4K

AX33 – 4K-Handycam® med en EXMOR R® CMOS-sensor

FDR-AX33
Bilde av AX33 – 4K-Handycam® med en EXMOR R® CMOS-sensor

Veil. pris

kr 8 300,00

(inkl. MVA)
Bilder av AX33 – 4K-Handycam® med en EXMOR R® CMOS-sensor
Bilder av AX33 – 4K-Handycam® med en EXMOR R® CMOS-sensor
Bilder av AX33 – 4K-Handycam® med en EXMOR R® CMOS-sensor
Bilder av AX33 – 4K-Handycam® med en EXMOR R® CMOS-sensor

Funksjoner

4K-bildekvalitet

Ta opp 4K-video som har omtrent fire ganger så mange detaljer som Full HD (3840 x 2160 piksler sammenlignet med 1920 x 1080), og fang inn flere av de utrolige kvalitetene som gir liv til bilder.

Ekstra lett og kompakt hus

FDR-AX33 er over 30 % mindre og over 20 % lettere enn den nåværende modellen, FDR-AX100, noe som gjør det til det mest mobile 4K-videokameraet på markedet.

Balansert, optisk SteadyShot™

Den avanserte bildestabilisatoren vår gir skarpe opptak, selv om det rister eller humper mens du bruker kameraet.

Avanserte opptaksfunksjoner

Gled deg over full tilpasning med ergonomiske manuelle kontroller. Bruk den intuitive manuelle ringen med flere funksjoner til å justere zoom, fokus, eksponering, blender, lukkertid, AE shift eller hvitbalanse etter at du har brukt den manuelle knappen til å velge modus. Den elektroniske søkeren gir nøyaktig forhåndsvisning av bilder.

Supersamplet Full HD-avspilling

Forbedrer seeropplevelsen selv uten en 4K-TV. Med supersampling konverterer FDR-AX33 automatisk 4K-opptak til eksepsjonelt detaljrik Full HD.

Beskåret avspilling

Du kan velge en bestemt del av bildet og spille den av i Full HD, takket være 4K med høy oppløsning. Du kan også endre beskjæringsstørrelsen med zoomspaken eller ikonet på skjermen.

Kontroll over flere kameraer –

Flere bilder betyr flere redigeringsmuligheter. Du kan enkelt ta opp bilder fra en rekke vinkler, enten du bruker kameraer som er montert direkte på FDR-AX33, eller som utløses trådløst. Kontroll over flere kameraer gjør det enkelt å synkronisere opptaksinnstillinger på alle enheter.

Direktesendt strømming via Ustream (nå med IBM Cloud Video)

Fra opptredener til sportsbegivenheter – enkelte ting gjør seg best i sanntid. Del opplevelser idet de skjer, med lyd og bilde av høy kvalitet.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker har flere tidsbesparende funksjoner og er en allsidig funksjon som effektiviserer videoredigeringen. Legg til høydepunktpoeng på viktige øyeblikk mens du tar opp, og la videokameraet automatisk synkronisere overgangene til et lydspor du selv velger.

EXMOR R® CMOS-sensor

Denne avanserte sensoren forbedrer bildeklarhet, reduserer støy i mørke omgivelser og muliggjør fin bakgrunnsuskarphet.

BIONZ X-bildeprosessor

Den avanserte BIONZ X-bildebehandlingsmotoren bidrar til å oppnå mer levende og naturtro bildekvalitet og raskere behandling.

ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektiv med vidvinkel

Dette ZEISS®-objektivet med 29,8 mm vidvinkel gir 10x optisk zoom og er ikke bare ideelt til fotografering av blant annet storslåtte landskaper – det er fininnstilt spesielt til 4K.

Utmerket bildekvalitet

Ved å bruke XAVC S -formatet, som ble utviklet fra XAVC-formatet for profesjonelle, får du opptak i 4K Ultra HD med høy bithastighet av enestående kvalitet. XAVC S-data blir uansett komprimert, slik at det er mer håndterlig for vanlige forbrukerne.

Stillbilder på 20,6 megapiksler

Noen ganger verken trenger eller ønsker du video. Sett videokameraet i stillbildemodus, og ta fantastiske stillbilder med høy kvalitet like enkelt som med et vanlig fotokamera.

Flotte nattfoto

Denne funksjonen bruker infrarødt lys til å ta bilder selv når det er helt mørkt. Ved å bruke NIGHTSHOT kan foreldre enkelt forevige de søte ansiktene til barna mens de sover.

Motion Shot-video

Denne praktiske funksjonen gjør at du kan spille av en dramatisk sekvens med overlappende bilder for å følge hver minste, lille bevegelse. Dette er et kraftig verktøy for analyse av sportsbevegelser på skjermen. Under avspilling kan du justere intervallet mellom bildene eller sette på pause for å ta stillbilder som du kan dele med venner.

Dual Video Recording

Spill inn to filmer samtidig ― en i maksimal kvalitet i formatene XAVC S eller AVCHD, og en annen i MP4-format. Dermed har du en liten fil som er klar til å deles umiddelbart, pluss en fil i profesjonelt format som du kan redigere.

Ansiktsregistrering og smilelukker

Bruk Ansiktsregistrering til å optimalisere fokus, eksponering og farge for personer som er de viktigste motivene i et bilde. Du kan prioritere ansiktet til et motiv ved å berøre det på LCD-skjermen. Og med Smilelukker kan FDR-AX33 også automatisk ta stillbilder av flotte (men kjappe) smil, til og med mens du tar opp video.

AF-låsefunksjon

Forbedrer sporingen av motiver i bevegelse ved hjelp av det til enhver tid optimale AF-punktet, og justerer motivrammen etter motivet. Takket være fremskritt innen fasegjenkjennende AF er den nå mer nøyaktig enn noen gang – så bare fokuser og ta presise bilder av motiver i bevegelse.

5.1-kanals mikrofon

Ta opp lyd som fanger inn stemningen i motivet, og nyt avspilling med omgivelseslyd på hjemmekinoanlegget ditt. Nivåmålere på LCD-skjermen gir visuell overvåking av nivåene på hver kanal.

Automatisk reduksjon av støy fra vind

Med en avansert algoritme for lydanalysering eliminerer denne funksjonen vindstøy – den største synderen når det kommer til dårlig utendørslyd.

My Voice Cancelling

Reduser styrken på lyder fra bak kameraet, enten du snakker med eller heier på motivet.

Golffotografering

Analyser slaget ditt uten behov for fancy utstyr. Med golffotografering-modus kan du ta opp video og ta stillbilder av hver minste bevegelse i slaget.

Xtra Fine LCD-skjerm med WhiteMagic™

Xtra Fine LCD-en med høy presisjon har en WhiteMagic-skjerm som bruker hvite piksler i tillegg til RGB-piksler for å øke lysstyrken på skjermen, slik at brukerne kan se fine detaljer og toner på skjermen i alle slags opptakssituasjoner, inkludert utendørs i skarpt sollys.

Innebygd USB-kabel

Den innebygde USB-kabelen som oppbevares i håndremmen, er svært praktisk for ekstra rask lading og tilkobling til en PC, så du trenger ikke å pakke med deg en stor USB-kabel eller nettadapter. Hvis du vil lade uten en PC, kan du bruke en kompakt AC-USB-adapter (tilleggsutstyr).

Ny programvare er nå tilgjengelig.

Oppdater kameraet for enda enklere fotografering.

Se støttesiden til Sony for nedlastingen

Spesifikasjoner

La minnene få nytt liv med et 4K-videokamera. Opptak i 4K Ultra HD: fire ganger så mange detaljer som Full HD. Balansert, optisk SteadyShot minimerer effekten av ustødig håndtering. Imponerende resultater fra alle perspektiv med et ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektiv på 29,8 mm. Intuitiv kontroll over viktige opptaksparametere med en manuell ring. Alt dette i et kompakt hus.
  • 4K Ultra HD-opptak (3840 x 2160)

  • Balansert, optisk SteadyShot™

  • ZEISS® Vario-Sonnar® T*-objektiv med vidvinkel på 29,8 mm

  • 10x optisk zoom med 15x Clear Image Zoom (4K)

  • Allsidige manuelle innstillinger

Sensortype
1/2,3-type (7,76 mm) EXMOR R® CMOS-sensor med bakbelysning
Effektive piksler (video)
Ca. 8,29 megapiksler (16:9)
Objektivtype
ZEISS® Vario-Sonnar® T*
Optisk zoom
10x
Clear Image Zoom
4K: 15x, HD: 20x
Skjermtype
7,5 cm (3,0-type) Xtra Fine LCD™-skjerm (921 600 punkter) bred (16:9)

Hva finnes i esken?

Oppladbar batteribakke (NP-FV70), Nettadapter, Strømledning, Bruksveiledning, HDMI-kabel, Kabel som støtter USB-kobling

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere