Bilder av V02 – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V02 – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V02 – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Funksjoner

Fyll festrommet ditt med lyd

Få festivallyd på bursdagsfester, spesielle anledninger og spontane sammenkomster. Basslyd som kan høres på lang avstand med JET BASS BOOSTER, lar festdeltakerne kose seg med enda kraftigere musikk.

Vinklede diskanthøyttalere

Fyll rommet med festlyd takket være de vinklede diskanthøyttalerne som sprer lyden bredere utover.

Føl rytmen selv på lang avstand med JET BASS BOOSTER

En kjegleformet bassrefleksstruktur konsentrerer basslydens luftflyt, slik at du kan høre den tydelig og føle den fysisk uansett hvor du befinner deg i folkemengden samt over lange avstander.

Skap energi med høyttalerlys

Få en klubblignende stemning med LED-opplyste høyttalere. Det blå lyset pulserer i mønstre og synkroniseres i takt med musikken.

Talekontroll via Fiestable

Bytt sang, slå på og strål med lyset bare ved å snakke. Bare velg talekontroll via Fiestable-appen og si kommandoen din – lyset og lyden vil adlyde deg.

Forbedre opplevelsen med festlys via Fiestable

Bare trykk på festlys via Fiestable-appen på smarttelefonen din, så begynner displayet på telefonen din å avspeile lydanleggets lyseffekter og blinker og bytter farge i takt med musikken. Det finnes ingen grenser for hvor mange smarttelefoner som kan bli med, noe som skaper en unik delt opplevelse.

Bli «Festkongen»

Del en festoppdatering på sosiale medier med kun ett klikk i Fiestable-appen. Skru deretter opp musikken og klatre på festrangeringen for å bli den nye sertifiserte «Festkongen».

Styr alt fra dansegulvet

Du kan styre musikk og lydinnstillinger med Sony | Music Center-appen, og alt gjøres på telefonen. Du kan aktivere DJ- og karaokemoduser med Fiestable-appen. Gjør endringer med noen få håndbevegelser, takket være den intuitive bevegelseskontrollen.

Stativkompatibel

Ved hjelp av det innebygde monteringshullet kan MHC-V02 settes på et høyttalerstativ slik at det står høyere, og dermed kan lyden projiseres enda mer effektivt ut til enda flere mennesker, enten de sitter eller står.

Direkte tilkobling med One touch NFC

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten inntil hodetelefonene, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å spille av musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, så er du klar.

Gled deg over Bluetooth®-strømming i høy kvalitet med LDAC™

LDAC™ overfører omtrent tre ganger så mye data (ved en maksimal overføringshastighet på 990 kbps) som vanlig Bluetooth®-lyd, for en overlegen trådløs lytteopplevelse.

Håndtak for enkel bæring

Når du vil flytte på MHC-V02, tar du bare tak i det praktiske håndtaket og flytter den dit du ønsker å feste.

Få fart på festen med ekstra høyttalere

Få enda kraftigere lyd ved å koble til flere hjemmelydanlegg via Bluetooth®-tilkobling. Koble til opptil 50 kompatible hjemmelydanlegg, og synkroniser musikken og belysningen.

Siden flere enheter kan kobles til, kan flere personer styre musikken

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner med MHC-V02 samtidig ved hjelp av Bluetooth®-teknologi. Du kan også spille av låter fra alle musikkbibliotekene dine, slik at du får enda mer å velge blant.

USB-porten gjør at du kan koble til, spille av og lade

Spill av låter lagret på en USB-enhet, eller lag dine egne tilpassede spillelister med direkte CD-til-USB-opptak. Bare koble enheten til PLAY/REC-porten, så kan du få i gang den neste festen med alle favorittlåtene dine. Du kan også bruke USB-porten til å lade smarttelefonen mens du fester.

Spesifikasjoner
Ta festene dine til det neste nivået med dette kraftige lydanlegget som består av én boks. Føl rytmen til favorittsangene dine på lang avstand. Kos deg med et høyttalerlys som pulserer til rytmen, og styr avspillingen gjennom smarttelefonen.
  • Basslyd på lang avstand med JET BASS BOOSTER

  • Høyttalerlys

  • Talekontroll via Fiestable / festlys via Fiestable

  • Den har håndtak som gjør den trygg å løfte og enkel å bære

  • Stativkompatibel

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet