MHC-V83D

Gjør hver fest minneverdig

Fyll hver krik og krok med festlyd fra alle retninger, skap en festivalatmosfære med blinkende, mangefarget 360° festlys og høyttalerlys, eller kanskje du vil øve deg på å bli popstjerne med KARAOKE-modus.

HI-FI-ANLEGG

V83D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

MHC-V83D
Bilde av V83D – kraftig lydanlegg med BLUETOOTH®-teknologi

Veil. pris

kr 8 200,00

(inkl. MVA)
Lett
Lyssetting
Festlige funksjoner
Festlige funksjoner
Fiestable
Fiestable
HDMI®
Tilkobling
Holdbarhet
Holdbarhet
Fyll danselokalet med fantastisk lyd 

Dans og syng til favorittsangene hvor som helst i lokalet. Med svært effektive diskanthøyttalere, mellomtonedrivere og vinklede mellomtonedrivere vil festen vibrere med kraftig, levende lyd og klar vokal som alle festløver vil elske. 

Livelyd
Hør musikken som om den spilles live

DSP-teknologi skaper festivalstemning ved å gi musikken din den realistiske stemningen fra en musikkfestival eller livekonserter. 

DSEE
Gjenopprett detaljer i digital musikk

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) gjenoppretter detaljer i komprimerte musikkfiler og produserer lyd av høy kvalitet som er mer tro mot det opprinnelige
CD-opptaket. 

Skap en uforglemmelig atmosfære 

Lys opp festen fra gulv til tak med 360° festlys. Send ut pulserende, flerfargede lysstriper i dyp blått, himmelblått og grønt, og gi festen en autentisk
nattklubb- eller festivalstemning.

Opplev festlys fra alle retninger

Se videoen for å se hvordan 360° festlys ser ut.

Slipp løs din indre popstjerne

Underhold alle! De to mikrofoninngangene gjør at du og gjestene kan synge med til favorittlåtene deres. Du kan også rocke ved å koble en gitar til en av inngangene og bruke systemet som en gitarforsterker. Du får tre moduser – «Clean» gir en ren lyd, «Overdrive» gir en forvrengt gitarlyd, mens «Bass» brukes med bassgitarer. Enheten har to mikrofonholdere slik at du kan oppbevare mikrofonene trygt når du er ferdig.

Bevegelseskontroll med hånden
Vertikal og horisontal bevegelseskontroll

Hopp over en sang, bytt fra flanger til WAH, skru opp volumet på karaokemikrofonen, styr tonehøyden til mikrofonen og musikken, eller skru opp volumet ved å bevege hånden vertikalt eller horisontalt. Med bevegelseskontroll kan du styre funksjonene på MHC-V83D raskt og enkelt. 

Spill trommer til musikken i TAIKO-modus

Bli med som trommis i TAIKO-modus, og test rytmesansen din når du spiller mot venner i TAIKO-spillmodusen. 

Styr festen med Fiestable

Fiestable er en underholdende, intuitiv og brukervennlig app som på en gøyal måte gir deg fullstendig kontroll over MHC-V83D. For å bruke Fiestable-appen må du først laste ned Sony | Music Center-appen. Deretter kan du styre musikken, lys og annet bare ved å trykke på telefonen eller ved hjelp av stemmen.

Bilde av Xperia-telefonen
La vennene dine lage festspillelisten via Fiestable

Alle kan legge til favorittsangene sine i spillelisten din med Fiestable-appen. La gjestene legge til musikk lagret på smarttelefonene sine over Wi-Fi®-nettverket ditt, så festen kan fortsette uten opphold.   

Bilde av Xperia-telefonen
Finn den syngende superstjernen med karaokerangeringen via Fiestable 

Konkurrer om å bli kongen eller dronningen av karaoke på festen med karaokerangeringen. Hvis noen blir blant de 10 beste, kan de registrere navnet sitt og sangtittelen på resultatlisten.

Festkongen
Bli «Festkongen» 

Del en festoppdatering på sosiale medier med kun ett klikk i Fiestable-appen.
Skru deretter opp musikken og klatre på festrangeringen for å bli den nye sertifiserte «Festkongen».

Styr alt fra dansegulvet

Du kan styre musikk og lydinnstillinger med Sony | Music Center-appen, og alt gjøres på telefonen. Styr lysfarger eller aktiver DJ- og KARAOKE-modi med Fiestable-appen. Gjør endringer med
noen få håndbevegelser takket være den intuitive bevegelseskontrollen. 

Music Center
Google Play
Sony | Music Center for Android
App Store
Sony | Music Center for iOS
Fiestable for Android
Fiestable for iOS
Mer drama i filmer og TV-serier 

Koble MHC-V83D-høyttaleren til TV-en din, og opplev filmer, TV-serier og idrett på en helt ny måte. 

HDMI®
HDMI™-utgang for enkelt oppsett

Du kan enkelt koble anlegget til TV-en din via HDMI™ (ARC)-utgangen.
Se på TV og DVD-er på skjermen din, og få samtidig kraftig lyd fra
MHC-V83D-høyttalerne.

DVD
Se filmer med en innebygd DVD-spiller

Gjør stuen om til en kinosal og arranger episke filmkvelder for familie og venner. Kraftfullt volum og lydtrykk plasserer deg midt i handlingen, og du kan virkelig sette pris på dramaet i hver scene.

Spre festatmosfæren videre med
trådløs tilkobling

Nå får du enda større og mer utfyllende lyd og synkronisert lyseffekt. Med trådløs Party Chain kan du koble MHC-V83D til hvilke som helst av de 50 kompatible lydanleggene via Bluetooth®.

NFC Bluetooth®
NFC™ og Bluetooth  

Near Field Communication- (NFC™) og Bluetooth®-teknologi, eliminerer behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold NFC™-enheten mot MHC-V83D for å få en rask, sømløs tilkobling, og deretter kan du begynne å strømme musikksamlingen din. Har du ikke NFC™? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, og du er klar. 

Party Chain
Du kan synkronisere lyd med trådløs Party Chain

Koble til opp til 50 kompatible lydanlegg via Bluetooth®-tilkobling, for en kraftigere lydopplevelse, og se lyset synkronisere seg sammen med høyttalerne. 

Enhetstilkobling
Flere enheter kan kobles til

Du og vennene dine kan pare opptil tre smarttelefoner med MHC-V83D samtidig via Bluetooth®,-teknologi. Dere kan alle spille av låter fra alles musikkbibliotek, slik at dere får enda mer å velge blant. 

DAB+
Hør på mer med DAB+ 

Med den fullstendig DAB+-kompatible tuneren kan du ta med deg dine foretrukne radiokanaler
hvor som helst. 

Utformet for å tåle festlivet 

Du trenger aldri bekymre deg for om MHC-V83D tåler typisk festatmosfære. Den er bygget for å bli brukt mye
og å vare lenge. 

Kabinett
Skapt for fest

Enheten er utstyrt med hjørnebeskyttere og er dekket med hard plast på alle sider. Dette gjør at MHC-V83D er svært holdbar, og at den enkelt kan tas med dit festen skal avholdes.

Sprutsikkert kontrollpanel for holdbarhet 

Overflaten på MHC-V83D er sprutsikker og enkel å rengjøre, så festen trenger ikke å avbrytes bare fordi noen søler en drink. Den har til og med en festlåsknapp som deaktiverer alle andre knapper i 30 sekunder, slik at du kan rydde opp.

Splashproof
Bærbar
Det kan enkelt transporteres ved å vippes og rulles 

Når du vil flytte på MHC-V83D, kan du bare ta tak i det praktiske bærehåndtaket og vippe den bakover. De robuste hjulene gjør at du kan trille den hele veien til festen.

Spesifikasjoner og funksjoner

Del den gøyale festopplevelsen med en større folkemengde med 360° festlyd og lag god stemning med pulserende fest- og høyttalerlys i alle retninger. For enda mer moro kan du lage festspillelister og se hvem som er best i karaoke via Fiestable-appen. Beskyttelse og hjul gjør transport av høyttaleren enklere enn noen gang.
  • 360° festlyd

  • 360° fest- og høyttalerlys

  • Festspilleliste og karaokerangering via Fiestable

  • Integrert DVD-spiller med HDMI™-utgang

  • Bevegelseskontroll for morsom og enkel betjening

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere