Bilder av Stereo bokhyllehøyttaler

Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Lyd som er mesterverkene verdig, får plass i bokhyllen

Når du hører musikk på SS-NA5ES, får du høre den slik artisten mente den skulle være. Et unikt diskanthøyttalersystem og håndlagde høyttalerkabinetter gir en naturtro, livaktig lyd.

Hør hvert enkelt instrument

I-Array™-systemet bruker en unik design og layout for diskanthøyttalere, som kombinerer flere lydkilder uten at lyden farges eller lydene blandes sammen.

I-Array™-system

Utviklet for naturlig lyd

Europeisk bjørk er kjent for sin akustiske klang. Høyttaleren er bygd ved hjelp av tradisjonelle teknikker og har en presis, men varm lydgjengivelse.

Skandinavisk tre

Europeisk tre

Den europeiske bjørkas tette fibre skaper ideell resonans.

Japansk håndverk

Japansk håndverk

Det stive høyttalerkabinettet er fremstilt med tradisjonelle japanske trearbeidsmetoder.

Todelt kabinett

Skiller mellom høyt og lavt

Inne i høyttaleren er det en skillevegg mellom basshøyttaleren og de øvrige driverne. Dette hindrer vibrasjoner i å forplante seg og sørger for klar og naturlig lyd.

Prydgjenstander som får plass i bokhyllen

Hver av bokhyllehøyttalerne har fire drivere: én Soft Dome-diskanthøyttaler på 25 mm og to på 19 mm for de høye frekvensene, og en basshøyttaler med membran i aluminium på 130 mm for bassen.

Bokhyllehøyttalere med fire drivere

Klare for hjemmekinoen

SS-NA5ES fungerer prikkfritt med settet av ES-høyttalere og gir en svært naturtro lydgjengivelse og imponerende kinolyd.

Spesifikasjoner og funksjoner
  • Toveis bokhyllehøyttaler med fire drivere og bassrefleks

  • I-Array™-system for diskanthøyttalere med naturlig lyd

  • Håndlaget, stivt høyttalerkabinett i europeisk tre

  • Todelt kabinett som skiller basshøyttalerne

  • Frekvensområde fra 45 Hz til 45 kHz

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet