Bilder av Stereo gulvhøyttaler

Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Gjenskaper konsertsalopplevelsen

SS-NA2ES er for dem som ønsker topp lydkvalitet og plettfritt håndverk. Den gir en bedre lytteopplevelse som gir liv til musikk og film.

Utviklet for naturlig lyd

Europeisk bjørk er kjent for sin akustiske klang. Høyttaleren er bygd ved hjelp av tradisjonelle teknikker og har en varm lyd med musikalsk presisjon.

Skandinavisk tre

Europeisk tre

Den europeiske bjørkas tette fibre skaper ideell resonans.

Japansk håndverk

Japansk håndverk

Det stive høyttalerkabinettet er fremstilt med tradisjonelle japanske trearbeidsmetoder.

Hør hvert enkelt instrument

I-Array™-systemet bruker en unik design og layout for diskanthøyttalere, som kombinerer flere lydkilder uten at lyden farges eller lydene blandes sammen.

I-Array™-system
Todelt kabinett

Skiller mellom høyt og lavt

Inne i høyttaleren er det en skillevegg mellom basshøyttaleren og de øvrige driverne. Dette hindrer vibrasjoner i å forplante seg og sørger for klar og naturlig lyd.

Lyd fra gulv til tak

Hver av gulvhøyttalerne har seks drivere, fra en Soft Dome-diskanthøyttaler på 25 mm for de høye frekvensene til to basshøyttalere med doble drivere på 165 mm for dyp bass.

Klare for hjemmekinoen

SS-NA2ES fungerer prikkfritt med settet av ES-høyttalere fra Sony og gir naturtro lydgjengivelse og imponerende kinolyd.

Bredt lydspekter

Ikke gå glipp av noen toner. SS-NA2ES leverer krystallklare høye og dype lave toner med et frekvensområde fra 45 Hz til 45 kHz.

Spesifikasjoner og funksjoner
  • Treveis gulvhøyttaler med seks drivere og bassrefleks

  • I-Array™-system for diskanthøyttalere med naturlig lyd

  • Håndlaget, stivt høyttalerkabinett i europeisk tre

  • Todelt kabinett som skiller basshøyttalerne

  • Frekvensområde fra 45 Hz til 45 kHz

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet