GTK-XB72 

Arranger enda heftigere fester

Arranger en minneverdig fest med lydanlegget GTK-XB72 som består av én boks. Med fyldig og dyp basslyd og vibrerende LED-lys føles det som å være til stede på et stort musikkarrangement.

LYDANLEGG

XB72 – KRAFTIG LYDANLEGG MED EXTRA BASS

GTK-XB72

Bilde av XB72 – KRAFTIG LYDANLEGG MED EXTRA BASS

Veil. pris

kr 4 600,00

(inkl. MVA)
EXTRA BASS™-logo

EXTRA BASS™ gir basstonene mer kraft

Trykk på EXTRA BASS-knappen for å få ordentlig bass fra musikken din. Den forsterker bassen og gjør den dyp og slagkraftig. Bare trykk på knappen for å aktivere modusen og kjenne den resonansrike bassen.

Illustrasjon av GTK-XB72 i vertikal og horisontal posisjon

Vertikal og horisontal innstilling

Et fleksibelt toveis oppsett gir flott lyd – uansett hvor du plasserer anlegget. Sett det horisontalt for å få følelsen av en klassisk kassettradio, eller sett det stående hvis du har lite plass. En innebygd sensor optimaliserer hvordan lyden behandles til stereolyd, uansett hvordan du plasserer det.

Diagram som forklarer hvordan LIVELYD fungerer

Som å være der

Hør musikken din på en helt ny måte – bare trykk på LIVELYD-knappen, så vil de vinklede høyttalerne og DSP-teknologien sende musikken ut i et bredere område. Gi festen liv med en unik tredimensjonal lydopplevelse, og skap festivalstemning uansett hvor du drar.

Lys opp selskapet

GTK-XB72 har innebygde LED-lysstriper med flere farger i front, på sidene og på toppen av høyttaleren, pulserende høyttalerlys i kabinettet og et blinkende strobelys for ekstra effekt. Dette er den perfekte måten å skape en nattklubbaktig stemning på.

Nærbilde av lysstripen på GTK-XB72

Lysstripe

Nærbilde av høyttalerlyset på GTK-XB72

Høyttalerlys

Nærbilde av strobelyset på GTK-XB72

Strobelys

Sony | Music Center-logo

Tilpass innstillinger med Sony | Music Center-appen

Ta kontroll over innstillingene med Sony | Music Center-appen. Det er bare å laste den ned på smarttelefonen for å få trådløs kontroll over musikken. Du kan justere lydinnstillingene, velge favorittspillelisten din fra telefonen eller USB og sette en sang i kø – uten å være i nærheten av lydanlegget.

Gjør festen morsommere med Fiestable-appen

Du kan styre lysfargene og aktivere DJ- og karaokemodi via en smarttelefon med Fiestable-appen. Trykk på festlys via Fiestable, så speiler displayet på telefonen din lydanleggets lyseffekter og blinker og bytter farge i takt med musikken. Det finnes ingen grenser for hvor mange smarttelefoner som kan bli med, noe som skaper en unik delt opplevelse. 

Festdeltakere som bruker festlys via Fiestable-appen på smarttelefonene sine
Skaff deg den på Google-logo

Sony | Music Center for Android

Last ned fra App Store-logo

Sony | Music Center for iOS

Fiestable for Android

Fiestable for iOS

Utvid lydsystemet 

Gi lydanlegget ditt ekstra kraft med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi. Koble til flere høyttalere trådløst via Bluetooth®-teknologi for høyere lyd. Aktiver en enhet som Party Host, og synkroniser musikk og lys slik at alle danser til den samme rytmen.

NFC- og Bluetooth®-logoer

Sømløs direkteavspilling med NFC og Bluetooth®

Hold den NFC-aktiverte enheten inntil lydanlegget for å få en rask, sømløs tilkobling. Deretter kan du begynne å strømme musikksamlingen din. Har du ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth, så er du klar til fest.

USB-ikon

USB-porten gjør at du kan koble til, spille av og lade

Koble til en USB-minnepenn, en smarttelefon eller et nettbrett, og spill av alle filene dine. Enheten er kompatibel med formatene MP3 og WMA, slik at du kan holde liv i festen og samtidig lade enheten.

Spesifikasjoner og funksjoner
Ta dansefester til det neste nivået med dette kraftige lydanlegget bestående av én boks. Med kombinasjonen av EXTRA BASS og LIVELYD med pulserende LED-lys, inkludert lysstriper, høyttalerlys og blinkende strobelys, føles det som å være på et stort musikkarrangement. Med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi kan du til og med legge til flere høyttalere for å få mer lyd.
  • EXTRA BASS™ for dyp og slagkraftig lyd

  • Vertikal og horisontal innstilling

  • Gjør festen enda bedre med lysstriper, høyttalerlys og strobelys

  • Strøm og kontroller alt fra smarttelefonen med Sony | Music Center-appen

  • Koble sammen flere høyttalere med Wireless Party Chain via Bluetooth®-teknologi

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet