Veil. pris

kr 670,00

(inkl. MVA)
4

2.8 basert på 4 kundeomtaler

1
1
0
0
2
Lydkvalitet

Gjennomsnittlig

4 brukeromtaler

0

Styr unna og velg dyrere

MDR-RF811RK 26.12.2018 av Lydiøret

Sony? - Dette kan jo ikke være Sony!... Fikk disse i julegave og gledet meg stort til å teste ut disse i dag. Overraskelsen ble derfor stor når disse ble tatt i bruk... Bakgrunnsstøy og "svingende" lydbilde ble irritabelt i lengden og ikke minst... skurret de i de dype tonene. Settet ble testet på iMac med god eq. Disse returneres med øyeblikkelig virkning. En stor skuffelse i mine ører.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Rekkevidden holder ikke mål

MDR-RF811RK 25.09.2017 av ThomNer

Disse svarte ikke til forventningene. Så fort jeg går inn i et annet rom enn der senderen står så kommer det masse irriterende kneppelyder i øret. Så disse ble returnert igjen.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Føles lette når de brukes

MDR-RF811RK 27.02.2016 av Pilldor

Rask levering etter bestilling. Var spent på om head-settet var tungt i bruk, men det var det ikke. Bruker head-settet men jeg er på jobb og den gode batteritiden passer meg prefekt

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

POSITIVT OVERRASKET

MDR-RF811RK 29.01.2016 av Fornøyd kunde32546

PLUSS: Behagelige, lydkvalitet, batteri tid, benytter 2 stk AAA batterier. NEGATIVT: Patent lokk over batterier, lang lade-tid på batteriene som fulgte med, litt løs "channel" skifter knapp. Alt i alt er jeg godt fornøyd med dette produktet og jeg angrer ikke på at jeg valgte akkurat dette. Det var ingen ubehagelige overraskelser i forhold til hva leverandøren/annonsen lovte og det passer meg ypperlig at jeg slipper å vente på at produktet trenger å lades opp igjen, slik at jeg kan benytte meg av det når det passer for meg. Jeg ble overrasket over hvor behagelige hodetelefonene var. De er lette og presser ikke hardt på ørene, slik at man blir sliten av å bruke dem i mange timer. Lydkvaliteten er kjempe bra til mitt bruk. Jeg ble også overrasket over at leverandøren ikke har overdrevet mye når det gjelder batteri operativ tid, da jeg i utgangspunktet trodde at 2 stk AAA kom til å bli "spist" opp raskere enn hva lovet. Grunnen til at jeg valgte dette produktet er at man kan benytte seg av det ved å bruke helt vanlige to helt vanlige AAA batterier. Slik at jeg har 4 stk AAA batterier som går på rullering, slik at jeg aldri kommer til å oppleve at produktet trenger å ligge til lading før det kan benyttes igjen. Jeg er ikke så fornøyd med patenten på lokket over batteriene, som må skrus av når man må bytte batterier. Hver gang jeg bytter batterier er jeg redd for at jeg skal være uheldig å ødelegge hele produktet. Jeg har også prøvd batteri-"pakka" som fulgte med. Det er ingen ting å si på operativ tiden på den, men derimot tiden det tar for å lade den helt opp igjen. Overraskende lang tid. En annen liten bagatell bare er at hodetelefonene har en liten "channel" skifter knapp som er bittelitt løs, slik at når man kommer borti den så lager den en liten irriterende lyd, men det problemet løste jeg ved å sette en liten tape bit over, da jeg ikke benytter meg av den.

Hentet fra elkjop.no

0

0