Bilder av Høyttalerpakke for hjemmekino
Bilder av Høyttalerpakke for hjemmekino
Bilder av Høyttalerpakke for hjemmekino
Bilder av Høyttalerpakke for hjemmekino
Bilder av Høyttalerpakke for hjemmekino

Funksjoner

Den perfekte partner til hjemmekinoanlegget

Finn ut hva oppslukende underholdning virkelig er. Denne høyttalerpakken er en perfekt partner til hjemmekinoanlegget ditt. Den har kraftige gulvhøyttalere som gir liv til filmer og musikk, og diskré omgivelseshøyttalere for omsluttende lyd.

Oppgrader seeropplevelsen med omgivelseslyd fra fem høyttalere

Hør naturlig dybde og total klarhet fra alt du lytter til. Denne hjemmekinohøyttalerpakken har to gulvhøyttalere, to satellitthøyttalere og en liten senterhøyttaler som sammen fyller rommet med lyd. Fronthøyttalerne har to MRC-basshøyttalere, en superdiskanthøyttaler og en Soft Dome-diskanthøyttaler, noe som gjør dem perfekte til både filmtitting og musikk.

Superdiskanthøyttaler for fine høye toner

Opplev perfekte høye toner på musikk eller tale. WD-superdiskanthøyttalere på fronthøyttalerne skaper et stort lydfelt som bevarer kvaliteten i hele rommet. Høyfrekvente lyder gjengis med den klarheten og de detaljene som kjennetegner høyoppløselig lyd, slik at du kan nyte enestående lyd uansett hvor du sitter.

Glimmerforsterket med membran i cellulose for uforvrengt lyd

Gled deg over større og klarere dype lyder. Mange høyttalere bruker papirmembraner som strekker seg og forvitrer over tid, noe som fører til mer forvrengt lyd. Basshøyttaleren i glimmerforsterket cellulose (MRC) er stiv og holder formen selv når den beveger seg under høyt trykk og ved stor hastighet, slik at du får hardere bass uten at det går på bekostning av lydkvaliteten.

Førsteklasses terminaler sikrer ren lyd

Dårlige forbindelser mellom komponenter kan ha en betydelig innvirkning på den totale lydkvaliteten. Hjemmekinohøyttalerpakken vår bruker terminaler av høy kvalitet som reduserer forvrengninger, slik at du kan lytte til alle lydfilene dine med det detaljnivået de fortjener.

Spesifikasjoner
  • Allsidig 5-kanals omgivelseslydanlegg

  • Fronthøyttalerne har superdiskanthøyttalere med bred spredning

  • Bassreflekskabinett for basslyder uten forvrengning

  • Stiv, førsteklasses lydkomponentkonstruksjon

  • 2x 145 W gulv, 1x 145 W senter, 2x 100 W omgivelseslyd

Frekvensrespons
45 Hz–50 KHz
Fronthøyttaler
2
Senterhøyttaler
1
Omgivelseslyd
2
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere