Gå til Innhold
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®

Funksjoner

LIVELYD kommer hjem

Ta med deg festivalaktig lyd hjem, og arranger den aller beste festen. Vinklede høyttalerenheter sprer lyden over dansegulvet, slik at alle hører den dype, kraftige lyden.

Hør musikk fra en videre vinkel med Spread Sound Generator

Når det spilles av en bra låt, vil du helst høre den fra en videre vinkel. Spread Sound Generator sprer lyden utover, slik at du hører musikken klart fra alle vinkler.

360° festlys

Lys opp hvert hjørne av festlokalet med 360° flerfarget festlys, slik at du kan skape en autentisk nattklubb- eller festivalstemning.

Syng med med karaokefunksjoner

Det er enkelt å få til karaokekonkurranser med venner: bare koble MHC-V71D til en TV, og sett i en karaoke-DVD. Med to mikrofoninnganger, pluss poenggiving og lydeffekter, kan du samle venner og ha den ultimate karaokekonkurransen. En innebygd vokalfader for karaoke demper til og med vokalen på CD-er, slik at du kan synge med til alle favorittsangene dine.

Spill trommer med TAIKO-modusen 

Legg til din egen tromming i miksen med TAIKO-modusen. Du kan spille med på samplere, som inkluderer bongotrommer, djembe, surdo og de japanske TAIKO-trommene, ved å trykke på og sveipe panelet på oversiden i takt med rytmen. 

TAIKO-spillmodus 

Sett rytmesansen på prøve med TAIKO-spillmodusen – trykk på panelet på oversiden i takt med lysene for å se hvem som får den høyeste poengsummen på festen.

Med DJ-effekter kan du sette din egen vri på låtene 

Imponér gjengen med DJ-effekter. Fire forskjellige effekter som setter tonen for festen: Flanger skaper en dyp flenseeffekt som ligner på lyden fra et jetfly, WAH flytter automatisk frekvensen til et filter opp og ned, Isolator isolerer et bestemt frekvensbånd, og PAN sender lyden som en bølge gjennom høyttalerne. Du kan enkelt bruke DJ-effekter med Fiestable-appen og bevegelseskontroll, så det har aldri vært enklere å slå seg løs med spillelisten.

Spill med med gitarinngangen

Spill med til favorittsangene dine med gitarinngangen. Bare plugg inn og trykk på gitarknappen, så får du kraftig lyd og fordreide effekter fra gitaren. Spill solo, eller koble til en mikrofon og syng med.

Endre festinnstillingene med bevegelseskontroll 

Sett din egen vri på festen med én enkel bevegelse. Med den morsomme og intuitive bevegelseskontrollen kan du styre festen, blant annet DJ-effektene, sampleren og karaokefunksjonene. Du kan også bevege hånden til venstre og høyre for å hoppe over spor, og opp og ned for å styre volumet. Det har aldri vært så moro å styre festen.

Du kan utvide høyttalersystemet med Wireless Party Chain-modusen via Bluetooth®

Få enda kraftigere lyd ved å koble til flere hjemmelydanlegg via Bluetooth®. Koble til opptil 50 kompatible hjemmelydanlegg via Bluetooth®-teknologi, og synkroniser musikk og lys.

Sony | Music Center-app 

Med Sony | Music Center-appen for Android og iOS kan du styre musikk og lydinnstillinger rett fra telefonen.

Bli «Festkongen»

Del en oppdatering om det nye lydanlegget ditt på sosiale medier med kun ett klikk i Fiestable-appen. Skru deretter opp musikken for å klatre på festrangeringen og bli den nye sertifiserte «Festkongen».

Fiestable-appen

Fiestable er en kostnadsfri app for iOS og Android som du kan styre lysfargene eller aktivere DJ- og karaokemodi med. Gjør endringer med noen få håndbevegelser, takket være den intuitive bevegelsekontrollfunksjonen.

HDMI-utgang for enkelt oppsett

Du kan enkelt koble systemet til TV-en din med HDMI (ARC)-utgangen. Se på TV og DVD-er på skjermen din, og få samtidig kraftig lyd fra MHC-V71D-høyttalerne.

Se filmer med en innebygd DVD-spiller

Kraftfullt volum og lydtrykk plasserer deg midt i handlingen, og du kan virkelig sette pris på dramaet i hver scene. Gjør stuen om til en kinosal, og inviter venner på episke filmkvelder.

Fotballmodus

Hver gang du ser en fotballkamp, kommer du til å føle at du er på stadion. Slå av kommenteringen og forsterk lyden fra publikum for å få en svært oppslukende visningsopplevelse. Da er det bare deg og kampen.

Direkte tilkobling med One touch NFC

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Det er bare å holde den NFC-aktiverte enheten mot hodetelefonene, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å spille av musikk fra samlingen din. Har du ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, så er du klar.

DSEE gjenoppretter automatisk detaljer i den digitale musikken

Forbedre kvaliteten på de komprimerte musikkfilene dine. Når en original musikkilde komprimeres, mister den de høyfrekvente lydene som sørger for detaljer og fylde til favorittlåtene dine. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter disse og skaper lyd av høy kvalitet som er nærmere det opprinnelige CD-opptaket.

Bedre BLUETOOTH®-lyd

LDAC™ overfører mer data enn vanlig trådløs Bluetooth®-tilkobling. Dette resulterer i en enestående lydkvalitet som er tilnærmet lik høyoppløselig lyd.

Siden flere enheter kan kobles til, kan flere personer styre musikken

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner med MHC-V71D samtidig ved hjelp av Bluetooth®-teknologi. Du kan også spille av låter fra alle musikkbibliotekene dine, slik at alle kan være festens DJ.

Sprutsikkert kontrollpanel for holdbarhet

Overflaten på MHC-V71D er sprutsikker, støvsikker og enkel å rengjøre, så festen trenger ikke avbrytes bare fordi noen søler en drink. Den har til og med en festlåsknapp som deaktiverer alle andre knapper i 30 sekunder, slik at du kan rydde opp.

Det kan enkelt transporteres ved å vippes og rulles

Når du vil flytte på MHC-V71D, kan du bare ta tak i det praktiske bærehåndtaket og vippe den bakover. Med et robust hjul kan du rulle hele veien til festen.

Spesifikasjoner
Få lysene og lydene fra livemusikk på festen. LIVELYD og 360° festlys fyller hvert hjørne av rommet for å gi deg en ekte festivalstemning, og med TAIKO-modusen kan du til og med spille med til rytmene på trommer.
  • LIVELYD

  • 360° festlys

  • TAIKO-modus og TAIKO-spillmodus

  • Integrert DVD-spiller med HDMI-utgang.

  • Håndtak og hjul gjør den enkel å ta med seg

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet