MDR-Z1R

Overlegen lyd, tydelig kvalitet

Len deg tilbake, slapp av og opplev flott lyd på en helt ny måte. Disse hodetelefonene kombinerer avansert teknologi med det beste av håndverk – for den ultimate lytteopplevelsen.

HODEBÅND

Z1R Førsteklasses hodetelefoner

MDR-Z1R
Førsteklasses MDR-Z1R-hodetelefoner

Veil. pris

kr 26 400,00

(inkl. MVA)
Signature Series

One Signature Sound

Forbedrer opplevelsen av høyoppløselig lyd fra noe du kan lytte til, til noe du kan føle.

Hver minst tone og detalj.

Fang inn ren lyd med HD-driveren på 70 mm

Den nyutviklede membranen med en magnesium-dome og LCP-kanter gjør det mulig med avspilling i opptil 120 kHz med høyoppløselig lyd. Resultatet er uovertruffen ren og presis lyd.

Ren lyd, uten ekstra støy

Filtrerer ut alt det unødvendige med et resonansfritt kabinett

Et spesielt akustisk filter kontrollerer luftmotstanden og fjerner eventuell resonans som oppstår når driveren beveger seg, slik at bare de rene og klare frekvensene slipper gjennom. 

Presis lyd, mesterlig utforming
Setter nye lydstandarder

Hodetelefonene MDR-Z1R er utformet for å levere et større frekvensområde og kunne gjengi svære lave og svært høye frekvenser på opptil 120 kHz. Større dynamisk rekkevidde sørger for en fyldig gjengivelse av hver minste lyd, og resultatet er en oppslukende lytteopplevelse.

Oppdag MDR-Z1R

Lær om teknologien og inspirasjonen bak de førsteklasses hodetelefonene våre, MDR-Z1R. 

Få full pakke

Få mest mulig ut av hodetelefonene MDR-Z1R med tilbehøret som følger med

hard veske
Hard eske for oppbevaring

Hodetelefonene og de medfølgende kablene leveres i en stilig oppbevaringseske med separate rom og elegant satengfôring. 

balansert
Balansert tilkoblingskabel med 4,4 Φ

Den nyutviklede balanserte kontakten med en diameter på 4,4 mm separerer høyre og venstre lydsignaler, samtidig som den reduserer tap ved signaloverføring og dermed også forhindrer at lyden blir dårligere. Resultatet er jevnere høye frekvenser og overlegen lydkvalitet.

optisk fiberkabel
Sølvbelagt oksygenfri kobber

MDR-Z1R bruker sølvbelagte oksygenfrie kobberkabler som er utviklet for å minimere motstanden og tap ved signaloverføring. Resultatet er at lyden blir mindre forringet, og at fine detaljer og jevnere diskant kommer frem. 

Utformet av eksperter i Japan 

Produkter fra Sony som er laget i Japan, har svært høy kvalitet og ytelse, og hodetelefonene MDR-Z1R er intet unntak. De settes stolt sammen av kun de beste komponenter og produksjonsteknikker – noe som gir eksepsjonell lydkvalitet.

Oppdag Signature Series

Du får intet mindre enn en oppslukende og fantastisk opplevelse med hele serien av Signature Series-produkter. De er utformet for å levere det beste innen lydkvalitet, og de gjør hver minste tone bedre.

Sertifisert hodetelefon for personlig opplevelse

Med 360 Reality Audio-sertifiserte hodetelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du gjøre opplevelsen din perfekt ved å analysere øreformen og få den ultimate oppslukende musikkopplevelsen .

Artist_connection
Prøv eksempelmusikk på demospilleren ved å laste ned Artist Connection-appen

Spesifikasjoner og funksjoner

Opplev kompromissløs lydkvalitet og førsteklasses håndverk med Signature Series-hodetelefoner fra Sony.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Responsiv magnesium-dome med LCP-kantet membran for klarhet

  • Kabinett uten resonans

  • Sølvbelagte oksygenfrie kobberkabler

  • Ergonomiske øreputer i saueskinn

Driverenhet
70 mm, kuppeltype (CCAW-stemmespole)
Frekvensrespons
4–120 000 Hz
Ledningslengde
Hodetelefonkabel (ca. 3 m, sølvbelagte OFC-tråder, gullbelagt stereo miniplugg), hodetelefonkabel med balansert tilkobling (ca. 1,2 m, sølvbelagte OFC-tråder, L-formet gullbelagt balansert standardplugg)

Hva finnes i esken?

Universell pluggadapter (gullbelagt), Hodetelefonkabel (ca. 3,0 m, sølvbelagte OFC-tråder, gullbelagt stereo miniplugg), Hodetelefonkabel med balansert tilkobling (ca. 1,2 m, sølvbelagte OFC-tråder, L-formet gullbelagt balansert standardplugg), Hard veske

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere