HI-FI-ANLEGG

Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V50D
Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Veil. pris

kr 4 500,00

(inkl. MVA)
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Funksjoner

Gled deg over BLUETOOTH-strømming i høyere kvalitet med LDAC™

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony som gjør at du kan lytte til trådløs lyd av høyeste kvalitet via Bluetooth®-teknologi. Med opptil tre ganger så høy dataoverføring gir LDAC en forbedret lydopplevelse for all musikken din via trådløs strømming. 

Skap feststemning

Få riktig klubblignende stemning med opplyste høyttalere. Lyset går gjennom en linse som sprer et stort lysmønster. Du kan kontrollere lysene på systemet og se dem synkroniseres til rytmen i musikk slik at dansegulvet hjemme blir som på en nattklubb.

Bakbelyst kontrollpanel med berøringstaster 

Med berøringstastene og det bakbelyste kontrollpanelet blir kontroll av musikkavspilling og festbelysning enkelt, selv i mørket.

Design i én boks, for maksimal bærbarhet

Plukk det opp og ta festen med hvor som helst takket være den kompakte utformingen. Enten du slapper av hjemme sammen med venner eller tar festen med ut i gatene – den kompakte utformingen har innebygde håndtak som gjør den bærbar og praktisk.

Med karaokefunksjonen kan du synge med 

Det er enkelt å få til karaokekonkurranser med venner: bare koble MHC-V50D til en TV og sett på en karaoke-DVD, eller syng med til sanger fra YouTube™ via Bluetooth®-teknologi. Med to mikrofoninnganger, pluss poenggiving og lydeffekter, kan du samle venner og ha den ultimate karaokekonkurransen. En innebygd funksjon demper til og med vokalen på CD-er, slik at du kan synge med til alle favorittsangene dine.

Med DJ-effekter kan du sette din egen vri på låtene

Imponér gjengen med DJ-effekter. Fire forskjellige effekter som setter tonen for festen: Flanger skaper en dyp og drønnende effekt. WAH forvrenger lyden. Isolator isolerer et bestemt frekvensbånd, og PAN sender lyden som en bølge gjennom høyttalerne. Du kan enkelt bruke DJ-effekter med Fiestable-appen og bevegelseskontroll, så det har aldri vært enklere å slå seg løs med festspillelisten.

Gitarinngang

Bruk gitarinngangen til å spille en egen minikonsert. Bare plugg inn gitaren og trykk på gitarknappen for å få kraftig lyd. Spill solo, eller koble til en mikrofon og syng med.

HDMI-utgang for enkelt oppsett

Du kan enkelt koble til TV-en din og andre enheter med HDMI-utgang. Takket være HDMI-utgangen trenger du bare å koble til med én kabel.

Se alle filmene dine med en innebygd DVD-spiller

Finn frem DVD-ene dine, og se dem på MHC-V50Ds innebygde spiller. Nyt hver eneste eksplosjon, spenningssekvens og dramatiske scene i kinolignende omgivelseslyd som plasserer deg midt i handlingen. Gjør stuen om til en kinosal, og inviter til episke filmkvelder.

Sømløs direkteavspilling med NFC og Bluetooth®-teknologi

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten inntil MHC-V50D, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å spille av musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®-teknologi, og så er du klar.

Foren musikken din med Sony | Music Center

Last ned Sony | Music Center (tidligere kalt SongPal) til smarttelefonen eller nettbrettet, og ta kontroll over musikksamlingen. Du kan ganske enkelt koble til via Bluetooth®-teknologi og få sømløs tilgang til alle favorittlåtene dine. Appen kan også brukes til å egendefinere lydinnstillingene for å sikre flott og balansert lyd.

USB-porten gjør at du kan koble til og spille av

Spill av spor som er lagret på en USB. Det er bare å koble enheten din til PLAY/REC-porten, så er alt klart til å overføre musikk fra CD til USB.

Lydinngang og -utgang

Koble til lyd- og bildeutstyr med en lydinngang og -utgang. Koble til en TV eller en ekstra høyttaler, og gi det lille ekstra til hjemmeunderholdningen.

Innebygd CD-spiller til platesamlingen din

Spill av klassiske album eller samleplater med en innebygd CD-spiller. Dette hjemmelydanlegget er kompatibelt med CD-, CD-R- og CD-RW-plater – slik at du kan lytte til alt fra studioopptak til samleplater og nedlastede låter.

FM-tuner til favorittprogrammene dine

Har du lyst til å lytte til favoritt-DJ-en? Bare still inn ved hjelp av FM-radioen og se hva som finnes der ute.

Spesifikasjoner

Arranger den ultimate hjemmefesten med dette kraftige hjemmelydanlegget. Lydtrykkhornet og Mega Bass samarbeider for å lage dundrende og fokusert bass som du kan kjenne i hele huset. Sett stemningen med festlys, DJ-lydeffekter og karaokefunksjoner, og kontroller alt fra telefonen via Fiestable-appen.
  • LDAC som gir Bluetooth®-lytting av høy kvalitet

  • Festlys gir en klubbaktig atmosfære

  • Bakbelyst toppanel for enkel kontroll

  • Med karaokefunksjonen kan du synge med

  • Innebygde håndtak for enkel bærbarhet

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere