Bilder av V42D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V42D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V42D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Funksjoner

Fyll festrommet ditt med lyd

Få festivallyd på bursdagsfester, spesielle anledninger og spontane sammenkomster. Basslyd som kan høres på lang avstand med JET BASS BOOSTER, lar festdeltakerne kose seg med enda kraftigere musikk i hele lokalet.

Vinklede diskanthøyttalere

Fyll rommet med stor festivallyd takket være de vinklede diskanthøyttalerne som sprer lyden bredere utover.

Føl rytmen selv på lang avstand med JET BASS BOOSTER

En kjegleformet bassrefleksstruktur konsentrerer basslydens luftflyt, slik at du kan høre den tydelig og føle den fysisk uansett hvor du befinner deg i folkemengden samt over lange avstander.

LIVELYD

DSP-teknologi skaper festivalstemning ved å oversvømme festområdet ditt med den realistiske lyden av en musikkfestival og livekonserter.

DSEE gjenoppretter automatisk detaljer i den digitale musikken

Forbedre kvaliteten på de komprimerte musikkfilene dine. Når en original musikkilde komprimeres, mister den de høyfrekvente lydene som sørger for detaljer og fylde til favorittlåtene dine. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter disse og skaper lyd av høy kvalitet som er nærmere det opprinnelige CD-opptaket.

Fest- og høyttalerlys

Lys opp hvert hjørne av festlokalet, til og med store områder med flerfarget festlys, slik at du kan skape en autentisk nattklubb- eller utendørs festivalstemning.

Slipp løs din indre popstjerne

Underhold alle! De to mikrofoninngangene gjør at du og gjestene kan synge med til favorittlåtene deres. Du kan også rocke ved å koble en gitar til en av inngangene og bruke systemet som en gitarforsterker. Du får tre moduser – «Clean» gir en ren lyd, «Overdrive» gir en forvrengt gitarlyd, mens «Bass» brukes med bassgitarer.

Vertikal og horisontal bevegelseskontroll

Hopp over en sang, bytt fra flanger til WAH, skru opp volumet på karaokemikrofonen, styr tonehøyden til mikrofonen og musikken, eller skru opp volumet ved å bevege hånden vertikalt eller horisontalt. Bevegelseskontroll lar deg kontrollere MHC-V42Ds funksjoner kjapt og enkelt slik at du kan være med på festen.

Talekontroll via Fiestable

Bytt sang, slå på lyset og blink med alle fargene bare ved å snakke. Bare velg talekontroll via Fiestable-appen og si kommandoen din – lysene og lyden vil adlyde deg.

Forbedre opplevelsen med festlys via Fiestable

Bare trykk på festlys via Fiestable-appen på smarttelefonen din, så begynner displayet på telefonen din å avspeile lydanleggets lyseffekter og blinker og bytter farge i takt med musikken. Det finnes ingen grenser for hvor mange smarttelefoner som kan bli med, noe som skaper en unik delt opplevelse.

Bli «Festkongen»

Del en festoppdatering på sosiale medier med kun ett klikk i Fiestable-appen. Skru deretter opp musikken og klatre på festrangeringen for å bli den nye sertifiserte «Festkongen».

Styr alt fra dansegulvet

Med Sony | Music Center-appen kan du styre musikk og lydinnstillinger rett fra telefonen. Du kan også styre lysfargene og aktivere DJ- og karaokemodi med Fiestable-appen. Gjør endringer med noen få håndbevegelser med den intuitive bevegelseskontrollen. 

HDMI-utgang for enkelt oppsett

Du kan enkelt koble anlegget til TV-en din via HDMI (ARC)-utgangen. Se på TV og DVD-er på skjermen din, og få samtidig kraftig lyd fra MHC-V42D-høyttalerne.

Se filmer med en innebygd DVD-spiller

Kraftfullt volum og lydtrykk plasserer deg midt i handlingen, og du kan virkelig sette pris på dramaet i hver scene. Gjør stuen om til en kinosal og arranger episke filmkvelder.

Direkte tilkobling med One touch NFC

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten inntil hodetelefonene, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å spille av musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, så er du klar.

Gled deg over Bluetooth®-strømming i høy kvalitet med LDAC™

LDAC™ overfører omtrent tre ganger så mye data (ved en maksimal overføringshastighet på 990 kbps) som vanlig Bluetooth®-lyd, for en overlegen trådløs lytteopplevelse.

Håndtak for enkel bæring

Når du vil flytte på MHC-V42D, tar du bare tak i det praktiske håndtaket og flytter den dit du ønsker å feste.

Få fart på festen med ekstra høyttalere

Få enda kraftigere lyd ved å koble til flere hjemmelydanlegg via Bluetooth®-tilkobling. Koble til opptil 50 kompatible hjemmelydanlegg, og synkroniser musikken og belysningen.

Siden flere enheter kan kobles til, kan flere personer styre musikken

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner med MHC-V42D samtidig ved hjelp av Bluetooth®-teknologi. Du kan også spille av låter fra alle musikkbibliotekene dine, slik at du får enda mer å velge blant.

USB-porten gjør at du kan koble til, spille av og lade

Spill av låter lagret på en USB-enhet, eller lag dine egne tilpassede spillelister med direkte CD-til-USB-opptak. Bare koble enheten til PLAY/REC-porten, så kan du få i gang den neste festen med alle favorittlåtene dine. Du kan også bruke USB-porten til å lade smarttelefonen mens du fester.

Spesifikasjoner
Arranger bra fester hver eneste gang med den kraftige MHC-V42D. Spre lyd og lyd over lang avstand, og send rytmene gjennom festområdet slik at alle opplever den samme flotte lyden. Fargerike fest- og høyttalerlys synkroniseres til rytmene, og du kan bytte på å være DJ med horisontal og vertikal bevegelseskontroll, eller via smarttelefonen.
  • Basslyd på lang avstand med JET BASS BOOSTER

  • Fest- og høyttalerlys

  • Bevegelseskontroll for morsom og enkel betjening

  • Talekontroll via Fiestable / festlys via Fiestable

  • Integrert DVD-spiller med HDMI ARC

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet