HI-FI-ANLEGG

V02 – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V02
Bilde av V02 – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Veil. pris

kr 3 000,00

(inkl. MVA)
Bilder av V02 – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V02 – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V02 – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Arranger enda heftigere fester

Føl rytmen i favorittlåtene dine, selv langt unna, med dette kraftige lydanlegget i én del. Få et høyttalerlys som pulserer til musikken, og styr avspillingen via smarttelefonen.

Fyll festen med lyd

Få festivallyd på bursdagsfester, spesielle anledninger og spontane sammenkomster. Basslyd som kan høres på lang avstand med JET BASS BOOSTER, lar festdeltakerne kose seg med enda kraftigere musikk i hele lokalet.

MHC-V02D med vinklede diskanthøyttalere
Vinklede diskanthøyttalere

Fyll rommet med stor festivallyd takket være de vinklede diskanthøyttalerne som sprer lyden bredere utover.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

En kjegleformet bassrefleksstruktur konsentrerer basslydens luftflyt, slik at du kan høre den tydelig og føle den fysisk uansett hvor du befinner deg i folkemengden samt over lange avstander.

Skap energi med høyttalerlys

Få en klubblignende stemning med LED-opplyste høyttalere. Det blå lyset pulserer i mønstre og synkroniseres i takt med musikken.

MHC-V02 med LED-høyttalerlys
Slipp løs din indre popstjerne

Underhold alle! Koble til en mikrofon via inngangen, slik at du og gjestene dine kan synge med til favorittlåtene deres. Du kan også rocke ved å koble til en gitar og bruke systemet som en gitarforsterker. Det finnes tre modi – «Clean» gir en ren lyd, «Overdrive» gir en forvrengt gitarlyd, mens «Bass» brukes med bassgitar.

Festdeltaker som bruker talekontroll via Fiestable-appen på smarttelefonen sin
Talekontroll via Fiestable

Bytt sang, slå på lyset og blink med alle fargene bare ved å snakke. Velg talestyring via Fiestable-appen og si kommandoen din. Det finnes opptil 39 kommandoer, blant annet for musikkavspilling, belysning og KARAOKE-modus.

Festdeltakere som bruker festlys via Fiestable-appen på smarttelefonene sine
Festlys via Fiestable

Bare trykk på festlys via Fiestable-appen på smarttelefonen din, så begynner displayet på telefonen din å avspeile lydanleggets lyseffekter og blinker og bytter farge i takt med musikken.

Festkongeikon
Bli «Festkongen»

Del en festoppdatering på sosiale medier med kun ett klikk i Fiestable-appen. Skru deretter opp musikken og klatre på festrangeringen for å bli den nye sertifiserte «Festkongen».

Festdeltaker som bruker Sony | Music Center-appen på smarttelefonen sin
Styr alt fra dansegulvet

Med Sony | Music Center-appen kan du styre musikk og lydinnstillinger rett fra telefonen. Du kan også styre lysfargene og aktivere DJ- og karaokemodi med Fiestable-appen. Gjør endringer med noen få håndbevegelser med den intuitive bevegelseskontrollen. 

Google Play-logo
Sony | Music Center for Android
App Store-logo
Sony | Music Center for iOS
Fiestable for Android
Fiestable for iOS
MHC-V02 montert på stativ
Stativkompatibel

Ved hjelp av et innebygd monteringshull kan MHC-V02 settes på et høyttalerstativ slik at det står høyere, og dermed kan lyden projiseres enda mer effektivt ut til enda flere mennesker, enten de sitter eller står.

Få fart på festen med ekstra høyttalere

Få enda kraftigere lyd ved å koble til flere lydanlegg via Bluetooth®. Koble til opptil 50 kompatible lydanlegg, og synkroniser musikken og belysningen.

LDAC™-ikon
Bluetooth®-strømming i høy kvalitet med LDAC™

LDAC™ overfører omtrent tre ganger så mye data (ved en maksimal overføringshastighet på 990 kbps) som vanlig Bluetooth®-lyd, for en overlegen trådløs lytteopplevelse. 

Illustrasjon av flere tilkoblede enheter
Flere enheter kan kobles til

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner med MHC-V02 samtidig via Bluetooth®. Dermed kan du lytte til låter fra alle musikkbibliotekene dine.

MHC-V02 bæres i de innebygde bærehåndtakene
Ta med deg festen hvor som helst

MHC-V02 har innebygde bærehåndtak, slik at du kan ta anlegget med deg til en venn eller enkelt flytte festen fra rom til rom.

Spesifikasjoner og funksjoner

Ta festene dine til det neste nivået med dette kraftige lydanlegget som består av én boks. Føl rytmen til favorittsangene dine på lang avstand. Kos deg med et høyttalerlys som pulserer til rytmen, og styr avspillingen gjennom smarttelefonen.
  • Basslyd på lang avstand med JET BASS BOOSTER

  • Høyttalerlys

  • Talekontroll via Fiestable / festlys via Fiestable

  • Den har håndtak som gjør den trygg å løfte og enkel å bære

  • Stativkompatibel

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere