27

4.2 basert på 27 kundeomtaler

14
8
3
0
2
Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

Nyttigste som er positiv
0

Nesten perfekt

WH-1000XM3 02.03.2019 av Sponzor

Meget god lyd med god dybde. Meget god støydemping. God batteritid. Greit med Google assistent. Trekker for varme øreputer og at bøylen er litt hard på hodet

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

God

2

0

Nyttigste som er kritisk
0

Fungerer ikke ute i kaldt vær

WH-1000XM3 07.12.2018 av HenrikJ

touchpanelet på høre siden takler ikke kald luft (-3 grader) og klikker helt, den bytter da sang, volum og til slutt tror man har handoverflaten over hele panelet og senker volumet helt ned og slipper inn lyd. touchpanelet kan ikke slåes av

Hentet fra elkjop.no

0

0

27 brukeromtaler

0

God lyd

WH-1000XM3 15.05.2019 av Hyggelige Stig

Sammenlignet med Bose QC35 er det høyere lyd på musikk, kanskje hakket bedre støydemping, men dårligere lyd på telefonsamtaler. En fordel med Sony fremfor Bose er at Bose har noen ventiler på sine headsett som gjør at det kommer vind inn i høyttalerne og lager en skrapelyd, dette forekommer ikke hos Sony. Kjekt med funksjoner som kan styres ved swiping/håndbevegelse på selve headsettet i tillegg til å styre fra mobiltelefonen.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Veldig god lyd og grei ANC

WH-1000XM3 12.05.2019 av Brookliner

Jeg kjøpte denne for en 2 uker siden og er veldig fornøyd med lyden, men ANC'en har blitt dårligere i siste oppdatering, så dette håper jeg blir fikset. Men ellers et veldig bra produkt.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

Utmerket

Brukervennlig

God

1

0

0

Meget bra lyd og støy demping

WH-1000XM3 20.04.2019 av Kjosern99

Kjøpte den for en måned siden meget fornøyd, eneste er at "knappene" på siden eller touchen burde vært litt bedre forklart og litt vanskelig å skjønne med engang

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

0

0

0

Veldig bra!

WH-1000XM3 13.04.2019 av HPIEL

Bra lyd, gode funksjoner og funksjonalitet og fantastisk støydemping

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Bra lyd, god støydemping, udugelig utendørs.

WH-1000XM3 12.04.2019

Jeg kjøpte dette headsettet etter alle skrytende reviews. Når jeg prøvde headsettet hjemme så skjønte jeg at det stemte. Lyden var flott og støydempingen eksemplarisk. Dagen etter skulle jeg gå til jobb i 4 varmegrader og headsettet begynte å leve sitt eget liv. Plutselig kom siri på, for å så starte podcasten min på nytt. Jeg tenkte dette var en engangsgreie. Dagen etter skjedde det samme igjen og jeg leverte tilbake headsettet og byttet til Bose. Det sies at Bose har dårligere lyd og støydemping og det kan stemme. Men om du har lyst på et headset man kan bruke til og fra jobb i kulda, så vil jeg revurdere dette. touchfunksjon på et headset er ikke noe særlig i norsk klima. I tillegg har headsetet høytalerne langt ute, så det ligger å gnisser mot ørene. Om du skal bruke det lenge om gangen så kan du bli sliten.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Super lyd

WH-1000XM3 07.04.2019 av Freak65

Gode funksjoner, god lyd, brukervennlig og logisk.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Lettvint i bruk, fantastisk lyd.

WH-1000XM3 29.03.2019 av Corona

Leste mye positivt om disse hodetelefonene før kjøp, og alt stemte :-)

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

0

0

0

Kule funskjoner

WH-1000XM3 21.03.2019 av Rbg97

Kjøpte denne for en måned siden og har testet den! Den elimenerer all støy og er lettvint og bruke. Fancy funskjoner som for eskempel touch på siden for å dempe musikk.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Helt sinnsyke

WH-1000XM3 20.03.2019 av Annejako73

Fantastiske hodetelefoner. Mektig imponert. Nå bruker jeg dem ikke ute så får ikke testet dem med minusgrader som andre brukere, men så langt er jeg imponert. Flott app

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Nesten perfekt

WH-1000XM3 02.03.2019 av Sponzor

Meget god lyd med god dybde. Meget god støydemping. God batteritid. Greit med Google assistent. Trekker for varme øreputer og at bøylen er litt hard på hodet

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

God

2

0

0

Støydemping dårlig

WH-1000XM3 01.03.2019 av juppsann

Ikke fult så bra støydemping som jeg trodde... Mine gamle Bose er faktisk bedre, menAmbient sound er en god ting !

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Gjennomsnittlig

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

God

0

0

0

Nesten 5 stjerner

WH-1000XM3 14.02.2019 av EH2019

God på støydemping og meget bra lydopplevelse. Det som gjør at jeg trekker en stjerne er at det blir ganske god varme fra klokkene ved litt tids bruk fordi de er helt tette og at det er litt stramt på hodet. Pluss for Google assistent

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Flere problemer

WH-1000XM3 10.02.2019 av Aienbel

Hatt flere problemene som med kulde. Der lyden går opp og ned eller skifter fra noise cancelling til ac for deretter slå seg av. Til skrakelyder i høyre øreklokke som er en kjent barnesykdom med disse så da må man levere inn for og få nye. Konklusjon skal du være ute med disse i vinter tid er ikke dette kjøpet du ønsker og gjøre.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

God lyd og behagelig!

WH-1000XM3 15.01.2019 av Emimari

Er fornøyd med lyd og komfort, men syns den er litt vankelig i bruk.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Vurdering

WH-1000XM3 12.01.2019 av Asle1

Bra produkt som jeg er godt fornøyd med. Nylig kjøpt og det var lett å ta i bruk

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

0

0

0

God lyd, støyreduksjon og lang batterilevetid.

WH-1000XM3 19.12.2018 av PolarBeta

Angrer ikke på kjøpet av disse hodetelefonene. Litt innkjøringsproblemer var det i starten, men dette løsnet seg veldig kjapt. Lyden forøvrig er veldig bra. Personlig synes jeg det er for mye bass og mellomtone. men dette har blitt noe korrigert med equalizeren i appen. Støykanselleringen er veldig bra, med mulighet for revers av støy (Ambient Sound) i flere grader og fokus på kun stemmer. Jeg er veldig imponert over den lange batteritiden. Det går dager mellom hver lading! Et problem vel å merke er at hodetelefonene IKKE fungerer noe bra i kaldt vær. Berøringskontrollene lever sitt eget liv og toggler play/pause o.l. Dette har ikke blitt fikset på tidspunktet denne anmeldelsen ble skrevet. Dette har aldri vært noe problem på tidligere hodetelefoner, og research tilsier at det er nytt for denne modellen.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

God

Brukervennlig

God

0

0

0

Fungerer ikke ute i kaldt vær

WH-1000XM3 07.12.2018 av HenrikJ

touchpanelet på høre siden takler ikke kald luft (-3 grader) og klikker helt, den bytter da sang, volum og til slutt tror man har handoverflaten over hele panelet og senker volumet helt ned og slipper inn lyd. touchpanelet kan ikke slåes av

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Dårlig mikrofon, blandet på støydemping

WH-1000XM3 22.11.2018 av Erikersnill

Jeg har nå hatt disse en stund, og synes ikke de er så gode. Jeg bruker dem på kontoret, av og til når jeg er ute og går og i bil. I bil reagerer de kraftig på trykkendringer, typisk inne i en tunnel. Støydempingen skrur seg av og på, det bråker fryktelig og lyden er dårlig. Jeg har forsøkt ulike innstillinger i appen, men det er like galt. Jeg har også et sett med Bose QC 25 - disse gjør aldri noe slikt. Bosene kan smelle når man lukker bildøra - det er nesten det samme som skjer med Sony når man kjører inni tunnel og passerer biler etc. Når jeg kjører, switcher den modus fra "transport" til "gående" - selv om jeg kjører i 100 kmt. Når det går over til gående, er det akkurat som den skrur av all støydemping. Så skjønner den at den kjører bil igjen, biper og switcher tilbake. Den innebygde mikrofonen er svært dårlig. På kontoret klager de jeg snakker med over at de hører meg dårlig, og i bilen er det vanskelig å føre en skikkelig samtale så de i andre enden forstår og hører hva jeg sier. Mine Bose QC 25 - som riktignok er med ledning med mikrofon i - er milelangt foran hva gjelder dette. Når headsettet fungerer så dårlig i bil, har jeg problemer med å forstå at de skal fungere bra i fly, Jeg kan se for meg at tog på strekninger med tunneler må være helt håpløst. Ser jeg bort fra det ovenfor, så synes jeg lyden er bra og støydempingen er også bra - når de bare virker.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Beste headset

WH-1000XM3 19.11.2018 av CasperP03

Dette er det beste noice cancelling headsettet som finnes. Bose har vært best før men dette headsettet gjorde så Sony er best.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Gode funksjoner

WH-1000XM3 13.11.2018 av AMBA

Jeg kjøpte dette produktet for et par uker siden og er kjempefornøyd

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

0

0

Wow

WH-1000XM3 26.10.2018 av badeanders

Skriver vanligvis ikke slike reviews men nå må jeg bare. Dette er uten tvil de beste headphones jeg noen gang har hatt. Punktum. Helt fantastisk gode å ha på, herlig farget lyd (de er langt ifra noen monitor headphones), og en helt latterlig god noice cancelling! Sammenlignet med Bose er de bedre på alle måter. Kjøp!

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Meget bra lyd og støyreduksjon

WH-1000XM3 11.10.2018 av Kunde100

Har brukt produktet i noen uker nå og jeg er overbevist om at dette, etter min mening, er er faktisk verdt hver eneste krone. Det er som å ha et privat lydstudio på hodet, og med appen til Sony kan lyden skreddersys etter akkurat det som skjer rundt deg eller hva du hører på. Hvis du er liker høy musikk vil du ikke ha noen problemer med å spille av det, eller lav for den saks skyld, men lyden og spesielt bassen gjør opplevelsen nærmest fortryllende. Kort og godt er hodetelefonene fantastiske. Jeg kan ikke komme på noen viktige mangler, men hvis jeg skal være pirkete kunne "stemmen" som sier hva slags modus hodetelefonene er i kunne sagt ting litt raskere så man ikke gikk glipp av 2 sekunder av podcast eller misser droppet i en låt. Liker at det er såpass lett å bruke og lære seg. Tar kort tid å koble til alt ifra TV til telefon. Design og kvalitet virker bra. Er fornøyd med kjøpet.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Beste støydempende headsettet på markedet!

WH-1000XM3 02.10.2018 av 1234kjeks

Har hatt Sonys MDR 1000X (1.gen) i ca 1,5 år nå, og har vært superfornøyd med headsettet! Synes forskjellen på MDR1000X og WH1000XM2 var for liten til å oppgradere, men med WH-1000XM3 har de virkelig gjort forskjeller(verdt det)! Komforten har de oppgradert en god del, med å gjøre headsettet lettere, med større og tykkere puter (men merkelig ser headsettet mindre ut og mer diskrè på hodet). Mange har tidligere kjøpt Bose fordi de har vært litt mer komfortable(Meg selv inkludert). Men kan nå bekrefte at WH1000XM3 faktisk er like komfortable som QC35II. Lyd-kanselleringen er nå også markant bedre enn på både 1000X og QC35II. Tok med meg både mine QC35II, MDR1000X og WH1000XM3 for å teste på flyet i helgen, og selv om både 1000X og QC35II var gode, blokkerte XM3 overraskende mye mer enn de to andre. Ikke 100% lydtette, men ikke langt unna. Lydkvaliteten i forhold til 1000X er også en del bedre(og MYE bedre enn QC35II). Dypere bass, klarere midttoner og skarpere stemmer. Har også fått utnyttet Sony's LDAC kodek, og er MER enn overveldet. Byttet mellom Tidal HiFi(Lossless 1411kbps) med LDAC og Spotify (320kbps), og lydkvaliteten på samme sang er som natt og dag. Men dersom du har iPhone og bruker Spotify, og dermed ikke får muligheten til å bruke Sony's LDAC, fortvil ikke. Disse hodetelefonene støtter også DSEE HX, som man kan velge skal skalere opp lydkvaliteten til nært den samme som med LDAC. (Lydkvaliteten blir vel omtrent 75% så god som med LDAC). Dette overrasket meg en god del da jeg prøvde det ut med Spotify. -Best lyd, best lyd-kansellering, LDAC/DSEE HX oppskalering, og nå like komfortable som Bose. Kan vel egentlig bare avslutte med å si at hvis du i 2018 er ute etter et støydempende hodetelefoner i denne prisklassen, så er dette definitivt headsettet å gå for! Ser ingen grunn lengre til å velge verken Bose, B&W PX, eller noen andre støydempende hodetelefoner.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Alt i alt supre hodetelefoner, men ikke for meg

WH-1000XM3 28.09.2018 av sveinulf

Med batteri som varer i 30 timer, komfortabelt på hodet, god lyd og superb støyreduksjon trodde jeg disse hodetelefonene var nøyaktig hva jeg trengte. Hodetelefonene har levd opp til forhåpningene mine og vel som det, men dessverre viser det seg at det ikke er alle som helt tåler støyreduksjon. Jeg blir meget kvalmen ved bruk, så langtidsbruk er ikke noe jeg kan kommentere på gjeldene komforten, men om det ikke hadde vært for kvalmen så hadde jeg nok vært veldig fornøyd. Anbefaler hodetelefonene, men vær obs om du aldri har prøvd aktiv støyreduksjon før.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Perfekt til pendling og reise

WH-1000XM3 21.09.2018 av Snj0sokk

Gjekk frå Sony WH900N til desse, det vart ein stor oppgradering. Brukes hovedsakleg til pendling med tog. Støykanselleringa er bortimot perfekt. Lyden er heilt rå. Lang batteritid. Har kun positive ting å seie om desse hodetelefonene.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Sony WH-1000XM3 levner Bose QC35 II i støvet

WH-1000XM3 18.09.2018

Har gått veien fra Bose QC25 til QC35 til Sennheiser Momentum Wireless M2 til Sony WH-1000XM2, QC35 II og nå til Sony WH-1000XM3. Sony WH-1000XM3 lar det virkelig ikke være noen tvil hvem som er best i klassen med denne modellen med; - et headsett som er både lettere, mer behagelig, bedre klokker og passer mindre hoder mye bedre en forrige modell XM2. - Støykanselleringen er i absolutt særklasse (ANC) og er klart mye mer effektiv enn Bose, spesielt i støy som er skarpere og mer uregelmessig. - Lydbildet er balansert med litt vekt mot bass men det går å styre gjennom appen for å skape den balansen man ønsker. - 30 timer batteri tid - det er nok for å fly over Atlanten 3 ganger uten å lade... - Materialet på øreklokkene er mye behageligere - likeså materialet i bøylen. - XM2 og andre merker har en tendens å plukke opp alt for mye bakgrunnsstøy når man snakker i telefon - dette er mye mye bedre i XM3 modellen - Mao, du kommer ikke blir skuffet - det lover jeg.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Utmerket lyd og støykansellering

WH-1000XM3 15.09.2018 av Aleks91

Jeg byttet fra XM2 til XM3 og det første jeg merket var forskjellen på vekten og at denne er mer komfortabel å ha på. Lyden og støykanselleringen er utmerket, USB-C er et stort pluss.

Hentet fra elkjop.no

0

0