MHC-V82D

Få hele gjengen til å danse

Gi en stor gjeng en god festopplevelse med 360° LYD og basslyd som høres over lang avstand. Fire mellomtonehøyttalere gir deg klare vokaler i pulserende danselåter, mens pulserende lys skaper en nattklubbaktig stemning.

HI-FI-ANLEGG

V82D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V82D
Bilde av V82D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Veil. pris

kr 9 800,00

(inkl. MVA)
Fyll festen med god 360° lyd og klare vokaler

Få alle festdeltakerne til å danse og synge med til favorittsangene sine, uansett hvor de er i lokalet. Takket være 360° LYD, langtrekkende basslyd fra JET BASS BOOSTER og fire mellomtonehøyttalere fylles festene dine med god, kraftig lyd og klar vokallyd.

LIVELYD-logo
Hør musikken som om den spilles live

DSP-teknologi skaper festivalstemning ved å gi musikken din den realistiske stemningen fra en musikkfestival eller livekonserter.

DSEE-logo
Gjenopprett detaljer i digital musikk

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter detaljer i komprimerte musikkfiler og produserer lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige CD-opptaket.

Lys opp hvert hjørne av festlokalet

Med et 360° fest- og høyttalerlys kan selv store lokaler fylles med rødt, blått og grønt lys som gir festen en autentisk nattklubb- eller festivalstemning.

Opplev 360° festlys 

Se videoen for å se 360° festlys i aksjon.

Slipp løs din indre popstjerne

Underhold alle sammen – med to mikrofoninnganger kan du og gjestene dine synge om kapp til favorittsangene deres. Du kan også spille litt rock and roll ved å koble en gitar til en av inngangene og bruke systemet som en gitarforsterker. Det finnes tre modi – «Clean» gir en ren lyd, «Overdrive» gir en forvrengt gitarlyd, mens «Bass» brukes med bassgitarer.

MHC-V82D – bevegelseskontroll
Vær DJ med bevegelseskontroll

Hopp over en sang, bytt fra flanger til WAH, skru opp volumet på karaokemikrofonen, styr tonehøyden til mikrofonen og musikken, eller skru opp volumet ved å bevege hånden vertikalt eller horisontalt. Med bevegelseskontroll kan du styre funksjonene på MHC-V82D raskt og enkelt, slik at du kan holde deg i sentrum av festen.

Spill trommer til musikken i Taiko-modus

Bli med som trommis i Taiko-modus, og sett rytmesansen din på prøve når du spiller mot venner i Taiko-spillmodusen.

Festdeltaker som bruker talekontroll via Fiestable-appen på smarttelefonen sin
Talekontroll via Fiestable

Bytt sang, slå på lyset og blink med alle fargene bare ved å snakke. Velg talestyring via Fiestable-appen og si kommandoen din. Det finnes opptil 39 kommandoer, blant annet for musikkavspilling, belysning og KARAOKE-modus.

Personer som nyter festlysene via Fiestable-appen på smarttelefonene sine
Festlys via Fiestable

Bare trykk på festlys via Fiestable-appen på smarttelefonen din, så begynner displayet på telefonen din å avspeile lydanleggets lyseffekter og blinker og bytter farge i takt med musikken. 

Festkongeikon
Bli «Festkongen»

Del en festoppdatering på sosiale medier med kun ett klikk i Fiestable-appen. Skru deretter opp musikken og klatre på festrangeringen for å bli den nye sertifiserte «Festkongen».

Styr alt fra dansegulvet

Med Sony | Music Center-appen kan du styre musikk og lydinnstillinger rett fra telefonen. Du kan også styre lysfargene og aktivere DJ- og karaokemodi med Fiestable-appen. Gjør endringer med noen få håndbevegelser med den intuitive bevegelseskontrollen. 

Person som bruker Sony | Music Center-appen på smarttelefonen sin
Google Play-logo
Sony | Music Center for Android
App Store-logo
Sony | Music Center for iOS
Fiestable for Android
Fiestable for iOS
Mer drama i filmer og TV-serier

Koble MHC-V82D-høyttaleren til TV-en din, og opplev filmer, TV-serier og idrett på en helt ny måte.

HMDI-logo
HDMI™-utgang

Du kan enkelt koble anlegget til TV-en din via HDMI (ARC)-utgangen. Se på TV og DVD-er på skjermen din, og få samtidig kraftig lyd fra MHC-V82D-høyttalerne.

DVD-logo
Innebygd DVD-spiller

Kraftfullt volum og lydtrykk plasserer deg midt i handlingen, og du kan virkelig sette pris på dramaet i hver scene. Gjør stuen om til en kinosal og arranger episke filmkvelder.

Få fart på festen med ekstra høyttalere

Få enda kraftigere lyd ved å koble til flere lydanlegg via Bluetooth®. Koble til opptil 50 kompatible lydanlegg, og synkroniser musikken og belysningen.

NFC- og Bluetooth®-logoer
Sømløs direkteavspilling med NFC og Bluetooth®

Du kan helt enkelt bruke NFC One touch til å koble til via Bluetooth® og begynne å strømme umiddelbart.

LDAC™-logo
Bluetooth®-strømming i høy kvalitet med LDAC™

LDAC™ overfører omtrent tre ganger så mye data (ved en maksimal overføringshastighet på 990 kbps) som vanlig Bluetooth®-lyd, for en overlegen trådløs lytteopplevelse. 

Flere enheter koblet til MHC-V82D
Flere enheter kan kobles til

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner med MHC-V82D samtidig via Bluetooth®. Dermed kan du lytte til sanger fra alle musikkbibliotekene dine.

MHC-V82D – sprutsikkert toppanel
Holdbart og sprutsikkert toppanel

Overflaten på MHC-V82D er sprutsikker og enkel å rengjøre, så festen trenger ikke å avbrytes bare fordi noen søler en drink. Den har til og med en festlåsknapp som deaktiverer alle andre knapper i 30 sekunder, slik at du kan rydde opp.

Person som vipper og ruller MHC-V82D for å transportere den
Det kan enkelt transporteres ved å vippes og rulles

Når du vil flytte på MHC-V82D, kan du bare ta tak i det praktiske bærehåndtaket og vippe den bakover. Med et robust hjul kan du rulle hele veien til festen.

Spesifikasjoner og funksjoner

Spre den morsomme festfølelsen til et større publikum med 360° LYD og langtrekkende basslyd. Dans og syng med til klare og direkte vokaler, med pulserende 360° festlys og høyttalerlys, og bytt på å være DJ med horisontal og vertikal bevegelseskontroll eller via smarttelefon.
  • 360° LYD og basslyd som høres over lang avstand

  • 360° fest- og høyttalerlys

  • Bevegelseskontroll for morsom og enkel betjening

  • Talekontroll via Fiestable / festlys via Fiestable

  • Integrert DVD-spiller med HDMI-utgang.

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere