HODETELEFONER

MDR-ZX330BT – trådløse hodetelefoner

MDR-ZX330BT
Bilde av MDR-ZX330BT – trådløse hodetelefoner

Veil. pris

kr 1 200,00

(inkl. MVA)
Bilder av MDR-ZX330BT – trådløse hodetelefoner
Bilder av MDR-ZX330BT – trådløse hodetelefoner
Bilder av MDR-ZX330BT – trådløse hodetelefoner

Funksjoner

Trådløs direkteavspilling med Bluetooth®

Strøm favorittlåtene dine trådløst med Bluetooth®. Par smarttelefonen eller nettbrettet med disse Bluetooth®-aktiverte hodetelefonene, så kan du nyte musikken din og til og med styre spillelister og volum direkte fra enheten.

Direkte tilkobling med One touch NFC

Near Field Communication-teknologi (NFC) fjerner behovet for avansert oppsett. Det er bare å holde utvalgte NFC-aktiverte enheter mot N-merket, så får du en rask, sømløs tilkobling. Deretter kan du begynne å strømme innhold via Bluetooth®. Ikke NFC? Ikke noe problem. Du kan fortsatt koble til Bluetooth® manuelt ved hjelp av enhetens meny for innstillinger.

Hør alt med 30 mm drivere

Hør mer av detaljene i favorittsangene dine takket være 30 mm drivere av dome-typen, som leverer dynamisk lyd fra lette, kompakte enheter.

Lytt lenger med 30 timers trådløs avspilling

Fortsett å spille av låtene dine hele dagen. Et innebygd litiumionbatteri gir omtrent 30 timer med strøm (avhengig av musikkinnstillingene) og kan lades opp via USB. 

Rask lading via USB

Hvorfor vente når du kan begynne å lytte? Koble til hodetelefonene via USB-kabelen som følger med, og få opptil ti timers avspilling fra bare én times lading. Hodetelefonene MDR-ZX330BT blir fulladet i løpet av rundt fire timer, så du trenger ikke å vente.

Sammenleggbar design gjør det enkelt på reisen

Ta med disse hodetelefonene uansett hvor du drar. Den sammenleggbare designen gjør det enkelt å oppbevare dem når de ikke er i bruk, eller når du er på reise. Øreklokkene kan legges flatt sammen og er enkle å pakke i en koffert eller legge i en veske.

Spesifikasjoner

Dans som om du er helt alene med de trådløse Bluetooth®-hodetelefonene MDR-ZX330BT. Koble til en utvalgt smarttelefon med One touch-lytting via NFC, så kan du bevege deg fritt og enkelt uansett hvor du befinner deg – helt uten kabelrot og ubehag. Myke, polstrede øreputer absorberer trykk slik at du kan lytte lenger.
  • Forenklet Bluetooth®-tilkobling med NFC One touch

  • 30 mm driverenhet

  • Opptil 30 timer batterivarighet

  • Kan lades via USB, kabel følger med

Driverenhet
30 mm, dome-type
Frekvensrespons
20 Hz–20 000 Hz
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere