Gå til Innhold
HANDYCAM®

PJ810 Handycam® med innebygd projektor

HDR-PJ810E

Bilde av PJ810 Handycam® med innebygd projektor

Veil. Pris

kr 7 800,00

(VAT)
Bilder av PJ810 Handycam® med innebygd projektor
Bilder av PJ810 Handycam® med innebygd projektor
Bilder av PJ810 Handycam® med innebygd projektor
Bilder av PJ810 Handycam® med innebygd projektor

Fra filmkamera til kinosal

Vis hjemmevideoene dine på storskjerm med PJ810E Handycam® – det er bare å koble til en smarttelefon eller et nettbrett via HDMI®. Få med hver eneste detalj av de store øyeblikkene med en EXMOR R® CMOS-sensor, og del deretter opptakene via en innebygd projektor som lyser opptil 50 lumen.

Med verden som kinosal

Blås et bilde opp til 500 cm (200 tommer) på en hvilken som helst overflate, og se hver eneste detalj komme til syne i naturlig størrelse. Du kan også vise klipp fra smarttelefonen eller nettbrettet via HDMI®-inngangen i direkte sollys – projektoren lyser opptil 50 lumen for klare og levende bilder.

Bevegelsesfrihet med bildestabilisering

Flytt, panorer og zoom uten risting og hopp. Balansert, optisk SteadyShot gir uovertruffen bildestabilisering og kompenserer for 13x mer kameraristing enn tradisjonell stabilisering.

Finere og raskere opptak

Den nye BIONZ X-bildeprosessoren er rask og kraftig og reduserer støynivåene i hele bildet. Sammen med en detaljert EXMOR R® CMOS-sensor gir den en tro gjengivelse av hver eneste del av motivet, med presise og naturlige detaljer.

Få plass til alt i bildet

Panorer ut og zoom inn – med et 26,8 mm G-objektiv med vidvinkel får du plass til mer i bildet, uansett motiv. Kom tett på motivet og få med alle detaljer med 12x optisk zoom og 24x Clear Image Zoom.

Trådløs frihet

Ingen kabler eller koblinger. Bruk NFC til å opprette en Wi-Fi-tilkobling, slik at du raskt kan dele bilder og videoer.

Fokuser bare på lyden til motivet

Lei av å høre deg selv snakke over alle videoer? Med My Voice Cancelling kan du dempe stemmen bak kameraet samtidig som du opprettholder volumet for motivet.

Det beste fra to verdener

DVR (Dual Video Recording) tar opp i to formater samtidig. Film i AVCHD for opptak med høy kvalitet, eller MP4 for enkel deling på Internett.

Spesifikasjoner
  • Innebygd projektor lyser opptil 50 lumen

  • Balansert optisk SteadyShot™

  • Exmor R™ CMOS-sensor

  • BIONZ X-bildeprosessor

  • G-objektiv med vidvinkel

Objektivtype
G-linse
Sensortype
1/3,95-type (4,6 mm) EXMOR R® CMOS-sensor med bakbelysning
Utvidet zoom
24x
Skjermtype
7,5 cm (3,0-type) Xtra Fine LCD-skjerm (921 000) bred (16:9)
Inngangs- og utgangsterminaler
Multi/mikro-USB-terminal, stereominikontakt, HDMI-utgang (mikro), projektorinngang (HDMI-mikro), komposittutgang, 4K-utgang (type A (innebygd) / USB 2.0 Hi-Speed (masselagring/MTP))
Lysstyrke
Opptil 50 lumen
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere