Bilder av XB72 – KRAFTIG LYDANLEGG MED EXTRA BASS
Bilder av XB72 – KRAFTIG LYDANLEGG MED EXTRA BASS
Bilder av XB72 – KRAFTIG LYDANLEGG MED EXTRA BASS
Bilder av XB72 – KRAFTIG LYDANLEGG MED EXTRA BASS
Bilder av XB72 – KRAFTIG LYDANLEGG MED EXTRA BASS
Bilder av XB72 – KRAFTIG LYDANLEGG MED EXTRA BASS
Bilder av XB72 – KRAFTIG LYDANLEGG MED EXTRA BASS
Bilder av XB72 – KRAFTIG LYDANLEGG MED EXTRA BASS

Funksjoner

EXTRA BASS™ gir basstonene mer kraft

Trykk på EXTRA BASS-knappen for å få ordentlig bass fra musikken din. Den forsterker bassen og gjør den dyp og slagkraftig. Du trenger bare å trykke på knappen for å aktivere modusen og kjenne den resonansrike bassen.

Vertikal og horisontal innstilling

Et fleksibelt toveis oppsett gir flott lyd – uansett hvor du plasserer anlegget. Sett det horisontalt for å få følelsen av en klassisk kassettradio, eller sett det stående hvis du har lite plass. En innebygd sensor optimaliserer hvordan lyden behandles til stereolyd, uansett hvordan du plasserer det.

Som å være der

Hør musikken din på en helt ny måte – bare trykk på LIVELYD-knappen, så vil de vinklede høyttalerne og DSP-teknologien sende musikken ut i et bredere område. Gi festen liv med en unik tredimensjonal lydopplevelse, og skap festivalstemning uansett hvor du drar.

Få opp stemningen med fest- og høyttalerlys via Fiestable

GTK-XB72 har innebygde LED-lysstriper med flere farger i front, på sidene og på toppen av høyttaleren, og et blinkende strobelys for ekstra effekt. Bare trykk på festlys via Fiestable på smarttelefonen din, så begynner displayet på telefonen din å speile lydanleggets lyseffekter, og blinker og bytter farge i takt med musikken. Det finnes ingen grenser for hvor mange smarttelefoner som kan bli med, noe som skaper en unik delt opplevelse. 

Tilpass innstillinger med Sony | Music Center-appen

Ta kontroll over innstillingene med Sony | Music Center-appen. Det er bare å laste den ned på smarttelefonen for å få trådløs kontroll over musikken. Du kan justere lydinnstillingene, velge favorittspillelisten din fra telefonen eller USB og sette en sang i kø – uten å være i nærheten av lydanlegget.

Morsom og enkel kontroll med Fiestable-appen

Med Sony | Music Center-appen kan du styre musikk og lydinnstillinger rett fra telefonen. Du kan også styre lysfargene og aktivere DJ- og karaokemodi med Fiestable-appen. Gjør endringer med noen få håndbevegelser med den intuitive bevegelseskontrollen. 

Med DJ-effekter kan du sette din egen vri på låtene

Få gjengen i gang med DJ-effekter: Flanger skaper en særpreget lydeffekt som ligner på lyden fra et jetfly, WAH flytter automatisk frekvensen til et filter opp og ned, Isolator isolerer et bestemt frekvensbånd, og PAN sender lyden som en bølge gjennom høyttalerne. Du kan også være kreativ med sampling- og scratching-effekter.

Sømløs direkteavspilling med NFC og Bluetooth®

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Hold den NFC-aktiverte enheten inntil lydanlegget for å få en rask, sømløs tilkobling. Deretter kan du begynne å strømme musikksamlingen din. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth, så er du klar til fest.

USB-porten gjør at du kan koble til, spille av og lade

Med en USB-port kan du koble til en USB-minnepenn, en smarttelefon, et nettbrett eller en bærbar datamaskin og spille av alle de digitale filene dine. Den er kompatibel med formatene MP3 og WMA, slik at du kan holde liv i festen med favorittspillelistene dine – og samtidig lade enheten din.

Utvid lydanlegget ditt med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi

Gi lydanlegget ditt ekstra kraft med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi. Koble til flere høyttalere trådløst via Bluetooth®-teknologi for høyere lyd. Aktiver en enhet som Party Host, og synkroniser musikk og lys slik at alle danser til den samme rytmen.

Koble til en annen høyttaler trådløst for stereoavspilling

Med Legg til høyttaler-funksjonen kan du trådløst koble til to GTK-XB72-enheter via Bluetooth. Deretter velger du mellom dobbelmodus, hvor begge høyttalerne spiller av den samme lyden, eller stereomodus, hvor en høyttaler spiller av lyden i den høyre kanalen mens den andre spiller av lyden i den venstre kanalen, for å få stereoavspilling mellom høyttalerne.

Flere enheter kan kobles til

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner eller nettbrett samtidig ved hjelp av Bluetooth-teknologi. Du kan også spille av låter fra musikkbibliotekene dine, slik at du får enda mer å velge blant.

Innebygd mikrofon for håndfri samtaler

Når du må stanse festen for å svare på et anrop, kan du bruke lydanlegget, ikke telefonen. Ved hjelp av en innebygd mikrofon kan du viderekoble anrop fra smarttelefonen rett til høyttaleren med Bluetooth-tilkoblingen. Slik kan du foreta og svare på anrop uten å måtte koble telefonen fra lydanlegget.

Taleveiledning holder deg informert

Taleveiledning er en nyttig funksjon som holder deg oppdatert om nøkkelfunksjoner: du vil for eksempel høre en melding om at Bluetooth pares når du kobler smarttelefonen til lydanlegget, etterfulgt av at Bluetooth er tilkoblet når tilkoblingen er opprettet. 

Slipp løs din indre popstjerne

Syng med til favorittsangene dine. En mikrofoninngang gjør at GTK-XB72 passer perfekt på karaokefester.

Lydinngang

En lydinngang lar deg koble til bærbare MP3-spillere som ikke har Bluetooth®-tilkoblingsmuligheter.

Innebygde håndtak slik at du enkelt kan bære den

Ta den med deg, og fest hvor som helst. Enten du slapper av hjemme sammen med venner eller tar festen med ut i gatene – den kompakte utformingen til GTK-XB72, som består av én boks, har innebygde håndtak som gjør den bærbar og praktisk.

Spesifikasjoner
Ta dansefester til det neste nivået med dette kraftige lydanlegget bestående av én boks. Med kombinasjonen av EXTRA BASS og LIVELYD med pulserende LED-lys, inkludert lysstriper, høyttalerlys og blinkende strobelys, føles det som å være på et stort musikkarrangement. Med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi kan du til og med legge til flere høyttalere for å få mer lyd.
  • EXTRA BASS™ for dyp og slagkraftig lyd

  • Vertikal og horisontal innstilling

  • Gjør festen enda bedre med lysstriper, høyttalerlys og strobelys

  • Strøm og kontroller alt fra smarttelefonen med Sony | Music Center-appen

  • Koble sammen flere høyttalere med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet