LYDANLEGG

Hi-Fi-anlegg med NFC og BLUETOOTH®-teknologi

MHC-ECL77BT

Bilde av Hi-Fi-anlegg med NFC og BLUETOOTH®-teknologi

Veil. Pris

kr 2 270,00

(VAT)
Bilder av Hi-Fi-anlegg med NFC og BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av Hi-Fi-anlegg med NFC og BLUETOOTH®-teknologi

Funksjoner

One touch-lytting for å spille av musikk øyeblikkelig

NFC-teknologi (Near Field Communication) fjerner behovet for kabler og kompliserte oppsett. Bare berør en NFC-aktivert smarttelefon eller annen enhet* mot N-merket og start musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan også koble sammen enhetene manuelt i Bluetooth®-innstillingene. *Se kompatible enheter

Finn kompatible enheter

Samle musikken din med SongPal

Last ned SongPal til smarttelefonen eller nettbrettet, og ta kontroll over musikksamlingen. Koble til via Bluetooth® eller Wi-Fi® for å få sømløs tilgang til alle favorittsangene dine, enten du har dem på en PC, server eller musikktjeneste på Internett. Appen kan også brukes til å egendefinere lydinnstillingene for å sikre flott og balansert lyd.

Mega Bass gir basstonene mer kraft

Trykk på Mega Bass-knappen for å legge litt virkelig lavfrekvent effekt til musikken din. Den forsterker bassen og gjør lyden enda kraftigere. Du trenger bare å trykke på knappen for å aktivere modusen og føle den resonansrike bassen.

Innebygd CD-spiller til platesamlingen din

Spill av klassiske album eller samleplater med en innebygd CD-spiller. Dette HiFi-anlegget er kompatibelt med CD-, CD-R- og CD-RW-plater – slik at du kan lytte til alt fra studioopptak til samleplater og nedlastede låter.

Koble til, spill av og ta opp med USB REC

Spill av sanger som er lagret på en USB, og spill dem inn på en CD eller en annen USB. Det er bare å koble enheten din til PLAY/REC-porten, så er alt klart til overføring. Hvis du tar opp direkte til USB, er det også mulig å oppgradere bithastigheten fra standard 128 kbps til 256 kbps for forbedret lydkvalitet.  

Lydinngang som utvider lydanlegget

Få mest mulig ut av hjemmelydanlegget. Med en lydinngang kan du koble til en TV, spillkonsoll eller et ekstra anlegg, slik at du får ekstra kraft uansett hva du lytter til eller ser på.

FM-tuner til favorittprogrammene dine

Har du lyst til å lytte til favoritt-DJ-en? Bare still inn ved hjelp av FM-radioen og se hva som finnes der ute.

Spesifikasjoner
Gi litt ekstra tyngde til festen med dette Hi-Fi-anlegget med effekt på 470W RMS. Strøm alle favorittlåtene dine med One touch-lytting via NFC og Bluetooth®, og ha kontroll på spillelisten fra smarttelefonen med SongPal-appen. En 16 cm stor basshøyttalermembran gjør de dype lydene rike, og du kan gi alle låtene dine mer bass med MEGA BASS.
  • Få lyd som fyller rommet med en total RMS-effekt på 470W

  • Strøm trådløst med one-touch-lytting via NFC og Bluetooth®

  • Få ekstra kraftig bass med en 16 cm basshøyttaler og MEGA BASS

  • Direkteavspill og kontroller fra smarttelefonen med SongPal

  • Hør favorittsangene dine med USB-avspilling

Høyttalerstørrelse
Størrelse på basshøyttaler: (16 cm), Størrelse på diskanthøyttaler: (4 cm)
Utgangseffekt
470 W
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet