Veil. pris

kr 6 500,00

(inkl. MVA)
Bilder av V77DW – kraftig lydanlegg
Bilder av V77DW – kraftig lydanlegg
Bilder av V77DW – kraftig lydanlegg
Bilder av V77DW – kraftig lydanlegg
Bilder av V77DW – kraftig lydanlegg
Bilder av V77DW – kraftig lydanlegg
Bilder av V77DW – kraftig lydanlegg
Bilder av V77DW – kraftig lydanlegg

Funksjoner

Strøm lyd via Wi-Fi®

Strømming av Wi-Fi®-lyd gjør at du kan nyte favorittene dine via enheter som støtter Chromecast innebygget, og dessuten få tilgang til musikkfiler på en DLNA-kompatibel PC eller hjemmemedieserver.

Den enkle måten å sende musikk til høyttalerne dine på

Chromecast innebygget gjør at du kan strømme musikkapper fra en personlig enhet til høyttalere. Bare trykk på Cast-knappen i en musikkapp på en telefon eller et nettbrett med Android, en iPhone eller iPad, en bærbar Mac®- eller Windows-maskin eller en Chromebook, og velg en høyttaler eller en gruppe høyttalere for å komme i gang.

Koble til all musikken din med Spotify

MHC-V77DW er kompatibel med Spotify Connect, slik at du kan lytte til spillelistene dine fra Spotify Premium med kraftig lyd.

Hjul og håndtak, slik at du enkelt kan ta den med

MHC-V77DW er skapt for å kunne fraktes på en enkel måte, slik at du kan ta med deg kraftig lyd uansett hvor du skal.

Endre festinnstillingene med bevegelseskontroll

Sett din egen vri på festen med én enkel bevegelse. Med morsom og intuitiv bevegelseskontroll kan du ta kontroll over alle festfunksjonene, inkludert lys-, DJ- og mikrofonlydeffekter. Du kan også bevege hånden til venstre og høyre for å hoppe over spor, og opp og ned for å styre volumet. Det har aldri vært så moro å styre festen. 

Slipp musikken løs med lytting i flere rom og en trådløs funksjon

La musikken følge med deg rundt i huset takket være lytting i flere rom med en trådløs funksjon, som du kan styre via Sony | Music Center-appen (tidligere SongPal). Bruk den til å gruppere utvalgte soundbarer og høyttalere fra Sony sammen. I gruppemodus kan du spille av den samme musikken samtidig fra flere høyttalere, og i enkeltmodus kan du spille av forskjellig musikk fra flere høyttalere.

Sømløs direkteavspilling med NFC og Bluetooth®-teknologi

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten inntil MHC-V77DW, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å spille av musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®-teknologi, og så er du klar.

Gled deg over Bluetooth®-strømming i høyere kvalitet med LDAC™

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony som gjør at du kan lytte til trådløs lyd av høyeste kvalitet via Bluetooth®-teknologi. Med opptil tre ganger så høy dataoverføring gir LDAC en forbedret lydopplevelse for all musikken din via trådløs strømming.

HDMI-inngang for enkelt oppsett

Du kan enkelt koble det til TV-en for å få dyp og kraftig lyd på alt av filmer og musikk. Takket være HDMI-porten trenger du bare å koble til med én kabel.

Høyttalerlys skaper feststemning

Få riktig klubblignende stemning med opplyste høyttalere. Lyset går gjennom en linse som sprer et stort lyslinjemønster. Du kan kontrollere lysene med Fiestable-appen eller på systemet og se dem synkroniseres til rytmen i musikk slik at dansegulvet hjemme blir som på en nattklubb.

USB-porten gjør at du kan koble til og spille av

Med en USB-port kan du koble til en USB-minnepinne, en smarttelefon, et nettbrett eller en bærbar PC og spille av alle de digitale filene dine. Den er kompatibel med formatene MP3, AAC, WMA, WAV/AIFF, FLAC, ALAC og DSD, slik at du kan holde liv i festen med alle spillelistene dine.

Med karaokefunksjonen kan du synge med

Det er enkelt å få til karaokekonkurranser med venner: bare koble MHC-V77DW til en TV og sett på en karaoke-DVD, eller syng med til sanger fra YouTube™ via Bluetooth®-teknologi. Med to mikrofoninnganger, pluss poenggiving og lydeffekter, kan du samle venner og ha den ultimate karaokekonkurransen. En innebygd vokalfader for karaoke demper til og med vokalen på CD-er, slik at du kan synge med til alle favorittsangene dine.

FM-tuner til favorittprogrammene dine

Har du lyst til å lytte til favoritt-DJ-en? Bare still inn ved hjelp av FM-radioen og se hva som finnes der ute.

Sprutsikkert kontrollpanel for holdbarhet

Overflaten på MHC-V77DW er sprutsikker, støvsikker og enkel å rengjøre, så festen trenger ikke avbrytes bare fordi noen søler en drink.

Fiesta Mode gjengir festlyd hvor som helst

Trykk på Fiesta Mode-knappen for å få høyt lydtrykk hvor enn du er, selv utendørs.

Spesifikasjoner

Gjør festen bedre med dette bærbare alt-i-ett-lydanlegget. Festlysene synkroniseres med kraftig lyd for å gi liv til atmosfæren, noe du enkelt kan kontrollere fra smarttelefonen via Sony | Music Center- og Fiestable-appene. Og du får ubegrenset tilgang til musikk med Spotify Connect og Chromecast built-in.
  • Få kraftig lyd fra en plassbesparende alt-i-ett-utforming

  • Ta kontroll over lysene og DJ-effektene med Sony | Music Center- og Fiestable-appene

  • Beskyttet mot søl takket være sprutsikkert kontrollpanel

  • Strøm all musikken din med Chromecast innebygget og Spotify Connect

  • Dra hjemmefra til festen med et reisehåndtak og hjul

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere