HI-FI-ANLEGG

V43D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V43D
Bilde av V43D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Veil. pris

kr 5 500,00

(inkl. MVA)
Bilder av V43D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V43D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V43D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V43D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Lett
Lyssetting
Festlige funksjoner
Festlige funksjoner
Fiestable
Fiestable
Tilkobling
Tilkobling
Holdbarhet
Holdbarhet
Arranger fester som aldri før

Gjør det til en minneverdig kveld med den kraftige MHC-V43D. Med en basslyd med lang avstand og fargerik festbelysning som
synkroniserer til rytmen, kommer ikke gjestene dine til å ønske å forlate dansegulvet. 

Gi liv til dansegulvet med episk lyd

Lydspredning, effektive diskanthøyttalere og mellomtoner sprer musikken ut til et større område
fra fremsiden på enheten. Slik får alle gjestene dine en fyldig og klar lyd. 

TwP effektive diskanthøyttalere
To effektive diskanthøyttalere fyller lokalet med lyd

De to høyeffektive diskanthøyttalerne som bruker hornformede diskanthøyttalere, utvider lydbildet og øker lydtrykknivået oppover og sprer lyden rundt uansett hvilket lokale du velger.

Bedre stemmer med høyeffektive mellomtoner

Effektive mellomtoner med hornformede mellomtonehøyttalere foran på enheten distribuerer lyden klarere og med høyere lydtrykk på de viktige mellomtonefrekvensene. Dette betyr at du får klarere sang mens du danser og synger med til favorittsangene dine.

Effektive mellomtoner
JET BASS BOOSTER
Føl rytmen på lang avstand med JET BASS BOOSTER

En kjegleformet bassrefleksstruktur konsentrerer basslydens luftflyt, slik at du kan høre den tydelig og føle den fysisk uansett hvor du befinner deg i folkemengden samt over lange avstander. 

Livelyd
Hør musikken som om den spilles live 

DSP-teknologi skaper festivalstemning
ved å gi musikken din den realistiske
stemningen du finner på en musikkfestival eller livekonserter.

DSEE
Gjenopprett detaljer i digital musikk

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter detaljer i komprimerte musikkfiler og produserer lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige CD-opptaket. 

Lys opp natten

Lys opp festen fra gulv til tak med festlys og høyttalerlys. Send ut pulserende lysstriper i dypblått og himmelblått, med livlige røde striper, og gi festen en autentisk nattklubb- eller festivalstemning.

Slipp løs din indre popstjerne

Underhold alle! De to mikrofoninngangene gjør at du og gjestene kan synge med til favorittlåtene deres. Du kan også rocke ved å koble en gitar til en av inngangene og bruke systemet som en gitarforsterker. Du får tre moduser – «Clean» gir en ren lyd, «Overdrive» gir en forvrengt gitarlyd, mens «Bass» brukes med bassgitarer. Enheten har to mikrofonholdere slik at du kan oppbevare mikrofonene trygt når du er ferdig. 

gesture-control
Vertikal og horisontal bevegelseskontroll

Hopp over en sang, bytt fra flanger til WAH, skru opp volumet på karaokemikrofonen, styr tonehøyden til mikrofonen og musikken, eller skru opp volumet ved å bevege hånden vertikalt eller horisontalt. Med bevegelseskontroll kan du styre funksjonene på MHC-V43D raskt og enkelt, slik at du kan holde deg i sentrum av festen. 

En person med hendene i været på en nattklubb.
Styr festen med Fiestable

Fiestable-appen er underholdende, intuitiv og brukervennlig og er en morsom funksjon som gir deg full kontroll over MHC-V43D. Du må laste ned Sony | Music Center-appen først for å kunne bruke Fiestable-appen. Deretter kan du ta kontroll over musikken, belysningen med mer ved å trykke på telefonen eller bruke stemmen.

fest-spilleliste-fiestable
La vennene dine lage festspillelisten via Fiestable

Alle kan legge til favorittsangene sine i spillelisten din med Fiestable-appen. La gjestene legge til musikk lagret på smarttelefonene deres over Wi-Fi®-nettverket ditt, så festen kan fortsette uten opphold.

karaoke-rangering-fiestable
Finn den syngende superstjernen med karaokerangeringen via Fiestable 

Konkurrer om å bli kongen eller dronningen av karaoke på festen med karaokerangeringen. Hvis noen blir blant de 10 beste, kan de registrere navnet sitt og sangtittelen på resultatlisten.

Festkongen
Bli «Festkongen»

Del en festoppdatering på sosiale medier med kun ett klikk i Fiestable-appen. Skru deretter opp musikken og klatre på festrangeringen for å bli den nye sertifiserte «Festkongen».

Styr alt fra dansegulvet

Du kan styre musikk- og lydinnstillinger med Sony | Music Center-appen, og alt gjøres på telefonen. Styr lysfarger eller aktiver DJ- og karaokemodus med Fiestable-appen. Gjør endringer med noen få håndbevegelser, takket være den intuitive bevegelseskontrollen. 

music-center-logo
google Play
Sony Music Center for Android
App Store
Sony Music Center for iOS
Fiestable for Android
Fiestable for iOS
Mer drama i filmer og TV-serier 

Koble MHC-V43D-høyttaleren til TV-en din, og opplev filmer, TV-serier og idrett på en helt ny måte. 

hdmi-logo
HDMI™-utgang for enkelt oppsett

Du kan enkelt koble anlegget til TV-en din via HDMI™ (ARC)-utgangen. Se på TV og DVD-er på skjermen din, og få samtidig kraftig lyd fra MHC-V43D-høyttalerne.

dvd-logo
Se filmer med en innebygd DVD-spiller

Kraftfullt volum og lydtrykk plasserer deg midt i handlingen slik at du virkelig kan sette pris på dramaet i hver scene. Gjør stuen om til en kinosal og arranger episke filmkvelder.

Spre festatmosfæren med trådløs tilkobling

Nå får du enda større og mer utfyllende lyd og synkronisert lyseffekt. Med trådløs Party Chain kan du koble MHC-V43D til hvilke som helst av de 50 kompatible lydanleggene via Blu  

Bluetooth®
Sømløs strømming med Bluetooth®

Unngå kablede tilkoblinger og innviklede konfigureringer med Bluetooth-teknologi. Koble til via Bluetooth®, og du er klar.

Trådløs Party Chain
Du kan synkronisere lyd med trådløs Party Chain

Koble til opp til 50 kompatible lydanlegg via Bluetooth®-tilkobling, for en kraftigere lydopplevelse, og se lyset synkronisere seg sammen med høyttalerne. 

Bluetooth®
Flere enheter kan kobles til

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner med MHC-V43D samtidig via Bluetooth®,-teknologi. Dere kan alle spille av låter fra alles musikkbibliotek, slik at dere får enda mer å velge blant

DAB+
Hør på mer med DAB+ 

Med den fullstendig DAB+-kompatible tuneren kan du ta med deg dine foretrukne radiokanaler
hvor som helst. 

Utformet for å tåle festlivet 

Du trenger aldri bekymre deg for om MHC-V43D tåler typisk festatmosfære. Den er bygget for å bli brukt mye og å vare lenge

partying-hard
Skapt for fest

Enheten er utstyrt med hjørnebeskyttere og er dekket med hard plast på alle sider. Dette gjør at MHC-V43D er svært holdbar, og at den enkelt kan tas med dit festen skal avholdes.

Det kan enkelt transporteres ved å vippes og rulles 

Når du vil flytte på MHC-V43D, kan du bare ta tak i det praktiske bærehåndtaket og vippe den bakover. De robuste hjulene gjør at du kan trille den hele veien til festen.

tilt-roll-transport

Spesifikasjoner og funksjoner

Effektive diskanthøyttalere og mellomtoner sprer lyden slik at du kan føle musikken i hvert hjørne. Skru på det fargerike fest- og høyttalerlyset, og lag spillelister for festen og konkurrer i karaokerangeringen via Fiestable-appen for enda mer moro. Beskyttelse gjør enheten slitesterk, og hjul gjør transport enklere enn noen gang.
  • Effektive diskanthøyttalere og mellomtoner sprer lyden

  • Fest- og høyttalerlys

  • Bevegelseskontroll for morsom og enkel betjening

  • Festspilleliste og karaokerangering via Fiestable

  • Integrert DVD-spiller med HDMI™ ARC

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere