Z1R FØRSTEKLASSES HODETELEFONER

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

MDR-Z1R

Veil. pris

kr 26 400,00

(inkl. MVA)

Størrelse og vekt

Vekt
Ca. 385 g uten kabel

Generelle funksjoner

Driverenhet
70 mm, kuppeltype (CCAW-stemmespole)
Dynamisk type
Lukket, dynamisk (dekker øret fullstendig)
Magnet
Neodym
Impedans (Ohm)
64 Ω ved 1 kHz
Frekvensrespons
4–120 000 Hz
Følsomhet (dB/mW)
100 dB/mW
Volumkontroll
I/T
Ledningstype
Avtakbar Y-type
Ledningslengde
Hodetelefonkabel (ca. 3 m, sølvbelagte OFC-tråder, gullbelagt stereo miniplugg), hodetelefonkabel med balansert tilkobling (ca. 1,2 m, sølvbelagte OFC-tråder, L-formet gullbelagt balansert standardplugg)
Plugg
Hodetelefonkabel (gullbelagt stereo miniplugg), hodetelefonkabel med balansert tilkobling (L-formet gullbelagt balansert standardplugg)
Brukstid
I/T
Ladetid
I/T
Bærestil
Dekker øret fullstendig

Hva finnes i esken?

  • Universell pluggadapter (gullbelagt)
  • Hodetelefonkabel (ca. 3,0 m, sølvbelagte OFC-tråder, gullbelagt stereo miniplugg)
  • Hodetelefonkabel med balansert tilkobling (ca. 1,2 m, sølvbelagte OFC-tråder, L-formet gullbelagt balansert standardplugg)
  • Hard veske
Placeholder

Funksjoner

Bilde av Z1R Førsteklasses hodetelefoner

Hver minst tone og detalj.

Den nyutviklede membranen med en magnesium-dome og LCP-kanter gjør det mulig med avspilling i opptil 120 kHz med høyoppløselig lyd. Resultatet er uovertruffen ren og presis lyd.

Bilde av Z1R Førsteklasses hodetelefoner

Ren lyd, uten ekstra støy

Filtrerer ut alt det unødvendige med et resonansfritt kabinett. Et spesielt akustisk filter kontrollerer luftmotstanden og fjerner eventuell resonans som oppstår når driveren beveger seg, slik at bare de rene og klare frekvensene slipper gjennom. 

Bilde av Z1R Førsteklasses hodetelefoner

Ergonomiske øreputer i saueskinn 

Disse ergonomiske hodetelefonene er utviklet for å innhylle hodet ditt i lyd, og hindre lyden fra å slippe unna og levere kraftig bass. Øreputene i ekte saueskinn omgir ørene dine på en herlig og myk måte. 

Bilde av Z1R Førsteklasses hodetelefoner

Innhyllende design

Den innhyllende designen legger seg rundt øret og holder dermed musikken inne og alle distraksjoner ute. Akustikken reflekteres tilbake mot ørene dine for selv helt subtile lyder.

Bilde av Z1R Førsteklasses hodetelefoner

Hodebånd i titan og skinn 

Fleksible og lette, men slitesterke, for en mer naturlig passform over øret. Betatitan er svært elastisk og går tilbake til den opprinnelige formen selv etter at det har fått en bøy. Ekte lær for holdbarhet og komfort.

Bilde av Z1R Førsteklasses hodetelefoner

Optimalisert for langvarig komfort

Hodebåndet i en titanlegering er både fleksibelt og lett, slik at du kan bruke det dagen lang. Du kommer knapt til å merke at du har dem på.

Bilde av Z1R Førsteklasses hodetelefoner

Aluminiumsbelagt LCP-kantet membran med magnesium-dome for større presisjon

Dome-membranen i magnesium sprer vibrasjonene fra svingspolen videre til domen og for en lydgjengivelse som når det svært høye frekvensområdet. Kombinasjonen av flere materialer med høyt internt tap gir mindre lydsammenblanding og klar lyd.

Bilde av Z1R Førsteklasses hodetelefoner

Hard eske for oppbevaring

Hodetelefonene og de medfølgende kablene leveres i en stilig oppbevaringseske med separate rom og elegant satengfôring. 

Bilde av Z1R Førsteklasses hodetelefoner

Balansert tilkoblingskabel med 4,4 Φ

Den nyutviklede balanserte kontakten med en diameter på 4,4 mm separerer høyre og venstre lydsignaler, samtidig som den reduserer tap ved signaloverføring og dermed også forhindrer at lyden blir dårligere. Resultatet er jevnere høye frekvenser og overlegen lydkvalitet.

Bilde av Z1R Førsteklasses hodetelefoner

Sølvbelagt oksygenfri kobber

MDR-Z1R bruker sølvbelagte oksygenfrie kobberkabler som er utviklet for å minimere motstanden og tap ved signaloverføring. Resultatet er at lyden blir mindre forringet, og at fine detaljer og jevnere diskant kommer frem. 

Bilde av Z1R Førsteklasses hodetelefoner

Utformet av eksperter i Japan

Produkter fra Sony som er laget i Japan, har svært høy kvalitet og ytelse, og hodetelefonene MDR-Z1R er intet unntak. De settes stolt sammen av kun de beste komponenter og produksjonsteknikker – noe som gir eksepsjonell lydkvalitet.

Bilde av Z1R Førsteklasses hodetelefoner

TA-ZH1ES-kompatibel for ultimat lyd

Yt hodetelefonene og musikken rettferdighet med den stasjonære Signature Series-forsterkeren TA-ZH1ES, som er den første i verden med nyskapende analog feedforward heldigital forsterker for renere og mer responsiv lyd. Den støtter PCM 32 biters/384 kHz- og DSD 11,2 MHz-lydformater, samt balanserte og ubalanserte tilkoblinger.