HI-FI-ANLEGG

Kraftig hjemmelydanlegg med DVD

SHAKE-X30D
Bilde av Kraftig hjemmelydanlegg med DVD

Veil. pris

kr 6 500,00

(inkl. MVA)
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med DVD
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med DVD
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med DVD
Bilder av Kraftig hjemmelydanlegg med DVD

Funksjoner

Lydtrykkhorn for bass som kjennes

Bli revet med av dundrende bass med lydtrykkhornet. En intern design med et sammenbrettet horn øker effektivt det akustiske trykket ved å skyve energien gjennom en forsterkningskanal. Resultatet er langt mer effektivt enn tradisjonelle forsterkere og signalbehandling – som også sløser med energi – og bassen får en fylde og kraft som du virkelig kan kjenne.

Gled deg over BLUETOOTH®-strømming i høyere kvalitet med LDAC™

LDAC er en ny lydteknologi fra Sony som gjør at du kan lytte til trådløs lyd av høyeste kvalitet via Bluetooth®-teknologi. Med opptil tre ganger så høy dataoverføring gir LDAC en forbedret lydopplevelse for all musikken din via trådløs strømming.

LED-høyttalerlys gir feststemning

Få en klubblignende stemning med LED-opplyste høyttalere. LED-lyshøyttalere har forskjellige fargemønstre fra rent, hvitt lys til regnbuefarget. Effekten og hastigheten til lysene passer til den musikalske stemningen og atmosfæren, og synkroniseres med musikkens rytme.

Med DJ-effekter kan du sette din egen vri på låtene

Imponér gjengen med DJ-effekter. Fire forskjellige effekter som setter tonen for festen: Flanger skaper en dyp og drønnende effekt. WAH forvrenger lyden. Isolator isolerer et bestemt frekvensbånd, og PAN sender lyden som en bølge gjennom høyttalerne. Du kan enkelt bruke DJ-effekter med Fiestable-appen og bevegelseskontroll, så det har aldri vært enklere å slå seg løs med festspillelisten.

Med karaokefunksjonen kan du synge med

Det er enkelt å få til karaokekonkurranser med venner: Bare koble SHAKE-X30D til en TV, sett på en karaoke-DVD og syng med til ordene på skjermen. Med to mikrofoninnganger og funksjoner som sangreservering, poenggiving og ekko kan du slå deg sammen med venner og ha den ultimate karaokekonkurransen. En innebygd vokalfader demper til og med vokalen på CD-er, slik at du kan synge med til alle favorittsangene.

Gitarinngang

Bruk gitarinngangen til å spille en egen minikonsert. Bare plugg inn gitaren og trykk på gitarknappen for å få kraftig lyd. Spill solo, eller koble til en mikrofon og syng med.

HDMI-inngang for enkelt oppsett

Du kan enkelt koble det til TV-en for å få dyp og kraftig lyd på alt av filmer og musikk. Takket være HDMI-porten trenger du bare å koble til med én kabel.

Se alle filmene dine med en innebygd DVD-spiller

Finn frem DVD-ene dine, og se dem på SHAKE-X30Ds innebygde spiller. Nyt hver eneste eksplosjon, spenningssekvens og dramatiske scene i kinolignende omgivelseslyd som plasserer deg midt i handlingen. Gjør stuen om til en kinosal, og inviter til episke filmkvelder.

Sømløs direkteavspilling med NFC og Bluetooth®-teknologi

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten inntil SHAKE-X30D, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å strømme musikksamlingen. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®-teknologi, og så er du klar.

Foren musikken din med Sony | Music Center

Last ned Sony | Music Center (tidligere kalt SongPal) til smarttelefonen eller nettbrettet, og ta kontroll over musikksamlingen. Du kan ganske enkelt koble til via Bluetooth®-teknologi og få sømløs tilgang til alle favorittlåtene dine. Appen kan også brukes til å egendefinere lydinnstillingene for å sikre flott og balansert lyd.

USB-porten gjør at du kan koble til og spille av

Kopier låter mellom CD og USB. Det er bare å koble enheten din til PLAY/REC-porten, så er alt klart til overføring. Hvis du tar opp direkte til USB, er det også mulig å oppgradere bithastighet fra standard 128 kbps til 256 kbps for bedre lydkvalitet.

Lydinngang som utvider lydanlegget

Få mest mulig ut av hjemmelydanlegget. Med den doble RCA-inngangen kan du koble til en TV og nyte filmer og spillkonsoller med ekstra kraft.

Innebygd CD-spiller til platesamlingen din

Spill av klassiske album eller samleplater med en innebygd CD-spiller. Dette hjemmelydanlegget er kompatibelt med CD-, CD-R- og CD-RW-plater – slik at du kan lytte til alt fra studioopptak til samleplater og nedlastede låter.

FM-tuner til favorittprogrammene dine

Har du lyst til å lytte til favoritt-DJ-en? Bare still inn ved hjelp av FM-radioen og se hva som finnes der ute.

Spesifikasjoner

Få fart på festen med det kraftige lydanlegget SHAKE-X30D. Kjenn på den kraftige bassen fra lydtrykkhornet, og skap en ekte nattklubbstemning med DJ-effekter og flerfargede LED-lys.
  • Lydtrykkhorn for kraftig bass

  • LDAC som gir Bluetooth®-lytting av høy kvalitet

  • DJ-effekter sørger for nattklubbstemning

  • Med karaokefunksjonen kan du synge med

  • Led-lysshow skaper feststemning

Mål, hovedenhet (B x H x D cm) (ca.)
45,5 x 16,5 x 33,0
Mål, fronthøyttaler (B x H x D cm) (ca.)
36,8 x 58,5 x 39,1
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere