LYDANLEGG

Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-GT5D

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Veil. Pris

kr 8 743,58

(VAT)
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Sett på kraftig lyd

Få gnistrende basskraft med hele 2400 W og et lydtrykkhorn som gjør at hver eneste filmscene eller basstunge låt får ekstra fylde. Og takket være de mange oppsettsalternativene går overgangen fra filmkveld til feststemning som en lek.

  • Trykkhorn
  • Treveis høyttalersystem
Smart høy strøm

Smart høy strøm

Det energieffektive lydtrykkhornet vårt leverer større akustisk trykk fra lavere utgangseffekt – så det er bedre både for lyden og miljøet.

Trådløst stereoanlegg med DSEE

Hør mer av hvert eneste spor

DSEE (Digital Sound Enhancement Engine)

DSEE oppskalerer komprimerte digitale musikkfiler (MP3, ACC, ATRAC og WMA). Den gjenoppretter de høye og lave tonene som går tapt i komprimeringen, og gjengir rik lyd som er nærmere CD-kvalitet.

MEGA BASS

Du trenger bare å aktivere MEGA BASS for å gi de basstunge låtene dine og de beste spenningsscenene ekstra trøkk.

Få større bass fra stereoanlegget med MEGA BASS

Plukk det opp og gjør klart til fest

Praktiske håndtak og oppsett som sprer lyden godt

Subwooferen på MHC-GT5D har praktiske hjul og et grep som gjør at du enkelt kan flytte den rundt – den perfekte festmaskin. De individuelle soundbardelene kan enkelt festes på i en vinkel på 10 grader, noe som gir jevn spredning av lyden i et stort område. De kan også festes på et stativ for andre typer oppsett.

Føl musikken, se fargene

Få den ekte festfølelsen på dansegulvet med et fargesprakende lysshow fra LED-subwooferhøyttaleren. Den projiserer fargerike lys på gulvet, i taket eller på veggene, og du kan velge om du vil ha prikke- eller linjemønster. Mønsteret synkroniseres med musikken, slik at dansegulvet hjemme blir som på en nattklubb.

Koble til

Spill av favorittsangene og spillelister fra utvalgte smarttelefoner via MHC-GT5D. Bare bruk One touch NFC til å opprette en Bluetooth®-tilkobling og begynne strømmingen øyeblikkelig.

Trådløst stereoanlegg med NFC og Bluetooth®
Kontroller stereoanlegget med Fiestable-appen

Ha full kontroll over festen

Du kan laste ned Fiestable-appen for å ta kontroll over høyttalerlysene, legge til DJ-effekter, bruke stemmeavspilling, eller bare hoppe over et spor – alt dette fra smarttelefonen.

Få fart på festen

Få fart på dansegulvet med flotte festfunksjoner. Du kan få utløp for kreativiteten med flere DJ-effekter – drei lyden fra en høyttaler til en annen, isoler vokaler eller legg til flanger og wahwah, i tillegg til samplings- og ripeeffekter. Og med Party Chain kan du bruke lydkabler til å koble sammen og synkronisere flere anlegg for enda større lyd.

Stereoanlegg med DVD-spiller og karaokefunksjoner

Slipp løs din indre popstjerne

Legg til rette for episke karaokekamper med to mikrofonutganger og en rekke funksjoner, inkludert karaoke-PON-modus, som demper syngingen på CD-plater, slik at du kan synge med.

Gjør deg klar for kinolyd

Koble anlegget til TV-en via den optiske inngangen, og få ekstra trøkk fra lydsporet til filmer og TV-serier. Du kan feste soundbaren på veggen eller sette den under TV-en, og den kompakte subwooferen er perfekt for mindre boliger.

Virtuell omgivelseslyd

Du kan arrangere høyttalerne hver for seg eller som én lang soundbar, slik det passer hjemmekinooppsettet ditt. Du får 360-graders lyd takket være virtuell omgivelsesmodus.

Trådløst stereoanlegg med virtuell omgivelseslyd
Trådløst stereoanlegg med Football-modus

Som om du stod på stadion

Forsterk de naturlige omgivelseslydene på sportsarrangementer med Football-modus. Du kan til og med slå av kommentatorsporet og føle deg som en del av publikum.

Trådløst stereoanlegg med ClearAudio+

Hør hvert minste ord

Aktiver modusen for klar dialog for å høre stemmer bedre – denne modusen er ideell når du ser på TV-serier eller filmer på lavt volum, eller når du spiller av hjemmevideoer.

Trådløst stereoanlegg med innebygd DVD-spiller

Finn fram filmsamlingen

Du kan enkelt se favorittfilmene dine via den innebygde DVD-spilleren. Koble anlegget til TV-en, og få godlyd på alle de beste scenene.

Kontroller stereoanlegget med SongPal-appen

Smart fjernkontroll med SongPal 3.0

En verden av musikk i dine hender

SongPal 3.0-appen gir deg enkel og intuitiv kontroll over lytteopplevelsen. Bare installer den på mobilen for å få kontroll over musikkavspilling, innstillinger og mer – alt sammen via én app.

Koble til, spill av og overfør

Doble USB-porter og støvsikker CD-stasjon

Du kan enkelt kopiere sanger fra en CD til USB, eller fra en USB til en annen, uten PC. Du kan spille av favoritt-MP3-filene, gjenoppdage de gamle CD-ene eller sette sammen spillelister til festen.

Trådløst stereoanlegg med to USB-porter og en CD-stasjon
Trådløst stereoanlegg med to lydinnganger

To lydinnganger

Enten du ser på noe eller spiller noe, kan du få bedre lyd ved å koble MHC-GT5D til en TV, spillkonsoll og mer.

Trådløst stereoanlegg med FM-radio

FM-radio

Still inn FM-radioen på favorittstasjonen din eller en live DJ-miks.

Spesifikasjoner og funksjoner
Få gnistrende basskraft med hele 2400 W og et lydtrykkhorn som gjør at hver eneste filmscene eller basstunge låt får ekstra fylde. Og takket være de mange oppsettsalternativene går overgangen fra filmkveld til feststemning som en lek.
  • Nytt lydtrykkhorn for kraftig bass 

  • DSEE-oppskalering gjenoppretter kvalitet i komprimerte filer

  • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

  • Direkteavspill og kontroller fra smarttelefonen med SongPal

  • LED-lys og DJ-effekter skaper feststemning

Høyttalerstørrelse
Størrelse på diskanthøyttaler (5 cm x 2 membranenhet), Størrelse på midtenhet (9 cm x 4 membranenhet), Størrelse på subwoofer (35 cm x 1 membranenhet)
Utgangseffekt
2400 W
Inngangs- og utgangsterminaler
Analog lydinngang (1), Analog lydutgang (1), Digital lydinngang (1), Høyttalerutgang foran (1), Inngang for mikrofon (2), Kompositt videoutgang (1), USB-port (2)
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet