HI-FI-ANLEGG

V42D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V42D
Bilde av V42D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Veil. pris

kr 5 800,00

(inkl. MVA)
Bilder av V42D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V42D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V42D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Få en uforglemmelig natt

Den kraftige MHC-V42D har langtrekkende basslyd, slik at alle på festen føler rytmen. Den fargerike belysningen kan synkroniseres i takt med musikken. Dere kan også bytte på å være DJ via bevegelseskontroll eller en smarttelefon.

Fyll festen med lyd

Få festivallyd på bursdagsfester, spesielle anledninger og spontane sammenkomster. Basslyd som kan høres på lang avstand med JET BASS BOOSTER, lar festdeltakerne kose seg med enda kraftigere musikk i hele lokalet.

MHC-V42D med vinklede diskanthøyttalere
Vinklede diskanthøyttalere

Fyll rommet med stor festivallyd takket være de vinklede diskanthøyttalerne som sprer lyden bredere utover.

JET BASS BOOSTER
JET BASS BOOSTER

En kjegleformet bassrefleksstruktur konsentrerer basslydens luftflyt, slik at du kan høre den tydelig og føle den fysisk uansett hvor du befinner deg i folkemengden samt over lange avstander.

LIVELYD-logo
Hør musikken som om den spilles live

DSP-teknologi skaper festivalstemning ved å gi musikken din den realistiske stemningen fra en musikkfestival eller livekonserter.

DSEE-logo
Gjenopprett detaljer i digital musikk

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter detaljer i komprimerte musikkfiler og produserer lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige CD-opptaket.

Fest- og høyttalerlys

Lys opp hvert hjørne av festen, selv store lokaler, med fest- og høyttalerlys som gir festen en autentisk nattklubb- eller festivalstemning.

Slipp løs din indre popstjerne

Underhold alle sammen – med to mikrofoninnganger kan du og gjestene dine synge om kapp til favorittsangene deres. Du kan også spille litt rock and roll ved å koble en gitar til en av inngangene og bruke systemet som en gitarforsterker. Det finnes tre modi – «Clean» gir en ren lyd, «Overdrive» gir en forvrengt gitarlyd, mens «Bass» brukes med bassgitarer.

Vær DJ med bevegelseskontroll

Hopp over en sang, bytt fra flanger til WAH, skru opp volumet på karaokemikrofonen, styr tonehøyden til mikrofonen og musikken, eller skru opp volumet ved å bevege hånden vertikalt eller horisontalt. Bevegelseskontroll lar deg kontrollere MHC-V42Ds funksjoner kjapt og enkelt slik at du kan være med på festen.

MHC-V42D – bevegelseskontroll
Festdeltaker som bruker talekontroll via Fiestable-appen på smarttelefonen sin
Talekontroll via Fiestable

Bytt sang, slå på lyset og blink med alle fargene bare ved å snakke. Velg talestyring via Fiestable-appen og si kommandoen din. Det finnes opptil 39 kommandoer, blant annet for musikkavspilling, belysning og KARAOKE-modus.

Festdeltakere som bruker festlys via Fiestable-appen på smarttelefonene sine
Festlys via Fiestable

Bare trykk på festlys via Fiestable-appen på smarttelefonen din, så begynner displayet på telefonen din å avspeile lydanleggets lyseffekter og blinker og bytter farge i takt med musikken. 

Festkongeikon
Bli «Festkongen»

Del en festoppdatering på sosiale medier med kun ett klikk i Fiestable-appen. Skru deretter opp musikken og klatre på festrangeringen for å bli den nye sertifiserte «Festkongen».

Festdeltaker som bruker Sony | Music Center-appen på smarttelefonen sin
Styr alt fra dansegulvet

Med Sony | Music Center-appen kan du styre musikk og lydinnstillinger rett fra telefonen. Du kan også styre lysfargene og aktivere DJ- og karaokemodi med Fiestable-appen. Gjør endringer med noen få håndbevegelser med den intuitive bevegelseskontrollen. 

Google Play-logo
Sony | Music Center for Android
App Store-logo
Sony | Music Center for iOS
Fiestable for Android
Fiestable for iOS
Mer drama i filmer og TV-serier

Koble MHC-V42D-høyttaleren til TV-en din, og opplev filmer, TV-serier og idrett på en helt ny måte.

HMDI-logo
HDMI®-utgang 

Du kan enkelt koble anlegget til TV-en din via HDMI (ARC)-utgangen. Se på TV og DVD-er på skjermen din, og få samtidig kraftig lyd fra MHC-V42D-høyttalerne.

DVD-logo
Innebygd DVD-spiller

Kraftfullt volum og lydtrykk plasserer deg midt i handlingen, og du kan virkelig sette pris på dramaet i hver scene. Gjør stuen om til en kinosal og arranger episke filmkvelder.

Få fart på festen med ekstra høyttalere

Få enda kraftigere lyd ved å koble til flere lydanlegg via Bluetooth®. Koble til opptil 50 kompatible lydanlegg, og synkroniser musikken og belysningen.

NFC- og Bluetooth®-ikoner
Sømløs direkteavspilling med NFC og Bluetooth®

Du kan helt enkelt bruke NFC One touch til å koble til via Bluetooth® og begynne å strømme umiddelbart.

LDAC™-ikon
Bluetooth®-strømming i høy kvalitet med LDAC™

LDAC™ overfører omtrent tre ganger så mye data (ved en maksimal overføringshastighet på 990 kbps) som vanlig Bluetooth®-lyd, for en overlegen trådløs lytteopplevelse. 

Illustrasjon av flere enheter koblet til MHC-V42D
Flere enheter kan kobles til

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner med MHC-V42D samtidig via Bluetooth®. Dermed kan du lytte til sanger fra alle musikkbibliotekene dine.

MHC-V42D bæres i de innebygde bærehåndtakene
Ta med deg festen hvor som helst

MHC-V42D har innebygde bærehåndtak slik at du kan ta den med deg til en venn eller enkelt flytte festen fra rom til rom.

Spesifikasjoner og funksjoner

Arranger bra fester hver eneste gang med den kraftige MHC-V42D. Spre lyd og lyd over lang avstand, og send rytmene gjennom festområdet slik at alle opplever den samme flotte lyden. Fargerike fest- og høyttalerlys synkroniseres til rytmene, og du kan bytte på å være DJ med horisontal og vertikal bevegelseskontroll, eller via smarttelefonen.
  • Basslyd på lang avstand med JET BASS BOOSTER

  • Fest- og høyttalerlys

  • Bevegelseskontroll for morsom og enkel betjening

  • Talekontroll via Fiestable / festlys via Fiestable

  • Integrert DVD-spiller med HDMI ARC

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere