VIDEOKAMERAER

PJ620 Handycam® med innebygd projektor

HDR-PJ620

Bilde av PJ620 Handycam® med innebygd projektor

Veil. Pris

kr 4 900,00

(VAT)
Bilder av PJ620 Handycam® med innebygd projektor
Bilder av PJ620 Handycam® med innebygd projektor
Bilder av PJ620 Handycam® med innebygd projektor
Bilder av PJ620 Handycam® med innebygd projektor

Funksjoner

Balansert, optisk SteadyShot™

Den avanserte bildestabilisatoren vår gir skarpe opptak, selv om det rister eller humper mens du bruker kameraet.

30x optisk zoom

Kameraet har et vidvinkelobjektiv som er ideelt til å fange inn storslåtte landskap, men det gir også 30x optisk zoom og opptil 60x Clear Image Zoom for allsidige muligheter.

Opptil 26,8 mm vidvinkelobjektiv

Enten du tar opp video eller fotograferer, kan det ledende vidvinkelobjektivet hjelpe deg til å få med mer av landskapet eller motivet innendørs, når du ikke har nok plass til å ta et steg tilbake. Selv uten et vidt konverteringsobjektiv kan utvalgte videokameraer ta opp video med en vinkel på opptil 26,8 mm i videomodus (16:9-format).

Utmerket bildekvalitet

Opptaksformatet XAVC S med høy bithastighet er for filmskapere som er klare til å ta arbeidet sitt til neste nivå. XAVC S gir fantastisk kvalitet og er basert på XAVC-formatet som brukes av profesjonelle filmskapere og kringkastere. Formatet benytter intelligent datakomprimering for å eksportere innholdet i forbrukervennlige filstørrelser.

Mikrofon med 5.1-kanals omgivelseslyd

Ta opp lyd som fanger inn stemningen i motivet, og nyt avspilling med omgivelseslyd på hjemmekinoanlegget ditt. Nivåmålere på LCD-skjermen gir visuell overvåking av nivåene på hver kanal.

Kontroll over flere kameraer –

Flere bilder betyr mer interessant redigering. Tilkoblede kameraer kan enkelt gjøre opptak fra en rekke vinkler, enten de er montert direkte på [produktet] eller utløses trådløst. Kontroll over flere kameraer gjør det enkelt å synkronisere opptaksinnstillinger på alle enheter.

Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker har flere tidsbesparende funksjoner og er et allsidig verktøy som effektiviserer videoredigeringen. Legg til høydepunktmarkører på viktige øyeblikk mens du tar opp, og la programvaren automatisk synkronisere overgangene til et lydspor du selv velger.

Direktesendt strømming via Ustream®

Fra opptredener til sportsbegivenheter – enkelte ting gjør seg best i sanntid. Del opplevelser idet de skjer, med lyd og bilde av høy kvalitet.

Motion Shot-video

Motion Shot-video spiller av en sekvens overlappende bilder som følger en bevegelse du har tatt opp video av, i intervaller som er kortere enn ett sekund, slik at du kan analysere i detalj på LCD-skjermen. Under avspillingen kan du justere intervallene eller sette på pause for å fange inn og dele et stillbilde.

Innebygd USB-kabel

Den innebygde USB-kabelen som oppbevares i håndremmen, er svært praktisk for ekstra rask lading og tilkobling til en PC, så du trenger ikke å pakke med deg en stor USB-kabel eller nettadapter. Hvis du vil lade uten en PC, kan du bruke en kompakt AC-USB-adapter (tilleggsutstyr).

EXMOR R® CMOS-sensor

Denne store, avanserte sensoren forbedrer bildeklarhet, reduserer støy i mørke omgivelser og muliggjør fin bakgrunnsuskarphet.

BIONZ X-bildeprosessor

Den avanserte BIONZ X-bildebehandlingsmotoren bidrar til å oppnå mer levende og naturtro bildekvalitet og raskere behandling.

Sony G-linse

For å oppnå enestående optisk ytelse jobber Sony G-objektivet i perfekt harmoni med EXMOR R® CMOS-sensoren og BIONZ X-prosessoren. Det er viktig for å få frem de utrolig detaljerte bildene som gode minner består av.

Stillbilder på 9,2 megapiksler

Noen ganger verken trenger eller ønsker du video. Sett videokameraet i stillbildemodus, og ta fantastiske stillbilder med høy kvalitet og 9,2 megapiksler like enkelt som med et vanlig fotokamera.

Intelligent Auto

Denne funksjonen fastsetter automatisk hvilken type motiv du tar bilde av, og optimaliserer en kombinasjon av innstillinger fra tre grupper (ansikt, motiv og kameraristing). Det gir de beste resultatene for opptil 180 motivtyper, selv om natten og med bakbelyste motiver. De valgte innstillingene vises som ikoner på LCD-skjermen for enkel referanse.

Låsbar autofokus (AF)

Forbedrer sporingen av motiver i bevegelse ved hjelp av det til enhver tid optimale autofokuspunktet (AF), og justerer motivrammen etter motivet. Takket være fremskritt innen fasegjenkjennende AF er den nå mer nøyaktig enn noen gang – så bare fokuser og ta presise bilder av motiver i bevegelse.

Progressivt opptak

Du kan ta opp klare videoer, som inneholder to ganger så mye bildedata som i linjesprangmodus, i Full HD med 60p/50p i progressiv opptaksmodus. Bildene blir like jevne som de som er tatt opp med 60/50 bilder per sekund, og hver bilderamme registreres som et helt bilde. Så et stillbilde som er hentet fra et videoopptak som ble tatt opp i progressiv modus, ser ekstra skarpt ut.

Dual Video Recording

Spill inn to filmer samtidig ― en i maksimal kvalitet i formatene XAVC S eller AVCHD, og en annen i MP4-format. Dermed har du en liten fil som er klar til å deles umiddelbart, pluss en fil i profesjonelt format som du kan redigere.

Modus for dobbelt opptak

Med modus for dobbelt opptak kan du ta opp HD-video og stillbilder med høy oppløsning samtidig, for å få det beste bildet på begge vis.

Manuelle innstillinger for blender og lukkertid

Dette videokameraet gir deg friheten til å velge manuelle innstillinger for blender og lukkertid. Dette er ideelt hvis du tar opp i bakbelyste eller undereksponerte situasjoner, men også kjekt i andre situasjoner.

Smilelukker

Siden flotte smil også kan være korte – denne funksjonen sikrer at de ikke går tapt. Tar automatiske bilder av smilende ansikter, selv når du spiller inn video.

Automatisk reduksjon av støy fra vind

Med en avansert algoritme for lydanalysering eliminerer denne funksjonen vindstøy – den største synderen når det kommer til dårlig utendørslyd.

My Voice Cancelling

Reduser styrken på lyder som kommer fra bak kameraet, enten lydene består i at du snakker med personene du filmer, eller heier på dem.

Volumkontroll for mikrofon

Når du spiller inn video, kan du finjustere mikrofonnivået for å optimalisere kvaliteten på all lydinndata, fra rolig fuglesang til en høylytt konsert. Selv når lyden plutselig blir høyere, forhindrer Auto Gain at lyden blir dårligere.

One touch-fjernkontroll og One touch-deling

Med One touch-fjernkontrollen kan du bruke smarttelefonen eller nettbrettet som søker og fjernkontroll til et digitalkamera. Og One touch-deling gjør at du kan overføre bilder og videoer fra kameraet. Når du installerer appen PlayMemories Mobile på en NFC-aktivert Android-smarttelefon eller et -nettbrett, unngår du alt av komplisert oppsett, og du kan opprette en trådløs tilkobling ved å berøre enheten mot kameraet. Nå er du klar til å styre kameraet fra smarttelefonen og ta bilder fra vinkler som tidligere var umulig, eller bare være med på gruppebildet, og du kan overføre bildene umiddelbart til smarttelefonen og dele dem på sosiale nettverk. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan også koble sammen enhetene manuelt.

Finn kompatible enheter

Picture Effect

Gi fantasien frie tøyler. Picture Effect gir deg større glede av videoer og bilder ved å gjøre det mulig å legge til opptil sju kreative effekter (delvis farge, retrofoto, mykt fokus, svart/hvitt med høy kontrast, leketøyskamera, popfarger, justering av fargetoner) uten å måtte redigere på en datamaskin.

Direktekopiering fra Handycam®

Det er enkelt å sikkerhetskopiere og lagre bildedata til en ekstern harddisk. Bare koble harddisken til Handycam®-et som inneholder dataene, ved å koble USB-kabelen til USB-porten på harddisken.

Spesifikasjoner
Få et nytt perspektiv på livets gylne øyeblikk med det nye Handycam®-et HDR-PJ620. Balansert, optisk SteadyShot stabiliserer selv håndholdte opptak og opptak med vidvinkel og zoom. Opptak i AVCHD og avansert XAVC S og andre innovasjoner viser hvordan Sony legger mer avansert ytelse i en kompakt form som er klar for alt.
  • Balansert, optisk SteadyShot™

  • Opptak i XAVC S (HD 50 Mbps) og AVCHD

  • EXMOR R® CMOS-sensor

  • G-objektiv på 26,8 mm med vidvinkel og 30x optisk zoom

  • Innebygd projektor på 25 lumen

Sensortype
1/5,8-type (3,1 mm) EXMOR R® CMOS-sensor med bakbelysning
Effektive piksler (video)
ca. 2,29 megapiksler (16:9)
Objektivtype
G-linse
Optisk zoom
30x
Clear Image Zoom
60x
Skjermtype
7,5 cm (3.0-type) Clear Photo LCD-skjerm (460 800 punkter) med vidvinkel (16:9)

Hva finnes i esken?

Oppladbar batteripakke (NP-FV50), Nettadapter, Bruksveiledning, HDMI-kabel, Kabel som støtter USB-kobling

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere