HDR-CX900E

Utmerket sensor. Utsøkt kvalitet.

Handycam® gir mulighet for opptak i Full HD. Hovedfunksjonene er blant annet en diger bakbelyst sensor av 1.0-typen, 50 Mbps XAVC S-format, ZEISS®-objektiv med vidvinkel og enkel deling via Wi-Fi/NFC.

VIDEOKAMERAER

CX900E Handycam® med sensor av 1.0-typen

HDR-CX900E
Bilde av CX900E Handycam® med sensor av 1.0-typen

Veil. pris

kr 14 600,00

(inkl. MVA)
HDR-CX900E, ny programvare er nå tilgjengelig.

Oppdater HDR-CX900 for enda enklere videoopptak. Oppdateringen gjør det mulig å hente ut stillbilder fra videoinnhold som er tatt opp med XAVC S, og den gir autofokusforbedring.

Nøkkelen til strålende video
ZEISS-objektiv
ZEISS Vario-Sonnar T*-objektiv

Nyt et 29 mm vidvinkelobjektiv fra ZEISS som er ideelt for å fange inn storslåtte landskap. Det gir også opptil 12x optisk zoom.

EXMOR R®-bilde
1.0-type Exmor R® CMOS-sensor med bakbelysning

HDR-CX900E har en stor Exmor R® CMOS-sensor med lysmottaksområde som er omtrent 4,9 ganger større enn på sensorer av 1/2,88-typen.

BIONZ X-bilde
Ny BIONZ X-bildebehandlingsmotor

Den nye BIONZ X™-bildebehandlingsmotoren gjør det mulig med mer naturtro bilder og høyere oppløsning, og dessuten opptak i 100 bilder per sekund.

Intuitive kontroller for å få frem visjonen din
hånd holder Handycam®
Kraften i fantastiske nærbilder

ZEISS®-objektiv + Clear Image Zoom fra Sony

ZEISS® Vario-Sonnar T* med 12x optisk zoom har stor blenderåpning og sjubladers irisblender som gir profesjonelle videoer og bilder med flott bokeh. CX900E har også nye Clear Image Zoom fra Sony som forsterker detaljene i videoopptak selv ved 12x forstørrelse.

handycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbildehandycam med blomsterbilde
Dra
Enkel trådløs tilkobling til smarttelefoner og mer

Koble deg til telefonen, nettbrettet eller TV-en trådløst. Med innebygd Wi-Fi og NFC kan du trådløst overføre videoklipp og bilder fra Handycam® til smarttelefonen eller nettbrettet med én berøring. Bare last ned gratisappen Imaging Edge Mobile til iOS- eller Android-enheter for å komme i gang.

Dobbelt så mange formater, dobbelt så fleksibelt

Ta opp MP4 + AVCHD med Dual Video Recording.

CX-900E tar opp i to formater samtidig. Det gir deg muligheten til å umiddelbart dele filer via NFC/Wi-Fi® og i tillegg lagre filer med høyere oppløsning for redigering senere. Full HD er tilgjengelig i AVCHD- eller XAVC S-format.

kamerakontroller
svart og hvit logo
AVCHD er støttet programmer for ikke-lineær redig.

Bevist, pålitelig kvalitet

svart og hvit logo
Opplev fordelen ved XAVC S

XAVC S er en ny og svært effektiv videokodek som gir eksepsjonell kvalitet. Få med fine detaljer selv fra motiver som beveger seg.

Kjappe rammer, høy kvalitet

En seriøs kodek for seriøse opptak

For entusiaster som vil ha større utløp for kreativiteten, kan CX900E ta opp video i Full HD på 50 Mbps ved å bruke den nye XAVC S-kodeken, som er basert på det profesjonelle formatet XAVC. Dette gjør at filmskapere kan få frem detaljene i ethvert motiv, selv ved hurtig panorering. Kameraet kan også ta opp 100 bilder per sekund, slik at du kan spille av i nydelig sakte film.

Spesifikasjoner og funksjoner

  • EXMOR R® CMOS av 1,0-typen

  • BIONZ X-bildeprosessor

  • ZEISS Vario-Sonnar T*-objektiv

  • Allsidige manuelle innstillinger

  • NFC- og Wi-Fi-tilkobling

Sensortype
1.0-type (13,2 x 8,8 mm) Exmor R® CMOS-sensor med bakbelysning
Effektive piksler (video)
Ca. 14,2 megapiksler (16:9)
Objektivtype
ZEISS® Vario-Sonnar® T*
Optisk zoom
12x
Clear Image Zoom
24x
Skjermtype
8,8 cm (3,5-type) Xtra Fine LCD-skjerm (921 000) bred (16:9)

Hva finnes i esken?

Oppladbar batteripakke (NP-FV50), Nettadapter, Strømledning, Bruksveiledning, (Mikro-)HDMI®-kabel, Kabel som støtter USB-kobling, Fjernkontroll (RMT-835 med batteri (CR2025)), Objektivhette, Linsedeksel

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere