HD

PJ410 Handycam® med innebygd projektor

HDR-PJ410
Bilde av PJ410 Handycam® med innebygd projektor

Veil. pris

kr 3 900,00

(inkl. MVA)
Bilder av PJ410 Handycam® med innebygd projektor
Bilder av PJ410 Handycam® med innebygd projektor
Bilder av PJ410 Handycam® med innebygd projektor
Bilder av PJ410 Handycam® med innebygd projektor

Funksjoner

Optisk SteadyShot med intelligent aktiv modus

Avansert bildestabilisering sørger for skarpe opptak, selv når opptaksforholdene eller brukerens hender er ustabile.

Opptil 26,8 mm vidvinkelobjektiv

Enten du tar opp video eller fotograferer, kan det ledende vidvinkelobjektivet hjelpe deg til å få med mer av landskapet eller motivet innendørs, når du ikke har nok plass til å ta et steg tilbake. Selv uten et vidt konverteringsobjektiv kan utvalgte videokameraer ta opp video med en vinkel på opptil 26,8 mm i videomodus (16:9-format).

Utmerket bildekvalitet

Opptaksformatet XAVC S med høy bithastighet er for filmskapere som er klare til å ta arbeidet sitt til neste nivå. XAVC S gir fantastisk kvalitet og er basert på XAVC-formatet som brukes av profesjonelle filmskapere og kringkastere. Formatet benytter intelligent datakomprimering for å eksportere innholdet i forbrukervennlige filstørrelser.

Innebygd projektor

Ta opp og vis opptakene med bare én enhet. En flott, innebygd projektor gjør det mulig å presentere videoen din – eller annet innhold, ved hjelp av den eksterne inngangen – på tilgjengelige, flate overflater.

Kontroll over flere kameraer –

Flere bilder betyr mer interessant redigering. Tilkoblede kameraer kan enkelt gjøre opptak fra en rekke vinkler, enten de er montert direkte på HDR-PJ410, eller utløses trådløst. Kontroll over flere kameraer gjør det enkelt å synkronisere opptaksinnstillinger på alle enheter.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker har flere tidsbesparende funksjoner og er et allsidig verktøy som effektiviserer videoredigeringen. Legg til høydepunktmarkører på viktige øyeblikk mens du tar opp, og la programvaren automatisk synkronisere overgangene til et lydspor du selv velger.

Direktesendt strømming via Ustream (nå med IBM Cloud Video)

Fra opptredener til sportsbegivenheter – enkelte ting gjør seg best i sanntid. Del opplevelser idet de skjer, med lyd og bilde av høy kvalitet.

One touch-fjernkontroll og One touch-deling

Med One touch-fjernkontrollen kan du bruke smarttelefonen eller nettbrettet som søker og fjernkontroll til et digitalkamera. Og One touch-deling gjør at du kan overføre bilder og videoer fra kameraet. Når du installerer Imaging Edge Mobile-appen på en Android-smarttelefon eller et Android-nettbrett med NFC, unngår du kompliserte oppsettsprosedyrer, og du kan opprette en trådløs tilkobling ved å berøre enheten mot kameraet. Nå er du klar til å styre kameraet fra smarttelefonen og ta bilder fra vinkler som tidligere var umulig, eller bare være med på gruppebildet, og du kan overføre bildene umiddelbart til smarttelefonen og dele dem på sosiale nettverk. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan også koble sammen enhetene manuelt.

Les mer

Motion Shot-video

Motion Shot-video spiller av en sekvens overlappende bilder som følger en bevegelse du har tatt opp video av, i intervaller som er kortere enn ett sekund, slik at du kan analysere i detalj på LCD-skjermen. Under avspillingen kan du justere intervallene eller sette på pause for å fange inn og dele et stillbilde.

Innebygd USB-kabel

Den innebygde USB-kabelen som oppbevares i håndremmen, er svært praktisk for ekstra rask lading og tilkobling til en PC, så du trenger ikke å pakke med deg en stor USB-kabel eller nettadapter. Hvis du vil lade uten en PC, kan du bruke en kompakt AC-USB-adapter (tilleggsutstyr).

EXMOR R® CMOS-sensor

Denne store, avanserte sensoren forbedrer bildeklarhet, reduserer støy i mørke omgivelser og muliggjør fin bakgrunnsuskarphet.

BIONZ X-bildeprosessor

Den avanserte BIONZ X-bildebehandlingsmotoren bidrar til å oppnå mer levende og naturtro bildekvalitet og raskere behandling.

ZEISS-objektiv

Sony og Carl Zeiss deler et engasjement for enestående ytelse og design, og de samarbeider om å utvikle objektiver som kombinerer best mulig optikk med førsteklasses elektronikk og sensorteknologi til Handycam®-modellene fra Sony.

Stillbilder på 9,2 megapiksler

Noen ganger verken trenger eller ønsker du video. Sett videokameraet i stillbildemodus, og ta fantastiske stillbilder med høy kvalitet og 9,2 megapiksler like enkelt som med et vanlig fotokamera.

Progressivt opptak

Du kan ta opp klare videoer, som inneholder to ganger så mye bildedata som i linjesprangmodus, i Full HD med 60p/50p i progressiv opptaksmodus. Bildene blir like jevne som de som er tatt opp med 60/50 bilder per sekund, og hver bilderamme registreres som et helt bilde, så et stillbilde som er hentet fra et videoopptak som ble tatt opp i progressiv modus, ser ekstra skarpt ut.

Dual Video Recording

Spill inn to filmer samtidig ― en i maksimal kvalitet i formatene XAVC S eller AVCHD, og en annen i MP4-format. Dermed har du en liten fil som er klar til å deles umiddelbart, pluss en fil i profesjonelt format som du kan redigere.

Modus for dobbelt opptak

Med modus for dobbelt opptak kan du ta opp HD-video og stillbilder med høy oppløsning samtidig, for å få det beste bildet på begge vis.

Ansiktsregistrering

Dette optimaliserer automatisk fokus, eksponering og farge for best mulig resultat. Velg noen som skal prioriteres ved ganske enkelt å berøre ansiktet deres på LCD-skjermen. Dette er nyttig for å velge en viktig person når du tar opp video av mange mennesker. Selv hvis motivet forlater bilderammen, husker funksjonen vedkommende, og personen prioriteres når han/hun kommer tilbake.

Intelligent Auto

Denne funksjonen fastsetter automatisk hvilken type motiv du tar bilde av, og optimaliserer en kombinasjon av innstillinger fra tre grupper (ansikt, motiv og kameraristing). Det gir de beste resultatene for 90 scenetyper, selv om natten og i bakbelyste scener. De valgte innstillingene vises som ikoner på LCD-skjermen for enkel referanse.

Smilelukker

Siden flotte smil også kan være korte – denne funksjonen sikrer at de ikke går tapt. Tar automatiske bilder av smilende ansikter, selv når du spiller inn video.

Picture Effect

Gi fantasien frie tøyler. Picture Effect gir deg større glede av videoer og bilder ved å gjøre det mulig å legge til opptil sju kreative effekter (delvis farge, retrofoto, mykt fokus, svart/hvitt med høy kontrast, leketøyskamera, popfarger, justering av fargetoner) uten å måtte redigere på en datamaskin.

Manuelle innstillinger for blender og lukkertid

Dette videokameraet gir deg friheten til å velge manuelle innstillinger for blender og lukkertid. Dette er ideelt hvis du tar opp i bakbelyste eller undereksponerte situasjoner, men også kjekt i andre situasjoner.

Event Browse

For enkel søking og avspilling spiller Handycam® av GUI-gruppevideoer og -stillbilder som er tatt opp som separate hendelser. Du kan velge mellom ulike skjermvisninger, fra arrangementvisning til indeksvisning, etter behov, slik at du bedre kan organisere, søke, vise og dele det personlige innholdet ditt.

Kompatibel med doble minnekort

Dette Handycam®-et har spor for Memory Stick Micro™ og mikroSD/-SDHC-kort, slik at du enkelt kan ta opp på det som er best for deg.

Betjenes av batterier av X-typen

Bruk et ekstra lett og kompakt batteri av X-typen for å minimere den totale størrelsen og vekten på Handycam®.

Spesifikasjoner

Ta vare på verdifulle minner, slik at alle kan se dem, med det solide og brukervennlige Handycam®-et PJ410. Optisk SteadyShot med intelligent aktiv modus forhindrer kameraristing og uskarphet fra å ødelegge bilder. AVCHD- og XAVC S-formatene sikrer nøyaktige og levende opptak. Alt er svært kompakt og alltid klart til dyst.
  • Optisk SteadyShot med intelligent aktiv modus

  • Opptak i XAVC S (HD 50 Mbps) og AVCHD

  • EXMOR R® CMOS-sensor

  • 26,8 mm ZEISS®-vidvinkelobjektiv med 30x optisk zoom

  • Innebygd projektor

Sensortype
1/5,8-type (3,1 mm) EXMOR R® CMOS-sensor med bakbelysning
Effektive piksler (video)
ca. 2,29 megapiksler (16:9)
Objektivtype
ZEISS Vario-Tessar
Optisk zoom
30x
Clear Image Zoom
60x
Skjermtype
6,7 cm (2,7-type) Clear Photo LCD-skjerm (230 400 punkter) bred (16:9)

Hva finnes i esken?

Oppladbar batteribakke (NP-BX1), Nettadapter, Kabel som støtter USB-kobling, HDMI-kabel, Bruksveiledning

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere