SUBWOOFER FOR HJEMMEKINO

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SA-CS9

Veil. pris

kr 2 700,00

(inkl. MVA)

Fronthøyttaler

Fronthøyttalerenheter: Basshøyttaler
Glimmerforsterket basshøyttaler i cellulose på 250 mm

Generelle funksjoner

Senterhøyttaler
0
Frekvensrespons
28–200 Hz
Fronthøyttaler
0
Omgivelseslyd
0

Størrelse og vekt

Mål (B x H x D)
295 x 345 x 400 mm
Vekt
11,5 kg

Fargealternativer

black

Hva finnes i esken?

  • RCA-ledning
  • Bruksanvisning
Placeholder

Funksjoner

Bilde av Subwoofer for hjemmekino

Aktiv subwoofer på 250 mm for dundrende bass

Gled deg over dyp og fyldig bass fra denne kraftige aktive subwooferen. Membranen på 250 mm kan flytte et større luftvolum, slik at den kan produsere kraftige lave frekvenser og gjøre basslyden fyldig og ekte. Subwooferen forsterker lavfrekvenslyder i filmer og musikk for en flott flerkanals hjemmekinoopplevelse.

Bilde av Subwoofer for hjemmekino

Glimmerforsterket med membran i cellulose for uforvrengt lyd

En perfekt partner for dagens bassdrevne musikk. Mange høyttalere bruker papirmembraner som strekker seg og forvitrer over tid, noe som fører til mer forvrengt lyd. Basshøyttaleren i glimmerforsterket cellulose (MRC) er stiv og holder formen selv når den beveger seg under høyt trykk og ved stor hastighet, slik at du får hardere bass uten at det går på bekostning av lydkvaliteten.

Bilde av Subwoofer for hjemmekino

Kraft til enhver note med en innebygd forsterker

Få basstung musikk, og gi festen litt ekstra liv. Denne subwooferen har en innebygd forsterker med effekt på opptil 115 W. Elektriske kretser som er mottakelige for vibrasjoner, er lagt til utsiden av kabinettet, noe som frigir høyt trykk inne i kabinettet og gir klar og kraftig bass.

Bilde av Subwoofer for hjemmekino

Minimalt med vibrasjon for presis bass

Undertrykking av vibrasjoner i kabinettet er svært viktig for presis bass. Uønskede vibrasjoner håndteres på to måter – ved akustisk å absorbere bølger som genereres fra baktrykket på enheten, og ved å dempe vibrasjoner i selve kabinettet. Designere har optimalisert typen og oppsettet av lydabsorberende materialer for å holde kabinettvibrasjoner på et minimum.

Bassreflekssystemet gjengir dyp bass

Subwooferen er bygd på et sterkt fundament og har en lukket struktur som er utformet for å gi ren og naturlig lyd. Bassreflekskanaler demper uønsket støy og forbedrer gjengivelsen av lavfrekvente lyder, slik at du får dyp og kraftig bass fra musikk og filmer.

Førsteklasses komponenter, førsteklasses lyd

Dårlige deler kan ha en betydelig innvirkning på den totale lydkvaliteten. Denne subwooferen bruker kun førsteklasses komponenter: en kraftig transformator som gir stabil effekt, en robust elektrisk krets og en stor kjøleplate som demper temperaturvariasjoner i tilfelle overspenning.

Bilde av Subwoofer for hjemmekino

Smart overflate for stilig utseende

Denne høyttaleren har en smart svart utførelse som passer til det meste av moderne interiør. Trefineren beholder også formen godt, noe som sikrer at lyden ikke blir påvirket av endringer i temperatur og fuktighet.

Bilde av Subwoofer for hjemmekino

Kompakt design for små steder

Denne subwooferen er kraftig og kompakt og perfekt for enkel montering på trange steder. Takket være det reduserte lydskjermområdet minimerer høyttaleren lydfeltforvrengninger og gir optimal klarhet og presisjon.