KRAFTIG HJEMMELYDANLEGG MED BLUETOOTH®-TEKNOLOGI

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

MHC-V7D

Veil. pris

kr 5 700,00

(inkl. MVA)

Størrelse og vekt

Størrelse på hovedenhet (B x H x D)
340 mm x 924 mm x 320 mm
Vekt på hovedenhet
19 kg
Størrelse på subwoofer (B x H x D)
25 cm x1 (MRC)

Forsterker

Utgangseffekt
1440 W
Forhåndsinnstilt equalizer
MUSIC (R AND B / POP / ROCK / SALSA / AFRO POP / BONGO / RHUMBA / GOSPEL / GENGE / FLAT / CUSTOM) MOVIE / GAME (MOVIE, DRAMA/NEWS, GAME) FOOTBALL
Bassforsterkerfunksjon
MEGA BASS
Tunertimer (REC/PLAY/SLEEP)
Ja
CD-timer (REC/PLAY/SLEEP)
Ja/Ja/Ja
Strømsparingsmodus
Ja

Funksjoner

CD-funksjoner
Ja
DVD-funksjoner
Ja
TUNER
Ja
LYD
Ja
USB
Ja
Bluetooth®
Ja (iAP over BT)

Grensesnitt

Inngangsterminaler
Analog lydinngang (2), Analog lydutgang (1), Inngang for mikrofon 2 (6φ), Kompositt videoutgang (1), USB-port (2)

Tunerfunksjoner

Rekkevidde stasjonssøk (FM)
87,5–108 MHz / 50 KHz
Rekkevidde stasjonssøk (AM)
Nei
Forhåndsinnstilt kanal
FM20
RDS (PS/PTY/EON)
Ja
Ekstern antenneterminal
Ja (75 ohm)

DVD-/SACD-/VCD-/CD-spiller

DVD
Ja
DVD+R
Ja
DVD+R DL
Ja
DVD+RW
Ja
DVD-RW (Video)
Ja
VCD
Ja
JPEG
Ja
CD
Ja
CD-R
Ja
CD-RW
Ja
Plate på 8 cm (CD)
Ja
Plate på 8 cm (DVD)
Ja
MP3
Ja
WMA
Ja
AAC
Ja

Nettverkstilkobling

NFC
Ja

Høyttaler

Høyttalersystem
3-veis
Diskanthøyttalerenhet
4 cm x2 (membranenhet)
Midtenhet
12 cm x2 (membranenhet)
Bassenhet for høyttaler
25 cm x1 (MRC)
Subwooferenhet for høyttaler
25 cm x1 (MRC)

Miljøvennlig og energibesparende

Strømforbruk (av-modus)
ikke tilgjengelig
Strømforbruk (standby-modus)
0,3 W
Strømforbruk (nettverksstandbymodus) – terminaler
1,2 W (Bluetooth®) / 1,2 W (alle terminaler og nettverk som er tilkoblet)
Standby-modus aktivert
Etter 15 minutter
Nettverksstandbymodus aktivert – terminaler
Etter 14 minutter (Bluetooth®)
Av/på-knapp for trådløst/trådløse nettverk
Endre BT STANDBY-innstillingen (Bluetooth standby) (OPTION (valg)-->BT STANDBY (Bluetooth standby)-->ON/OFF (av/på))

Hva finnes i esken?

  • AC-kabel
  • FM-antenne
  • Batteri (AAA/mangan)
  • Fjernkontroll (RMT-AM120U)
Placeholder

Funksjoner

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Det nye lydtrykkhornet – for bass som kjennes

Bli imponert av dundrende bass med det nye lydtrykkhornet. En intern design med et sammenbrettet horn øker effektivt det akustiske trykket ved å skyve energien gjennom en forsterkningskanal. Resultatet er langt mer effektivt enn tradisjonelle forsterkere og signalbehandling – som også sløser med energi – og bassen får en fylde og kraft som du virkelig kan kjenne.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Treveis høyttalersystem for kraftig lyd

Få fulltonet og kraftig lyd fra et treveis høyttalersystem. Med to diskanthøyttalere på 4 cm, to mellomhøyttalere på 12 cm og én basshøyttaler på 25 cm får du fine høye toner, robuste mellomtoner og kraftig bass på all musikken din.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Lyd som fyller rommet, fra et stort lytteområde

MHC-V7Ds vertikale én-boks-utforming passer perfekt til å fylle festen med kraftig lyd. To diskanthøyttalere som vender utover og vippede mellomhøyttalere gir et bredere lydområde som er verdig et høyttalersystem med tre bokser. Systemet er perfekt til fester i huset eller hagen. Du får kraftig lyd som fyller rommet, på alle festspillelistene dine.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

DSEE gjenoppretter detaljer i den digitale musikken

Forbedre kvaliteten på de komprimerte musikkfilene dine. Når en original musikkilde komprimeres, mister den de høyfrekvente lydene som sørger for detaljer og fylde til favorittlåtene dine. Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter disse og skaper lyd av høy kvalitet som er nærmere det opprinnelige CD-opptaket.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Endre festinnstillingene med bevegelseskontroll

Sett din egen vri på festen med én enkel bevegelse. Med morsom og intuitiv bevegelseskontroll kan du ta kontroll alle festfunksjonene, inkludert lys-, DJ- og mikrofonlydeffekter. Du kan også skyve mot venstre og høyre for å hoppe over spor, og opp og ned for å styre volumet. Det har aldri vært så moro å styre festen.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Høyttalerlys skaper feststemning

Få riktig klubblignende stemning med opplyste høyttalere. MHC-V7D kan projisere lysmønstre i taket, på veggen eller på gulvet. Lyset går gjennom en linse som sprer et stort lysmønster med enten prikker eller linjer. Du kan kontrollere lysene med Fiestable-appen eller på systemet og se dem synkroniseres til rytmen i musikk slik at dansegulvet hjemme blir som på en nattklubb.

Egendefiner festinnstillinger med Fiestable-appen

Utforsk festinnstillingene fra dansegulvet med Fiestable-appen. Bare last den ned på smarttelefonen, og få trådløs kontroll over alle festinnstillingene. Bytt fargene på LED-høyttalerlysene, eller aktiver DJ- og mikrofoneffektene for å få opp stemningen. Du kan også velge favorittspillelisten din fra smarttelefonen og sette en sang i kø – uten å være i nærheten av DJ-bordet.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Party Chain-modusen lar deg utvide høyttalersystemet

Gi lydsystemet ekstra kraft. Koble til flere SHAKE-enheter i en kjede for å få høyere lyd – helt uten lydforsinkelser mellom anleggene. Aktiver én av enhetene til «Party host», og la festen høre musikk på et helt nytt nivå.

Med DJ-effekter kan du sette din egen vri på låtene

Imponér gjengen med DJ-effekter. Fire forskjellige effekter som setter tonen for festen: Flanger skaper en dyp og drønnende effekt WAH forvrenger lyden Isolator isolerer et bestemt frekvensbånd og PAN sender lyden som en bølge gjennom høyttalerne Du får enkelt tilgang til DJ-effekter via Fiestable-appen og bevegelseskontroll, så det har aldri vært enklere å slå seg løs med festspillelisten.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Med karaokefunksjonen kan du synge med

Det er enkelt å få til karaokekonkurranser med venner: Bare koble MHC-V7D til en TV og sett på en karaoke-DVD, eller du kan synge med til sanger fra YouTube™ via Bluetooth®. Med to mikrofoninnganger, pluss sangreservering, poenggiving og lydeffekter kan du samle venner og ha den ultimate karaokekonkurransen. En innebygd karaoke-PON demper til og med vokalen på CD-er, slik at du kan synge med til alle favorittsangene dine.

Se alle filmene dine med en innebygd DVD-spiller

Ta frem DVD-ene dine, og arranger egne filmkvelder med MHC-V7D. Bare koble anlegget til en TV, og spill av favorittfilmene dine med den innebygde spilleren. Anlegget støtter Dolby®- og DTS-lydmodi, for ekstra kraft fra alle de klassiske DVD-ene dine.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Mega Bass gir basstonene mer kraft

Trykk på Mega Bass-knappen for å legge litt virkelig lavfrekvent effekt til musikken din. Den forsterker basstone og gjør lyden enda kraftigere. Du trenger bare å trykke på knappen for å aktivere modusen og føle den resonansrike bassen.

Football-modus plasserer deg på stadion

Det vakre spillet har aldri hørtes bedre ut. Denne fotballmodusen bruker akustiske data som er registrert på et brasiliansk fotballstadion, og øker den naturlige lyden fra omgivelsene på sportsarrangementer, slik at det føles som å være der. Liker du ikke kommentatorene? En spesialdesignet algoritme overvåker lyden og gir deg muligheten til å filtrere ut kommentatorene fullstendig.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

ClearAudio+ for klarhet og skarphet

ClearAudio+ er en unik funksjon fra Sony som automatisk justerer TV-lyden for en berikende lytteopplevelse. Ved å samle de beste teknologiene innen digital signalbehandling kan ClearAudio+ optimalisere lydformater slik at de leverer konsekvent og klar lyd av høy kvalitet – uansett hva slags musikk du liker.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Bluetooth®-tilkobling for enkel strømming

Du kan strømme favorittlåtene og -appene dine trådløst med Bluetooth®. Par smarttelefonen eller nettbrettet med dette Bluetooth®-aktiverte lydanlegget, så kan du nyte musikken din og til og med styre spillelister og volum direkte fra enheten.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

One touch-lytting for å spille av musikk øyeblikkelig

NFC-teknologi (Near Field Communication) fjerner behovet for kabler og kompliserte oppsett. Bare berør en NFC-aktivert smarttelefon eller annen enhet* mot N-merket og start musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan også koble sammen enhetene manuelt i Bluetooth®-innstillingene. *Se kompatible enheter

Finn kompatible enheter

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Samle musikken din med SongPal

Last ned SongPal til smarttelefonen eller nettbrettet, og ta kontroll over musikksamlingen. Koble til via Bluetooth® eller Wi-Fi® for å få sømløs tilgang til alle favorittsangene dine, enten du har dem på en PC, server eller musikktjeneste på Internett. Appen kan også brukes til å egendefinere lydinnstillingene for å sikre flott og balansert lyd.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

To USB-porter gjør at du kan koble til og spille av

Spill av sanger som er lagret på en USB, og spill dem inn på en CD eller en annen USB. Det er bare å koble enheten din til PLAY/REC-porten, så er alt klart til overføring. Hvis du tar opp direkte til USB, er det også mulig å oppgradere bithastighet fra standard 128 kbps til 256 kbps for bedre lydkvalitet.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Innebygd CD-spiller til platesamlingen din

Spill av klassiske album eller samleplater med en innebygd CD-spiller. Dette hjemmelydanlegget er kompatibelt med CD-, CD-R- og CD-RW-plater – slik at du kan lytte til alt fra studioopptak til samleplater og nedlastede låter.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Lydinnganger som utvider lydsystemet

Få mest mulig ut av hjemmelydanlegget. Med to RCA-lydinnganger kan du koble til en TV, spillkonsoll eller et ekstra anlegg, slik at du får ekstra kraft uansett hva du lytter til eller ser på.

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

FM-tuner til favorittprogrammene dine

Har du lyst til å lytte til favoritt-DJ-en? Bare still inn ved hjelp av FM-radioen og se hva som finnes der ute.