HI-FI-ANLEGG

V13 – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V13
MHC-V13

Veil. pris

kr 3 700,00

(inkl. MVA)
MHC-V13
MHC-V13
MHC-V13
Lett
Lyssetting
Festlige funksjoner
Festlige funksjoner
Fiestable
Fiestable
Holdbarhet
Holdbarhet
Arranger de beste festene

Føl rytmen i favorittlåtene dine, selv langt unna, med dette kraftige anlegget i én del, eller dans i takt med et høyttalerlys
som pulserer til musikken fra MHC-V13, og styr avspillingen via smarttelefonen. 

Fyll lokalet med lyd 

Ta festen til et nytt nivå og gjør bursdager, spesielle anledninger og spontane sammenkomster om til en festivalopplevelse.
Med effektive diskanthøyttalere og langdistansebasslyd som leveres av JET BASS BOOSTER, kan festdeltakerne gleder seg over kraftig
musikk i hele lokalet. 

MHC-V13
Spre super lyd til hele festområdet

Den kompakte MHC-V13 byr på en imponerende lyd. To effektive diskanthøyttalere og JET BASS BOOSTER sprer lyden til hele festen. Musikken når dermed ut til et større område fra fremsiden på enheten, slik at alle gjestene dine kan få en fyldig og klar lyd.

To effektive diskanthøyttalere fyller lokalet med lyd

Høyt oppe på forsiden av enheten sitter to effektive diskanthøyttalere i form av hornformede diskanthøyttalere som vender oppover. De utvider lydbildet og øker nivået på lydtrykket oppover. Slik når musikken ut til et mye større område og kan høres i hvert hjørne av lokalet. 

MHC-V13
JET BASS BOOSTER
Føl rytmen på lang avstand med JET BASS BOOSTER

En kjegleformet bassrefleksstruktur konsentrerer basslydens luftflyt, slik at du kan høre den tydelig og føle den fysisk uansett hvor du befinner deg i folkemengden samt over lange avstander. 

Skap energi med høyttalerlys

Høyttalerlyset sender ut pulserende bølger av flerfarget lys, slik at du kan få en autentisk nattklubb- eller festivalstemning.

lys
Slipp løs din indre popstjerne

Syng med til favorittsangene dine. Mikrofoninngangen gjør MHC-V13 til den perfekte partneren for karaokefester. Du kan også koble en gitar til en av inngangene og bruke systemet som en gitarforsterker. Det finnes tre moduser – «Clean» gir en ren lyd, «Overdrive» gir en forvrengt gitarlyd, mens «Bass» brukes med bassgitarer. 

Styr festen med Fiestable

Fiestable er en underholdende, intuitiv og brukervennlig app som på en gøyal måte gir deg fullstendig kontroll over MHC-V13. For å bruke Fiestable-appen må du først laste ned Sony | Music Center-appen. Deretter kan du styre musikken, lys og annet bare ved å trykke på telefonen eller ved hjelp av stemmen.

fest-spilleliste-fiestable
La vennene dine lage festspillelisten via Fiestable

Alle kan legge til favorittsangene sine i spillelisten din med Fiestable-appen. La gjestene legge til musikk lagret på smarttelefonene sine over Wi-Fi®-nettverket ditt, så festen kan fortsette uten opphold.

karaoke-rangering-fiestable
Finn den syngende superstjernen med karaokerangeringen via Fiestable 

Konkurrer om å bli kongen eller dronningen av karaoke på festen med karaokerangeringen. Hvis noen blir blant de 10 beste, kan de registrere navnet sitt og sangtittelen
på resultatlisten.

Party_king
Bli «Festkongen»

Del en festoppdatering på sosiale medier med kun ett klikk i Fiestable-appen. Skru deretter opp musikken og klatre på festrangeringen for å bli den nye sertifiserte «Festkongen».

Styr alt fra dansegulvet

Du kan styre musikk og lydinnstillinger med Sony | Music Center-appen, og alt gjøres på telefonen. Styr lysfarger eller aktiver DJ- og karaokemodus med Fiestable-appen. Gjør endringer med noen få håndbevegelser, takket være den intuitive bevegelseskontrollen.

music-center-logo
googleplaystore
Sony | Music Center for Android
appstore
Sony | Music Center for iOS
Fiestable for Android
Fiestable for iOS
Spre festatmosfæren med trådløs tilkobling  

Nå får du enda større og mer utfyllende lyd og synkronisert lyseffekt. Med trådløs Party Chain kan du koble MHC-V13 til hvilke som helst av de 50 kompatible lydanleggene via Bluetooth®,

Bluetooth®
Sømløs strømming med Bluetooth®

Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Koble til via Bluetooth®, og du er klar.

Trådløs fest
Du kan synkronisere lyd med trådløs Party Chain

Koble til opp til 50 kompatible lydanlegg via Bluetooth®-tilkobling, for en kraftigere lydopplevelse, og se lyset synkronisere seg sammen med høyttalerne. 

Flere enheter
Flere enheter kan kobles til og styres av flere personer

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner med MHC-V13 samtidig via Bluetooth®-teknologi,. Dere kan alle spille av låter fra alles musikkbibliotek, slik at dere får enda mer å velge blant. 

dab-logo
Hør på mer med DAB+ 

Med den fullstendig DAB+-kompatible tuneren kan du ta med deg dine foretrukne radiokanaler
hvor som helst. 

Utformet for å tåle festlivet 

Du trenger aldri bekymre deg for om MHC-V13 tåler typisk festatmosfære. Den er bygget for å bli brukt mye og å vare lenge.

Ta med deg festen hvor som helst

MHC-V13 har innebygde bærehåndtak, slik at du kan ta anlegget med deg til en venn eller enkelt flytte festen fra rom til rom. 

tilt-roll-transport
Holdbarhet
Skapt for fest

Enheten er utstyrt med hjørnebeskyttere og er dekket med hard plast på alle sider. Dette gjør at MHC-V13 er svært holdbar, og at den enkelt kan tas med dit festen skal avholdes.

Spesifikasjoner og funksjoner

Gjør festene dine enda mer imponerende med dette kraftige lydanlegget i kun én enhet. Med effektive diskanthøyttalere og JET BASS BOOSTER føler du favorittlåtenes rytme rett i mellomgulvet, og det flerfargede høyttalerlyset lyser opp festen. Egne spillelister og karaokerangering styrer du via Fiestable-appen, og håndtakene gjør det enkelt å flytte anlegget.
  • Effektive diskanthøyttalere sprer lyden

  • Høyttalerlys

  • Festspilleliste og karaokerangering via Fiestable

  • Den har håndtak som gjør den trygg å løfte og enkel å flytte

  • Hjørnebeskyttere for ekstra holdbarhet

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere