LYDANLEGG

PG10 – bærbar, trådløs høyttaler

GTK-PG10

Bilde av PG10 – bærbar, trådløs høyttaler

Veil. Pris

kr 3 100,00

(VAT)
Bilder av PG10 – bærbar, trådløs høyttaler
Bilder av PG10 – bærbar, trådløs høyttaler
Bilder av PG10 – bærbar, trådløs høyttaler
Bilder av PG10 – bærbar, trådløs høyttaler
Bilder av PG10 – bærbar, trådløs høyttaler
Bilder av PG10 – bærbar, trådløs høyttaler
Bilder av PG10 – bærbar, trådløs høyttaler

Funksjoner

Ute eller inne, valget er ditt

GTK-PG10 er trådløs, bærbar, har lang batterilevetid, og er ideell for å lytte til musikk ute, enten det er på fest, piknik eller på campingtur. Har du lyst til å fortsette festen innendørs? Bare slå ned topp-panelet og ta GTK-PG10 med deg for å få romfyllende lyd som ikke tar opp mye gulvplass.

Høyt og tydelig

Med topp-panelene lukket og de øverste diskanthøyttalerne vendt fremover, projiserer GTK-PG10 lyd fremover for volum og klarhet.

Utendørsfest-modus

Med topp-panelene åpne vender de innebygde diskanthøyttalerne oppover og utover, og sprer lyden bedre for utendørsfester. DSP (Digital Signal Processor) tilpasser automatisk lydinnstillinger for å optimalisere ytelsen utendørs.

Få strøm til å feste hvor som helst med et oppladbart batteri

Skal du feste et sted hvor det ikke finnes strømnett? Ikke noe problem. Det innebygde oppladbare batteriet holder festen gående i opptil 13 timer.

Bluetooth®-tilkobling for trådløs musikkstrømming

Bluetooth®-teknologi lar deg pare smarttelefonen din med GTK-PG10 ved hjelp av en trådløs tilkobling med kort rekkevidde. Det går kjapt og enkelt å utføre den, og tilkoblingen vil ikke bli avbrutt av objekter i signalveien. Når de er paret, står du fritt til å strømme alle favorittsporene dine og spillelister fra smarttelefonen til lydanlegget ditt.

USB-porten gjør at du kan koble til, spille av og lade

Med en USB-port kan du koble til en USB-minnepenn, en smarttelefon, et nettbrett eller en bærbar datamaskin og spille av alle de digitale filene dine. Det er kompatibelt med formatene MP3, WMA, AAC og WAV, slik at du kan holde liv i festen med favorittspillelistene dine – og samtidig lade enheten.

FM-tuner til favorittprogrammene dine

Har du lyst til å høre favoritt DJ-ene dine, direktesendt sport eller radioprogrammer? Bare still inn enheten ved hjelp av FM-radiotuneren og se hva som finnes der ute.

Lett å bære med innebygde bærehåndtak

Ta den med deg og fest hvor som helst. Enten du slapper av hjemme sammen med venner eller tar festen med ut i gatene – det kompakte kubedesignet til GTK-PG10 har innebygde håndtak som gjør den bærbar og praktisk.

Sprutsikkert topp-panel med integrerte koppholdere

Når topp-panelet er åpent, er det et perfekt sted å sette mat og drikke. Du trenger ikke bekymre deg for å søle siden topp-panelet er sprutsikkert og lett å gjøre rent.

Stativkompatibel

Ved hjelp av det innebygde monteringshullet kan GTK-PG10 settes på et høyttalerstativ slik at det står høyere, og dermed kan lyden projiseres enda mer effektivt ut til enda flere mennesker – enten de sitter eller står.

Tilpass innstillinger med Sony | Music Center-appen

Ta kontroll over innstillingene med Sony | Music Center-appen. Det er bare å laste den ned på smarttelefonen for å få trådløs kontroll over musikken. Du kan justere lydinnstillingene, velge favorittspillelisten din fra telefonen eller USB og sette en sang i kø – uten å være i nærheten av lydanlegget.

Morsom og enkel kontroll med Fiestable-appen

Ta kontroll over avspillingen fra smarttelefonen din med Fiestable-appen, som du kan få tilgang til når du har lastet ned Sony Music | Center-appen.

Talekontroll via Fiestable

Bytt sang eller juster volumet simpelthen ved å prate inn i smarttelefonen. Bare velg talekontroll via Fiestable-appen og si kommandoen din – lydanlegget vil adlyde deg.

Taleveiledning holder deg informert

Taleveiledning er en nyttig funksjon som holder deg oppdatert om nøkkelfunksjoner: du vil for eksempel høre en melding om at Bluetooth pares når du kobler smarttelefonen til lydanlegget, etterfulgt av at Bluetooth er tilkoblet når tilkoblingen er opprettet. 

Flere enheter kan kobles til

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner eller nettbrett samtidig ved hjelp av Bluetooth-teknologi. Du kan også spille av låter fra musikkbibliotekene dine, slik at du får enda mer å velge blant.

Slipp løs din indre popstjerne

Enten du ønsker å synge med til favorittsangene dine eller være festens MC, plugger du bare i en mikrofon. GTK-PG10 legger vokalen din direkte inn i miksen.

Lydinngang

En lydinngang lar deg koble til bærbare MP3-spillere som ikke har tilkoblingsmuligheter for Bluetooth®, til GTK-PG10.

Spesifikasjoner
GTK-PG10 er bærbar, trådløs og ideell for utendørsbruk. Den har til og med en egen utendørsfest-modus som sprer lyden lenger og et sprutsikkert topp-panel du kan sette drinkene dine på. Den er god inne også, med et kompakt fotavtrykk og klar lyd.
  • Utendørsfest-modus sprer lyden enda lenger

  • Sprutsikkert topp-panel med integrerte koppholdere

  • Oppladbart batteri gir opptil 13 timers avspilling

  • Bluetooth®-tilkobling for trådløs musikkstrømming

  • FM-tuneren lar deg lytte til favorittradioprogrammene dine

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet