LYDANLEGG

V72D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V72D

Bilde av V72D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Veil. Pris

kr 7 200,00

(VAT)
Bilder av V72D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V72D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V72D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi
Bilder av V72D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Funksjoner

Fyll festrommet ditt med 360° lyd

Få festivallyd på bursdagsfester, spesielle anledninger og spontane sammenkomster. 360° LYD, samt basslyd som høres på lang avstand med JET BASS BOOSTER, lar festdeltakerne kose seg med enda kraftigere musikk i hele lokalet

Vinklede diskanthøyttalere

Fyll rommet med festlyd takket være de vinklede diskanthøyttalerne som sprer lyden bredere utover.

Bakre diskanthøyttaler

En bakre diskanthøyttaler sørger for at lyden rettes like mye mot festdeltakere bak høyttalersystemet som de som står foran det, slik at alle kan oppleve en kraftig, klar lyd.

Hør musikk overalt med en lydgenerator som sprer lyden

Når det spilles av en bra låt, vil du helst høre den overalt. Høyttalerkabinettet med åpen bak sprer lyden utover, slik at du hører musikken klart fra hver eneste vinkel.

Føl rytmen selv på lang avstand med JET BASS BOOSTER

En kjegleformet bassrefleksstruktur konsentrerer basslydens luftflyt, slik at du kan høre den tydelig og føle den fysisk uansett hvor du befinner deg i folkemengden samt over lange avstander.

LIVELYD

DSP-teknologi skaper festivalstemning ved å oversvømme festområdet ditt med den realistiske lyden av en musikkfestival og livekonserter. 

DSEE gjenoppretter automatisk detaljer i den digitale musikken

Forbedre kvaliteten på de komprimerte musikkfilene dine. Når en original musikkilde komprimeres, mister den de høyfrekvente lydene som sørger for detaljer og fylde til favorittlåtene dine. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter disse og skaper lyd av høy kvalitet som er nærmere det opprinnelige CD-opptaket.

360° fest- og høyttalerlys

Lys opp hvert hjørne av festlokalet, til og med store områder med 360° røde, blå og grønne fest- og høyttalerlys, slik at du kan skape en autentisk nattklubb- eller utendørs festivalstemning.

Slipp løs din indre popstjerne

Underhold alle sammen – med to mikrofoninnganger kan du og gjestene dine synge om kapp til favorittsangene deres. Du kan også spille litt rock and roll ved å koble til en mikrofon og en gitar og jamme litt. Du kan også koble til en bassgitar og bruke den som en forsterker med forvrengte lydeffekter.

Vertikal og horisontal bevegelseskontroll

Hopp over en sang, bytt fra flanger til WAH, skru opp volumet på karaokemikrofonen, styr tonehøyden til mikrofonen og musikken, eller skru opp volumet ved å vinke vertikalt eller horisontalt med hånden. Bevegelseskontroll lar deg kontrollere MHC-V72Ds funksjoner kjapt og enkelt slik at du kan være med på festen.

Med DJ-effekter kan du sette din egen vri på låtene

Imponér gjengen med DJ-effekter. Fire forskjellige effekter som setter tonen for festen: Flanger skaper en dyp flenseeffekt som ligner på lyden fra et jetfly, WAH flytter automatisk frekvensen til et filter opp og ned, Isolator isolerer et bestemt frekvensbånd, og PAN sender lyden som en bølge gjennom høyttalerne. Du kan enkelt bruke DJ-effekter med Fiestable-appen og bevegelseskontroll, så det har aldri vært enklere å slå seg løs med festspillelisten.

TAIKO-modus

Du kan spille med på samplere, som inkluderer bongotrommer, djembe, surdo og de japanske Taiko-trommene, ved å trykke på panelet på oversiden i takt med rytmen. 

TAIKO-spillmodus og rangering

Sett rytmesansen din på prøve med TAIKO-spillmodus, og konkurrer mot vennene dine om den høyeste poengsummen. Trykk og sveip på panelet på oversiden i takt med lysene for å se hvem som får den høyeste poengsummen. Hvis poengsummen din er blant de ti beste, kan du lagre navnet ditt under den høyeste poengsummen.

Talekontroll via Fiestable

Bytt sang, slå på lyset og blink med alle fargene bare ved å snakke. Bare velg talekontroll via Fiestable-appen og si kommandoen din – lysene og lyden vil adlyde deg.

Forbedre opplevelsen med festlys via Fiestable

Bare trykk på festlys via Fiestable-appen på smarttelefonen din, så begynner displayet på telefonen din å avspeile lydanleggets lyseffekter og blinker og bytter farge i takt med musikken. Det finnes ingen grenser for hvor mange smarttelefoner som kan bli med, noe som skaper en unik delt opplevelse.

Bli «Festkongen»

Del en festoppdatering på sosiale medier med kun ett klikk i Fiestable-appen. Skru deretter opp musikken og klatre på festrangeringen for å bli den nye sertifiserte «Festkongen».

Styr alt fra dansegulvet

Med Sony | Music Center-appen kan du styre musikk og lydinnstillinger rett fra telefonen. Du kan også styre lysfargene og aktivere DJ- og karaokemodi med Fiestable-appen. Gjør endringer med noen få håndbevegelser med den intuitive bevegelseskontrollen. 

HDMI-utgang for enkelt oppsett

Du kan enkelt koble anlegget til TV-en din via HDMI (ARC)-utgangen. Se på TV og DVD-er på skjermen din, og få samtidig kraftig lyd fra MHC-V72D-høyttalerne.

Se filmer med en innebygd DVD-spiller

Kraftfullt volum og lydtrykk plasserer deg midt i handlingen, og du kan virkelig sette pris på dramaet i hver scene. Gjør stuen om til en kinosal og arranger episke filmkvelder.

Direkte tilkobling med One touch NFC

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten inntil høyttalerne, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å spille av musikksamlingen din. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, så er du klar.

Gled deg over Bluetooth®-strømming i høy kvalitet med LDAC™

LDAC™ overfører omtrent tre ganger så mye data (ved en maksimal overføringshastighet på 990 kbps) som vanlig Bluetooth®-lyd, for en overlegen trådløs lytteopplevelse.

Sprutsikkert kontrollpanel for holdbarhet

Overflaten på MHC-V72D er sprutsikker, støvsikker og enkel å rengjøre, så festen trenger ikke avbrytes bare fordi noen søler en drink. Den har til og med en festlåsknapp som deaktiverer alle andre knapper i 30 sekunder, slik at du kan rydde opp.

Det kan enkelt transporteres ved å vippes og rulles

Når du vil flytte på MHC-V72D, kan du bare ta tak i det praktiske bærehåndtaket og vippe den bakover. Med et robust hjul kan du rulle hele veien til festen.

Få fart på festen med ekstra høyttalere

Få enda kraftigere lyd ved å koble til flere hjemmelydanlegg via Bluetooth®-tilkobling. Koble til opptil 50 kompatible hjemmelydanlegg, og synkroniser musikken og belysningen.

Siden flere enheter kan kobles til, kan flere personer styre musikken

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner med MHC-V72D samtidig ved hjelp av Bluetooth®-teknologi. Du kan også spille av låter fra alle musikkbibliotekene dine, slik at du får enda mer å velge blant.

USB-porten gjør at du kan koble til, spille av og lade

Spill av låter lagret på en USB-enhet, eller lag dine egne tilpassede spillelister med direkte CD-til-USB-opptak. Bare koble enheten til PLAY/REC-porten, så kan du få i gang den neste festen med alle favorittlåtene dine. Du kan også bruke USB-porten til å lade smarttelefonen mens du fester.

Spesifikasjoner
Gi en større folkemengde en gøyal festopplevelse. Føl rytmen til favorittsangene rundt over det hele og på lang avstand. Kos deg med fest- og høyttalerlys som synkroniseres til rytmene, og bytt på å være DJ med horisontal og vertikal bevegelseskontroll, eller via smarttelefonen.
  • 360° LYD og basslyd som høres over lang avstand

  • 360° fest- og høyttalerlys

  • Bevegelseskontroll for morsom og enkel betjening

  • Talekontroll via Fiestable / festlys via Fiestable

  • Integrert DVD-spiller med HDMI-utgang.

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet