HODETELEFONER

ZX220BT trådløse hodetelefoner

MDR-ZX220BT

Bilde av ZX220BT trådløse hodetelefoner

bluegrayblack

Veil. Pris

kr 850,00

(VAT)
Bilder av ZX220BT trådløse hodetelefoner
Bilder av ZX220BT trådløse hodetelefoner
Bilder av ZX220BT trådløse hodetelefoner
Bilder av ZX220BT trådløse hodetelefoner
Bilder av ZX220BT trådløse hodetelefoner

Funksjoner

Trådløs direkteavspilling med Bluetooth®

Strøm favorittlåtene dine trådløst med Bluetooth®. Par smarttelefonen eller nettbrettet med disse Bluetooth®-aktiverte hodetelefonene, så kan du nyte musikken din og til og med styre spillelister og volum direkte fra enheten.

Direkte tilkobling med One touch NFC

Near Field Communication-teknologi (NFC) fjerner behovet for avansert oppsett. Det er bare å holde utvalgte NFC-aktiverte enheter mot N-merket, så får du en rask, sømløs tilkobling. Deretter kan du begynne å strømme innhold via Bluetooth®. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan fortsatt koble til Bluetooth® manuelt ved hjelp av enhetens meny for innstillinger.

Hør alt med 30 mm drivere

Hør mer av detaljene i favorittsangene dine takket være 30 mm drivere av dome-typen, som leverer dynamisk lyd fra lette, kompakte enheter.

Lytt lenger med åtte timers trådløs avspilling

Fortsett å spille av låtene dine hele dagen. Et innebygd litiumionbatteri gir omtrent åtte timer strøm (avhengig av musikkinnstillingene) og kan lades opp via mikro-USB. 

En innebygd mikrofon for håndfrie samtaler

Ta samtaler og bruk talekommandoer – selv når telefonen ligger i lommen eller vesken. Og med en mikrofon av høy kvalitet på ledningen kan du enkelt ta samtaler fra smarttelefonen.

Sammenleggbar design gjør det enkelt på reisen

Ta med disse hodetelefonene uansett hvor du drar. Den sammenleggbare designen gjør det enkelt å oppbevare dem når de ikke er i bruk, eller når du er på reise. Øreklokkene kan legges flatt sammen og er enkle å pakke i en koffert eller legge i en veske.

Spesifikasjoner
  • Forenklet Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

  • 30 mm driverenhet

  • Opptil åtte timers spilletid

  • Kan lades via USB, kabel følger med

Frekvensrespons
20 Hz–20 000 Hz
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere