Bilder av MDR-1A-hodetelefoner
Bilder av MDR-1A-hodetelefoner
Bilder av MDR-1A-hodetelefoner

Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Ren lyd for musikkelskere

Føl kraft og presisjon i favorittsangene dine

La musikken få klarheten den fortjener. MDR-1A-hodetelefoner med høyoppløselig lyd har et frekvensområde på opptil 100 kHz og får frem essensen i hver sang. Dermed får musikken bedre kvalitet som kan sammenliknes med den opprinnelige studiokvaliteten. Lyden er ekte med dype rytmer og høy vokal og gir en autentisk og presis opplevelse.

40 mm forsterker

En komfortabel lytteopplevelse

Gled deg over flott akustikk fra en stor driver og øreklokker som er forseglende rundt ørene.

Svært bredt frekvensområde

Svært brede frekvenser

Hør dype lave toner og euforiske høye toner med et komplett lydspekter på opptil 100 kHz.

Høy følsomhet på 105 dB/mW

Høy følsomhet

Spill av høy og tydelig musikk fra alle systemer eller bærbare enheter med høy følsomhet på 105 dB/mW.

Lidenskap for lyd

Presis gjengivelse av hver minste tone

Opplev klar, balansert lyd som er tro mot det originale opptaket, uansett hvor høy musikk du hører på. En 40 mm HD-driver med lett, men solid LCP-membran (liquid crystal polymer, flytende krystallpolymer) gir en mer konsekvent og presis lyd over hele frekvensområdet sammenlignet med en vanlig LCP-driver.

Hva er høyoppløselig lyd?

Høyoppløselig lyd viser til en samling digitale prosesser som gjør at man kan bruke høyere samplingsrate når man koder og spiller av musikk, enn det som er vanlig i CD-er.

Opptak med høy frekvens

Gjør opptak med høyere frekvens enn CD-er

Høyoppløselig lyd tilsvarer vanligvis opptak på 96 kHz / 24 biter eller til og med 192 kHz / 24 biter – mye høyere enn CD.

Stort frekvensområde

Få mer realistisk og følelsesladet lyd

Mens CD-er og MP3-spillere har maksfrekvens på ca. 20 kHz, støtter høyoppløselig lyd frekvenser på over 24 kHz (opp mot 100 kHz for denne modellen) og et større dynamisk område.

Få en ekte musikkopplevelse

Se hvor oppslukt du blir av musikken når du får høre ren høyoppløselig lyd fra kilden til høyttalerne. Nå får du gratis prøver av høyoppløselig lyd på HDtracks.

Hold på lyden

Den innhyllende designen med ergonomiske 3D-øreputer isolerer musikken og stenger annen lyd ute. Akustikken reflekteres tilbake til ørene slik at lyden får en fin nyanse.

Innhyllingsstruktur
Hodetelefonkabel med balansert tilkobling

Balansert lyd

Med den medfølgende hodetelefonkabelen med balansert tilkobling i MDR-1ABP, som består av fire sølvbelagte kobberledninger, hører du klar og presis lyd med lydprodukter som støtter balanserte tilkoblinger.

Luksuriøst utseende og følelse

Vis litt stil

Disse ikoniske hodetelefonene har et elegant metallhodebånd som står i stil med de behagelige, svarte øreklokkene, og de ser like bra ut som de kjennes ut.

Ekte komfort

Den innhyllende designen med lukket bakside sitter godt over ørene og gjør at du hører musikken bedre. De er komfortable og kan brukes i flere timer, slik at du kan lytte lenger.

Innhyllet design med lukket bakside

Trykkavlastende øreputer

De myke øreputene i skinn utvider seg og former seg rundt ørene for en tett og behagelig passform.

Innhyllet design med lukket bakside

Ingen sømmer

Eksepsjonell komfort og holdbarhet med mykere materialer og sømløst syarbeid.

Pakk og dra

Ta musikken med hvor som helst. Hodebåndet i metall kan minimeres, og øreklokkene kan legges sammen, slik at det er enkelt å ta med hodetelefonene i en koffert eller en veske.

Fjernkontroll og mikrofon på ledningen

Hold kontakten

Med fjernkontroll og mikrofon på ledningen kan du ta håndfrie telefonsamtaler med smarttelefon eller iPhone.

SmartKey-app

Behold kontrollen

Du kan spille av og tilpasse musikken og egendefinere samtalene dine. Med Sony SmartKey-appen kan du styre hovedfunksjoner direkte fra hodetelefonene.

Spesifikasjoner og funksjoner
La musikken få klarheten den fortjener. MDR-1A-hodetelefoner med høyoppløselig lyd har et frekvensområde på opptil 100 kHz og får frem essensen i hver sang. Dermed får musikken bedre kvalitet som kan sammenliknes med den opprinnelige studiokvaliteten. Lyden er ekte med dype rytmer og høy vokal og gir en autentisk og presis opplevelse.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Følsom Liquid Crystal Polymer-driver for klarhet

  • Kompatibel med smarttelefonen, fjernkontroll og mikrofon på ledningen

  • Taktresponskontroll reduserer kraftig bassforvrengning

  • Dreibare øreklokker for enkel bærbarhet

Driverenhet
40 mm dynamisk – kuppeltype
Frekvensrespons
3–100 000 Hz
Ledningslengde
1,2 m

Hva finnes i esken?

Garantikort, Bruksanvisning, Bæreveske, Hodetelefonledning (1,2 m), Hodetelefonkabel med fjernkontroll og mikrofon på ledningen (1,2 m)

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler og priser

Dette mener andre brukere