Gå til Innhold
LYDANLEGG

Kraftig hjemmelydanlegg med Bluetooth®

SHAKE-33

Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med Bluetooth®

Veil. Pris

kr 7 000,00

(VAT)
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med Bluetooth®
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med Bluetooth®
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med Bluetooth®

Dra i gang festen

Skru opp musikken og ta på danseskoene med SHAKE-33. Dette alt-i-ett-anlegget kombinerer 2200 W RMS-effekt og en unik trykkhorn-høyttalerdesign for å gi gnistrende lyd og bass som virkelig dundrer. I tillegg har det LED-høyttalerlys og DJ-effekter som hjelper til med å fylle opp dansegulvet.

2200 W utgangseffekt

2200 W RMS-effekt

Kjenn musikken med 2200 W RMS-effekt.

300 mm driverenhet

300 mm driverenhet

Få kraftig lyd fra en 3-veis høyttaler og en driverenhet på 300 mm.

Dobbelt trykk, dobbel bass

Trykkhorn

Opplev gnistrende bass med den unike trykkhorn-teknologien fra Sony. En back loaded-horndesign gir dobbelt så stort trykk som en konvensjonell subwoofer og øker lyden med opptil 6 desibel. Resultatet er høyere, renere bass som du virkelig kjenner i kroppen.

Hør hver eneste høye og lave tone

3-veis høyttalerdesign

SHAKE-33s 3-veis høyttalerdesign kombinerer en 300 mm basshøyttaler, en 100 mm mellomtonehøyttaler og en 25 mm diskanthøyttaler og gir deg klare vokaler, høye toner og dundrende bass.

300 mm driverenhet

Bygget for å heve stemningen

Stor driverenhet på 300 mm og en kraftig forsterker. Den glimmerforsterkede subwoofermembranen har en stiv utforming som gjør at den beholder formen selv når vibrasjonene blir sterke og kan levere ren bass uten forvrengninger.

Dynamisk design

Dristige fester krever dristig design. En vinklet design med kontroller i børstet metall gjør at SHAKE-33 blir det naturlige midtpunktet. Knapper og funksjoner er opplyst og matcher de fargerike LED-lysene i høyttalerne.

Føl musikken, se fargene

Et fargesprakende lysshow fra LED-høyttalerne som blinker i takt med musikken. Med 10 fargeinnstillinger og 6 mønster kan du eksperimentere med over 60 LED-høyttalereffekter for virkelig å sette stemningen.

DSEE

Hør mer av hvert eneste spor

Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) oppskalerer komprimerte digitale musikkfiler. Ved å gjenopprette de høye og lave tonene som går tapt i komprimeringsprosessen, gir DSEE digitale musikkfiler med fyldig lyd som er nærmere CD-kvalitet.

Still inn lyden

Forsterk bassen eller skap stadionatmosfære fra sofaen med 4 lydmodi. Bass Bazuca- og musikk-modiene løfter favorittsangene. Du kan også koble SHAKE-33 til en TV for å få omsluttende lyd til fotballkamper, spill eller filmer.

Bass Bazuca

Bass Bazuca

Slå på Bass Bazuca og gi bassen litt ekstra slagkraft.

Lydmodi

Lydmodi

Velg mellom modiene fotball, film/spill eller musikk i lydinnstillinger.

Klart og tydelig

Lytt til musikk med svært klar lydkvalitet med ClearAudio+, en samling av lydteknologier fra Sony som optimaliserer avspilling av musikk.

ClearAudio+
NFC og Bluetooth®

Tilkoblet på et øyeblikk

Spill av favorittsangene og spillelistene fra smarttelefonen din via SHAKE-33. Bare bruk NFC One touch for å opprette en Bluetooth®-tilkobling og begynne strømmingen øyeblikkelig.

Full kontroll ved fingertuppene dine

Du trenger ikke å bli stående i DJ-boksen hele kvelden – bare last ned SongPal-appen og gjør smarttelefonen om til en fjernkontroll. Hopp over spor, skru opp volumet, og bla gjennom musikk, inkludert sanger på USB. Den ultimate spillelistekontrollen.

SongPal-app

Få fart på festen

Få skikkelig fart på dansegulvet med festfunksjoner. Du kan få utløp for kreativiteten med fire DJ-effekter – legg til flanger, isolator, wahwah og pan. Med Party Chain kan du bruke lydkabler til å koble sammen og synkronisere flere SHAKE-anlegg for enda større lyd.

Koble til, spill av og overfør

Doble USB-porter og støvsikker CD-stasjon

Spill av favoritt-MP3-ene, gjenoppdag de gamle CD-ene dine og bygg opp spillelister. Dessuten kan du enkelt kopiere og overføre sanger fra en CD til en USB, eller fra én USB til en annen uten å bruke PC.

Spesifikasjoner
  • DSEE-oppskalering gjenoppretter kvalitet i komprimerte filer

  • Flott lyd i ett trinn med ClearAudio+

  • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

  • Kontroller minianlegget direkte fra smarttelefonen med SongPal-appen

  • LED-lys og DJ-effekter gir stemning

Utgangseffekt
2200W
Inngangsterminaler
Analog lydinngang (2), Analog lydutgang (1), Høyttalerutgang (2), USB-port (2)
Størrelse på hovedenhet (B x H x D)
505 x 160 x 350 mm
Str. på fronthøytt. (B x H x D)
410 x 610 x 376 mm

Hva finnes i esken?

Antenne, Batteri, Fjernkontroll, Bruksanvisning

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet