MDR-1000X

Eksepsjonell støyreduksjon

Hodetelefonene har ledende støyreduksjon og har vunnet en What Hi-Fi?-pris. De er skapt for at du skal lytte uten forstyrrelser. Du kan lytte i total stillhet eller skreddersy lyd til omgivelsene.

HODETELEFONER

1000X trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

MDR-1000X

Bilde av 1000X trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

creamblack

Veil. Pris

kr 4 300,00

(VAT)

Pris for beste hodetelefoner med støyreduksjon £100+ av What Hi-Fi

What Hi-Fi?, grunnlagt i 1976, er verdens ledende kjøpeguide når det kommer til HiFi og hjemmeunderholdningsprodukter.

La deg oppsluke av musikk

Du får eksepsjonell støyreduksjon, når og hvor som helst – uansett hva du gjør.

Ute i verden. I din egen verden.

Ta kontrollen med SENSE ENGINE™

Du kan lytte til det du vil, og ikke noe annet enn det. Med SENSE ENGINE™ får du friheten til å slå musikken av og på med én berøring.  

Opplev hvordan støyreduksjon og unike funksjoner fungerer på MDR-1000X

Helt ekte lyd

Hør musikk som er tro mot originalopptaket med høyoppløselig lyd. S-Master HXTM er optimalisert for høyoppløselig lyd og reduserer forvrengning, slik at du får med deg finessene i musikken.

Disse hodetelefonene har også en kraftig driver på 40 mm med en LCP-membran for tunge rytmer, og de kan gjengi hele frekvensområdet opptil 40 kHz. 

Gjenopprett komprimerte filer

Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX) oppskalerer komprimerte digitale musikkfiler (MP3, ACC, ATRAC og WMA) og tar dem nærmere høyoppløselig lyd. Ved å gjenopprette de høyfrekvente lydene som går tapt i komprimeringsprosessen, gir DSEE HX digitale musikkfiler med mye rikere og mer naturlig lyd. 

DSEE HX

Trådløs lytting av høy kvalitet med LDAC

LDAC overfører omtrent tre ganger mer data (ved maks. overføringshastighet på 990 kbps) enn vanlig trådløs BLUETOOTH®-lyd, noe som gjør at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående lydkvalitet som nærmer seg høyoppløselig lyd.

Øreputer i syntetisk skinn

Luksuriøst lær

Mykt syntetisk skinn på huset og øreputene gir et luksuriøst utseende. Utformet for å sitte behagelig over øret, slik at du kan lytte i timevis.

Sammenleggbar design

Klar til reise

Øreklokkene kan legges sammen og er enkle å ta med i en koffert, bag eller i det medfølgende etuiet mens du er på farten.  

Sveip og trykk

Sveip og trykk

Du trenger bare trykke på berøringspanelet på øreputene for å stoppe, spille av, hoppe over spor, justere volum eller aktivere taleassistenten på smarttelefonen.

Spesifikasjoner og funksjoner
Disse hodetelefonene har bransjeledende støyreduksjon, slik at du kan lytte til musikk uten forstyrrelser. Lytt i stillhet, eller tilpass lyden til omgivelsene.
  • Digital støyreduksjonsteknologi

  • Trådløs lyd av høy kvalitet med LDAC

  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • HD-forsterkerenhet på 40 mm for dynamisk rekkevidde

  • Aluminiumsbelagt LCP-membran minimerer forvrengninger

Driverenhet
40 mm, kuppeltype (CCAW-stemmespole)
Frekvensrespons
4–40 000 Hz
Ledningslengde
Hodetelefonkabel (ca. 1,5 m, sølvbelagte OFC-tråder, gullbelagt stereo miniplugg)

Hva finnes i esken?

Bæreveske, Adapterplugg for bruk på fly, Hodetelefonkabel (ca. 1,5 m, sølvbelagte OFC-tråder, gullbelagt stereo miniplugg), USB-kabel

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere