HODEBÅND

ZX110 Hodetelefoner

MDR-ZX110 / MDR-ZX110AP
Bilde av ZX110 Hodetelefoner

pinkbluewhiteblack

Prisen begynner på:

Veil. pris

kr 200,00

(inkl. MVA)

Standard

MDR-ZX110

Veil. pris

kr 200,00

(inkl. MVA)

Standard

WH-XB900N

Veil. pris

kr 2 400,00

(inkl. MVA)

Android

MDR-ZX110AP

Veil. pris

kr 300,00

(inkl. MVA)
Bilder av ZX110 Hodetelefoner
Bilder av ZX110 Hodetelefoner
Bilder av ZX110 Hodetelefoner
Bilder av ZX110 Hodetelefoner
Bilder av ZX110 Hodetelefoner
Bilder av ZX110 Hodetelefoner
Bilder av ZX110 Hodetelefoner

Funksjoner

Dynamiske neodymdrivere gir nøyaktig lyd

De lette, dynamiske neodymdriverne på 30 mm gir hodetelefonen en kraftig, rytmisk respons på selv de mest krevende låtene. Kombinert med svært følsom membran gjør dette at du kan justere opp volumet i hodetelefonene enda høyere – uten at du trenger en forsterker – og likevel nyte klar og presis lyd i hele spekteret.

Sammenleggbar design gjør det enkelt på reisen

Ta med disse hodetelefonene uansett hvor du drar. Den dreibare øreklokkedesignen gjør det enkelt å lagre hodetelefonene når du ikke bruker dem, og lettere å ta dem med når du er på reise. Øreklokkene kan dreies flate, slik at du kan pakke dem i en koffert eller en ryggsekk uten at de tar opp for mye verdifull plass.    

Fjernkontroll og mikrofon på ledningen for håndfrisamtaler

Med fjernkontroll og innebygd mikrofon på ledningen kan du besvare håndfrisamtaler fra utvalgte smarttelefoner mens du lytter til musikk. Det er enkelt å bytte mellom sanger og samtaler uten at du trenger å fjerne hodetelefonene.* *Bare med modellen MDR-ZX110AP

Polstrede øreputer for total komfort

Lytt med total komfort. Disse hodetelefonene har et selvjusterende hodebånd og myke øreklokker som dekker hele øret. Gled deg over den langvarige komforten du trenger for å lytte til alle favorittalbumene dine.

Omsluttende design med lukket bakside forsegler lyden

Den innhyllede designen med lukket bakside legges rundt hele øret, slik at musikken forsegles inne og forstyrrelser holdes ute. Akustikken reflekteres tilbake mot ørene dine slik at du kan høre selv de mest subtile lydene. Du kan kjenne hvert taktslag, ettersom den lukkede baksiden hjelper med å maksimere bassignaturen i musikken. 

Stort frekvensområde for rene høye toner og lave toner 

Det brede frekvensområdet – fra 12 Hz til 22 kHz – gir dyp bass, fyldige mellomtoner og rene høye toner. Hør flere detaljer i hver eneste låt, og hold deg samstemt med all musikken din. 

Spesifikasjoner

Nå kan du lytte til musikk mens du er på farten, i klar, balansert lyd med hodetelefonene MDR-ZX110 med dynamiske drivere på 30 mm. Mens polstrede øreputer gir deg ekstra komfort. MDR-ZX110AP-hodetelefonene forbedrer funksjonaliteten til Android-smarttelefoner.
  • 30 mm domedrivere for balansert lyd

  • Kraftige neodymmagneter gir kraftig lyd

  • Frekvensområde fra 12 Hz–22 kHz

  • Polstrede øreklokker for komfortabel lytting

  • Utvalg av farger som passer til stilen din

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere