MHC-V73D

Få en ultimat opplevelse på dansegulvet

Føl rytmen fra favorittmusikken i hver krik og krok med 360° festlyd, og se danselokalet vekkes til live med festlys fra alle retninger og fra høyttalerne.

HI-FI-ANLEGG

V73D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V73D
Bilde av V73D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Veil. pris

kr 8 500,00

(inkl. MVA)
MHC-V73D-lys
Lyssetting
Festlige funksjoner
Festlige funksjoner
Fiestable
Fiestable
HDMI®
Tilkobling
Holdbare MHC-V73D
Holdbarhet
Skap feststemning med fantastisk lyd

Dans og syng til favorittsangene hvor som helst i lokalet. Med svært effektive diskanthøyttalere, mellomtonedrivere og vinklede mellomtonedrivere vil festen vibrere med kraftig, levende lyd som alle festløver vil elske. 

Live-lyd
Hør musikken som om den spilles live

DSP-teknologi skaper festivalstemning med musikk som høres akkurat ut som om du var på en live-konsert. 

DSEE
Gjenopprett detaljer i digital musikk

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter detaljer i komprimerte musikkfiler og produserer lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige CD-opptaket. 

Skap en uforglemmelig atmosfære 

Lys opp festen fra gulv til tak med 360° festlys og høyttalerlys. Send ut pulserende, flerfargede lysstriper i dyp blått, himmelblått og grønt med en mangefarget lysstrimmel, og gi festen en autentisk nattklubb- eller festivalstemning.

Opplev festlys fra alle retninger

Se videoen for å se hvordan 360° festlys ser ut.

Slipp løs din indre popstjerne

Underhold alle! De to mikrofoninngangene gjør at du og gjestene kan synge med til favorittlåtene deres. Du kan også rocke ved å koble en gitar til en av inngangene og bruke systemet som en gitarforsterker. Du får tre moduser – «Clean» gir en ren lyd, «Overdrive» gir en forvrengt gitarlyd, mens «Bass» brukes med bassgitarer. Enheten har to mikrofonholdere slik at du kan oppbevare mikrofonene trygt når du er ferdig.

MHC-V73D_Gesture
Vertikal og horisontal bevegelseskontroll

Hopp over en sang, bytt fra flanger til WAH, skru opp volumet på karaokemikrofonen, styr tonehøyden til mikrofonen og musikken, eller skru opp volumet ved å bevege hånden vertikalt eller horisontalt. Med bevegelseskontroll kan du styre funksjonene
på MHC-V73D raskt og enkelt.

Spill trommer til musikken i TAIKO-modus

Bli med som trommis i TAIKO-modus, og test rytmesansen din når du spiller mot venner i TAIKO-spillmodusen. 

Styr festen med Fiestable

Fiestable er en underholdende, intuitiv og brukervennlig app som på en gøyal måte gir deg fullstendig kontroll over MHC-V73D. For å bruke Fiestable-appen må du laste ned Sony | Music Center-appen først. Deretter kan du styre musikken, lys og annet bare ved å trykke på telefonen eller ved hjelp av stemmen.

Xperia5_Fiestable_PartyPlaylist
 La vennene dine lage festspillelisten via Fiestable

Alle kan legge til favorittsangene sine i spillelisten din med Fiestable-appen. La gjestene legge til musikk lagret på smarttelefonene sine over Wi-Fi®-nettverket ditt, så festen kan fortsette uten opphold.

Xperia5_Fiestable_KaraokeRanking
Finn den syngende superstjernen med karaokerangeringen via Fiestable 

Konkurrer om å bli kongen eller dronningen av karaoke på festen med karaokerangeringen. Hvis noen blir blant de 10 beste, kan de registrere navnet sitt og sangtittelen
på resultatlisten.

Festkongeikon
Bli «Festkongen»

Del en festoppdatering på sosiale medier med kun ett klikk i Fiestable-appen. Skru deretter opp musikken og klatre på festrangeringen for å bli den nye sertifiserte «Festkongen».

Styr alt fra dansegulvet

Du kan styre musikk- og lydinnstillinger med Sony | Music Center-appen, og alt gjøres på telefonen. Styr lysfarger eller aktiver DJ- og karaokemodus med Fiestable-appen. Gjør endringer med noen få håndbevegelser, takket være den intuitive bevegelseskontrollen. 

Music Center
Google Play
Sony | Music Center for Android
App Store
Sony | Music Center for iOS
Fiestable for Android
Fiestable for iOS
Mer drama i filmer og TV-serier 

Koble MHC-V73D-høyttaleren til TV-en din, og opplev filmer, TV-serier og idrett på en helt ny måte. 

HDMI®
HDMI™-utgang for enkelt oppsett

Du kan enkelt koble anlegget til TV-en din via HDMI™ (ARC)-utgangen. Se på TV og DVD-er på skjermen din, og få samtidig kraftig lyd fra MHC-V73D-høyttalerne.

DVD
Se filmer med en innebygd DVD-spiller

Gjør stuen om til en kinosal og arranger episke filmkvelder for familie og venner. Kraftfullt volum og lydtrykk plasserer deg midt i handlingen, og du kan virkelig sette pris på dramaet i hver scene.

Spre festatmosfæren med trådløs tilkobling

Nå får du enda større og mer utfyllende lyd og synkronisert lyseffekt. Med trådløs Party Chain kan du koble MHC-V73D til hvilke som helst av de 50 kompatible lydanleggene via Bluetooth®,

NFC Bluetooth®
Direkte tilkobling med One touch NFC™

Near Field Communication- (NFC™) og Bluetooth®-teknologi, eliminerer behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold NFC™-enheten mot MHC-V73D for å få en rask, sømløs tilkobling, og deretter kan du begynne å strømme musikksamlingen din. Har du ikke NFC™? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®,
og du er klar. 

Trådløs fest
Du kan synkronisere lyd med trådløs Party Chain

Koble til opp til 50 kompatible lydanlegg via Bluetooth®-tilkobling, for en kraftigere lydopplevelse, og se lyset synkronisere seg sammen med høyttalerne. 

Flere enheter
Flere enheter kan kobles til

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner med MHC-V73D samtidig via Bluetooth®,-teknologi. Dere kan alle spille av låter fra alles musikkbibliotek, slik at dere får enda mer å velge blant. 

Dab-logo
Hør på mer med DAB+ 

Med den fullstendig DAB+-kompatible tuneren kan du ta med deg dine foretrukne radiokanaler
hvor som helst.

Utformet for å tåle festlivet 

Du trenger aldri bekymre deg for om MHC-V73D tåler typisk festatmosfære. Den er bygget for å bli brukt mye
og å vare lenge. 

MHC-V73D_Built for partying
Skapt for fest

Enheten er utstyrt med hjørnebeskyttere og er dekket med hard plast på alle sider. Dette gjør at MHC-V73D er svært holdbar, og at den enkelt kan tas med dit festen skal avholdes.

Sprutsikkert kontrollpanel
for holdbarhet 

Overflaten på MHC-V73D er sprutsikker og enkel å rengjøre, så festen trenger ikke å avbrytes bare fordi noen søler en drink. Den har til og med en festlåsknapp som deaktiverer alle andre knapper i 30 sekunder, slik at du kan rydde opp.

MHC-V73D_Splasproof
MHC-V73D_Tilt and roll
Det kan enkelt transporteres ved å vippes og rulles 

Når du vil flytte på MHC-V73D, kan du bare ta tak i det praktiske bærehåndtaket og vippe den bakover. De robuste hjulene gjør at du kan trille den hele veien til festen.

Spesifikasjoner og funksjoner

Del den gøyale festopplevelsen med en større folkemengde med 360° festlyd, og lag god stemning med et pulserende 360° fest- og høyttalerlys. Ha enda mer moro med å lage spillelister til festen og karaokerangering via Fiestable-appen. Beskyttelse og hjul gjør transport av høyttaleren enklere enn noen gang.
  • 360° festlyd

  • 360° fest- og høyttalerlys

  • Festspilleliste og karaokerangering via Fiestable

  • Integrert DVD-spiller med HDMI™-utgang

  • Bevegelseskontroll for morsom og enkel betjening

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere