KRAFTIG HJEMMELYDANLEGG MED BLUETOOTH®-TEKNOLOGI

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

MHC-GT4D

Veil. pris

kr 6 550,00

(inkl. MVA)

Lyd

Høyttalerstørrelse
Størrelse på diskanthøyttaler (4 cm x 1 membranenhet), Størrelse på midtenhet (8 cm x 2 membranenhet)

Størrelse og vekt

Mål (B x H x D)
42 x 80,7 x 59 cm
Vekt
32 kg

Trådløse tilkoblinger

NFC
Ja

Funksjoner

USB
JA
CD
Ja

Grensesnitt

Inngangs- og utgangsterminaler
Analog lydinngang (1), Analog lydutgang (1), Digital lydinngang (1), Høyttalerutgang foran (1), Inngang for mikrofon (2) (6φ), Kompositt videoutgang (1), USB-port (1)

Generelle funksjoner

Fjernkontroll
JA

Miljøvennlig og energibesparende

Strømforbruk (av-modus)
ikke tilgjengelig
Strømforbruk (standby-modus)
0,4 W
Strømforbruk (nettverksstandbymodus) – terminaler
1,1 W (HDMI CEC) / 1,1 W (Bluetooth®) / 1,1 W (alle terminaler og nettverk som er tilkoblet)
Standby-modus aktivert
Etter 15 minutter
Nettverksstandbymodus aktivert – terminaler
Etter 15 minutter (HDMI CEC) / Etter 15 minutter (Bluetooth)
Av/på-knapp for trådløst/trådløse nettverk
BT STANDBY: Endre BT STANDBY-innstillingen (VALG-BT STANDBY-PÅ/AV), HDMI CEC PÅ/AV: [SETUP] (Oppsett) -- [CONTROL FOR HDMI] (Kontroll for HDMI) på systemet til [ON]/[OFF] (På/av)

Funksjoner

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Kinoaktig S-Force Front Surround gir nytt liv til filmer 

Nyt et oppslukende lydbilde som plasserer deg midt i spenningen. S-Force Front Surround etterligner den måten hjernen forbinder lydkilder på for å skape riktig volum, forsinkelse og lydbølgespekter – med bare venstre og høyre høyttalerkanal. Den etterligner naturlige tredimensjonale lydfelter, slik at du får fyldig og naturtro lyd over et større lytteområde.  

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

DSEE gjenoppretter automatisk detaljer i den digitale musikken

Forbedre kvaliteten på de komprimerte musikkfilene dine. Når en original musikkilde komprimeres, mister den de høyfrekvente lydene som sørger for detaljer og fylde til favorittlåtene dine. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter disse og skaper lyd av høy kvalitet som er nærmere det opprinnelige CD-opptaket.

Treveis design for fleksibelt oppsett

De allsidige oppsettalternativene for MHC-GT4D gjør at det kan brukes som festmaskin og hjemmekinoanlegg. Du kan montere begge høyttalerne oppå basshøyttaleren for å spare gulvplass – perfekt til fest. Hvis du vil ha det beste hjemmekinooppsettet, kan du velge mellom å koble høyttalerne sammen i en soundbarstil eller plassere dem på en overflate for å få oppslukende omgivelseseffekter.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Mega Bass gir bassen mer kraft

Trykk på Mega Bass-knappen for å legge litt virkelig lavfrekvent effekt til musikken din. Den forsterker bassen og gjør lyden enda kraftigere. Du trenger bare å trykke på knappen for å aktivere modusen og føle den resonansrike bassen.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Høyttalerlys skaper feststemning

Få riktig klubblignende stemning med opplyste høyttalere. Lyset går gjennom en linse som sprer et stort lysmønster med enten prikker eller linjer. Du kan kontrollere lysene med Fiestable-appen eller på systemet og se dem synkroniseres til rytmen i musikk slik at dansegulvet hjemme blir som på en nattklubb.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Endre festinnstillingene med bevegelseskontroll

Sett din egen vri på festen med én enkel bevegelse. Med morsom og intuitiv bevegelseskontroll kan du ta kontroll over alle festfunksjonene, inkludert lys-, DJ- og mikrofonlydeffekter. Du kan også bevege hånden til venstre og høyre for å hoppe over spor, og opp og ned for å styre volumet. Det har aldri vært så moro å styre festen. 

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Du kan egendefinere innstillingene med Fiestable-appen

Du kan enkelt kontrollere festinnstillingene fra dansegulvet med Fiestable-appen. Med den intuitive bevegelseskontrollen kan du bytte farge på høyttalerlysene og aktivere DJ- og karaokeeffekter trådløst med noen enkle bevegelser med håndleddet. Du kan også velge favorittspillelisten din fra smarttelefonen og sette en sang i kø uten å være i nærheten av DJ-bordet.

Med DJ-effekter kan du sette din egen vri på låtene

Imponér gjengen med DJ-effekter. Fire forskjellige effekter som setter tonen for festen: Flanger skaper en dyp og drønnende effekt WAH forvrenger lyden Isolator isolerer et bestemt frekvensbånd og PAN sender lyden som en bølge gjennom høyttalerne Du får enkelt tilgang til DJ-effekter via Fiestable-appen og bevegelseskontroll, så det har aldri vært enklere å slå seg løs med festspillelisten.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Football-modus plasserer deg på stadion 

Det vakre spillet har aldri hørtes bedre ut. Denne fotballmodusen bruker akustiske data som er registrert på et brasiliansk fotballstadion, og øker den naturlige lyden fra omgivelsene på sportsarrangementer, slik at det føles som å være der.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Party Chain-modusen lar deg utvide høyttalersystemet

Gi lydsystemet ekstra kraft. Koble sammen flere stereoer for å få bedre lyd. Velg én enhet til hovedenhet, og synkroniser musikken og lydeffektene med de andre sammenkoblede systemene.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Med karaokefunksjonen kan du synge med 

Det er enkelt å få til karaokekonkurranser med venner: bare koble MHC-GT4D til en TV og sett på en karaoke-DVD, eller du kan synge med til sanger fra YouTube™ via Bluetooth®. Med to mikrofoninnganger, pluss poenggiving og lydeffekter, kan du samle venner og ha den ultimate karaokekonkurransen. En innebygd karaoke-PON demper til og med vokalen på CD-er, slik at du kan synge med til alle favorittsangene dine.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Samle musikken din med SongPal

Last ned SongPal til smarttelefonen eller nettbrettet, og ta kontroll over musikksamlingen. Koble til via Bluetooth® for å få sømløs tilgang til alle favorittsangene dine, enten du har dem på en PC, server eller musikktjeneste på Internett. Appen kan også brukes til å egendefinere lydinnstillingene for å sikre flott og balansert lyd.

HDMI-inngang for enkelt oppsett

Du kan enkelt koble det til TV-en for å få dyp og kraftig lyd på alt av filmer og musikk. Takket være HDMI-porten trenger du bare å koble til med én kabel. 

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Gled deg over Bluetooth®-strømming i høyere kvalitet med LDAC™

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony som gjør at du kan lytte til trådløs lyd av høyeste kvalitet via Bluetooth®. Med tre ganger så høy dataoverføring gir LDAC en forbedret lydopplevelse for all musikken din via trådløs strømming. 

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Sømløs direkteavspilling med NFC og Bluetooth®

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Det er bare å holde den NFC-aktiverte enheten mot hodetelefonene, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å spille av musikk fra samlingen din. Har du ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, så er du klar.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Lydinngang og -utgang

Koble til lyd- og bildeutstyr med en lydinngang og lydutgang. Koble til en TV, spillkonsoll, eller til og med en ekstra høyttaler, og gi det lille ekstra til alt av hjemmeunderholdning. 

FM-tuner til favorittprogrammene dine

Har du lyst til å lytte til favoritt-DJ-en? Bare still inn ved hjelp av FM-radioen og se hva som finnes der ute.