WH-1000XM5

DIN VERDEN. INGENTING ANNET.

WH-1000XM5-hodetelefonene med bransjeledende støyreduksjon skriver om reglene for distraksjonsfri lytting og anropsklarhet med to prosessorer som styrer åtte mikrofoner, Auto NC Optimizer for automatisk optimalisering av støyreduksjon basert på bruksforhold og omgivelser, og en spesielt utformet driverenhet.

HODEBÅND

WH-1000XM5 – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

WH-1000XM5
Bilde av WH-1000XM5 – trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

blueplatinumsilverblack

Veil. pris

kr 4 500,00

(inkl. MVA)

Registrer deg for å motta oppdateringer og tilbud i en kort periode. Klikk på koblingen under for ikke å gå glipp av det.

Ta en kikk på WH-1000XM5-hodetelefonene
Vår beste støyreduksjon blir enda bedre

Se hvordan de støyreduserende hodetelefonene fra Sony kombinerer vår beste støyreduksjonsteknologi noensinne med enestående lyd for å gi en imponerende lytteopplevelse.

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Logo for Digital NC


Den beste støyreduksjonen
Utvidet visning av WH-1000XM5-hodetelefonene som viser de interne komponentene


Enestående lyd og anrop
Nærbilde av øreklokke som viser myke øreputer


Komfortabel design
Figur som viser bærbar PC og smarttelefon


Enkel enhetstilkobling
Figur som viser finger som trykker på knapp


Smart, intuitiv og intelligent
Den beste støyreduksjonen

De trådløse WH-1000XM5-hodetelefonene med flere mikrofoner for støyredusering holder ute flere høy- og mellomfrekvenslyder enn noen gang, fra flystøy til stemmene til folk. Støyreduksjon med Auto NC Optimizer har automatisk optimalisering basert på bruksforhold og omgivelser.

Se hvilken forskjell støyreduksjon kan utgjøre
Multi-støysensorteknologi 

Med fire mikrofoner på hver øreklokke er dette vårt største fremskritt noensinne innen støyreduksjon. Omgivelseslyden fanges opp enda mer nøyaktig og har betydelig mindre høyfrekvent støy. Støyreduserende ytelse har alltid automatisk optimalisering basert på bruksforhold og eksterne omgivelser som atmosfærisk trykk, takket være Auto NC Optimizer.

Nærbilde av øreklokker som viser flere plasseringer av sensorer
Dobbelt bilde som viser brikkene til HD-prosessoren for støyreduksjon QN1 og den integrerte V1-prosessoren side ved side
Støyreduksjon uten sidestykke

Den integrerte V1-prosessoren frigjør det fulle potensialet til HD-prosessoren for støyreduksjon – QN1, og er spesialutviklet av Sony. Denne unike kombinasjonen av teknologi kontrollerer at åtte mikrofoner leverer enestående støyreduserende kvalitet.

Spesialutviklet driverenhet på 30 mm

Den spesialutviklede 30 mm driverenheten med myk kant forbedrer støyreduksjon, noe som gjør at du kan nyte musikken uten omgivelsesstøy. Komponentmaterialene av karbonfiber gir lett vekt og svært stive kupler som forbedrer lydklarheten, spesielt i høyfrekvensområder.

Nærbilde av den nyutviklede 30 mm driveren
Enestående lyd, utviklet til perfeksjon

Den spesialutviklede driverenheten på 30 mm med komponentmaterialene av karbonfiber som gir lett vekt og svært stive kupler, forbedrer lydklarheten, spesielt i høyfrekvensområder. Den unike teknologien fra Sony inkluderer blyfri lodding av premium-kvalitet som inneholder gull og gir utmerket ledeevne, god lydmotstand med jevn strømforsyning og optimalisert krets som forbedrer signal-/støyforhold og gir klar, jevn lyd.

Logoer for høyoppløselig lyd og høyoppløselig trådløs lyd
Lytt til høyoppløselig lyd med og uten ledninger 

WH-1000XM5 støtter høyoppløselig lyd og trådløs høyoppløselig lyd takket være LDAC, vår bransjegodkjente teknologi for lydkoding. LDAC overfører omtrent tre ganger mer dataenn konvensjonell Bluetooth®-lyd og gir enestående høyoppløselig lyd av høy kvalitet.

Logo for DSEE Extreme
Gjenoppretting i sanntid av alle de komprimerte filene dine 

DSEE Extreme™ bruker Edge AI (kunstig intelligens) til å oppskalere komprimerte digitale filer i sanntid. De gjenkjenner instrumenter, sjangre og individuelle elementer i hver sang dynamisk, og gjenoppretter høyfrekvent lyd som går tapt i komprimering.

Bransjeledende anropskvalitet

Teknologien vår for nøyaktig stemmeregistrering bruker fire stråleformende mikrofoner og en AI-basert støyreduksjonsalgoritme til å nøyaktig isolere stemmen din. En nyutviklet struktur som reduserer støy fra vind, minimerer vindstøy under telefonsamtaler. Uansett hvor du er, får du og personen på den andre enden alltid klar lyd.

Flere mikrofoner fokusert på stemmen din

Disse hodetelefonene er kalibrerte til å kun fange opp stemmen din og er utstyrt med fire stråleformende mikrofoner. Et forbedret signal-/støyforhold sørger for at de fanger opp hvert eneste ord, selv når du er omgitt av mye støy.

WH-1000XM5-hodetelefoner med flere mikrofonplasseringer uthevet
Graf som viser nivåer for samtalevolum og effekten til støyreduksjonsalgoritmen
Krystallklare, støyfrie samtaler

Med teknologi for nøyaktig stemmeregistrering og avansert lydsignalbehandling hører personen i den andre enden stemmen din tydelig, selv i støyete situasjoner. Støyreduseringsalgoritmen vår ble utviklet med kunstig intelligens og maskinlæring, og det er brukt mer enn 500 millioner stemmeopptak for å redusere omgivelsesstøy og gjøre stemmen din krystallklar i mange ulike omgivelser.

1 = Med støy
2 = Uten støy

Komfort hele dagen med et støyfritt design

Disse lette hodetelefonene har en fin utførelse i nyutviklet skinn med myk passform. Dette materialet sitter tett rundt hodet med mindre press på ørene og holder eksterne lyder ute. Det støyfrie designet med trinnløs skyvejustering og en sømløs bøyle som kan dreies på, gjør WH-1000XM5 til en glede å bruke.

Enkel betjening

De smarte funksjonene våre gjør det enklere enn noen gang å få tilgang til og nyte underholdningen din i løpet av dagen. Du kan for eksempel spille av musikk og styre volumet uten å bruke telefonen din, ved å dobbelttrykke på en knapp på hodetelefonene. Hodetelefonene registrerer også når du prater, og kan stanse musikken midlertidig. Det er enkelt å bruke disse hodetelefonene, og de kommer til å passe sømløst inn i livet ditt.

Adaptiv lydkontroll justeres automatisk etter hva enn du gjør

Adaptiv lydkontroll er en smart funksjon som registrerer hvor du er og hva du gjør, og deretter justerer innstillingene for omgivelseslyd for en ideell lytteopplevelse. Den lærer seg å gjenkjenne steder du besøker ofte, for eksempel arbeidsplassen eller favorittkafeen din, og tilpasser lyden etter forholdene.

Praktiske løsninger, Speak-to-Chat

Når du starter en samtale, stopper Speak-to-Chat automatisk musikken din og slipper inn omgivelseslyd – praktisk hvis du vil snakke håndfritt eller fortsette å ha på hodetelefonene. Den smarte funksjonen bruker hodetelefonenes innebygde mikrofon og avansert lydsignalbehandling for å gjenkjenne og reagere på stemmen din. Så snart samtalen er over, starter musikken igjen automatisk.

En kvinne som bruker WH-1000XM5-hodetelefoner mens hun snakker med en venn
Rask tilgang til favorittmusikken din og lydmiljøer

En snarvei til musikken din med enkle trykk – uten å måtte bruke smarttelefonen. Lytt til musikken din på en sømløs måte.

Utvidet visning av WH-1000XM4-hodetelefonenes innvendige komponenter.
Bilde av Spotify Tap-logoen
Bilde av Amazon Music Play Now-logoen
Bilde av Endel-logoen

Godta YouTube-informasjonskapsler for å se denne videoen

Gå til innstillingene for informasjonskapsler nedenfor, og slå på YouTube-informasjonskapsler i «Functional»-delen.

Sømløs musikk og lydvarsler

Auto Play leverer musikk og lydvarsler akkurat når du trenger dem. Musikken spilles av med perfekt timing, som når du tar på deg hodetelefonene eller begynner å gå for å ta en pause, slik at humøret ditt bedres umiddelbart. Lydvarsler minner deg på alle viktige hendelser, så telefonen kan ligge trygt i lommen. Koble til appene Spotify, Endel og Music 1 for å få favorittmusikken din og avslappende lydmiljøer. Auto Play-appen er i betaversjon, noe som betyr at funksjonene og opplevelsene kan endres og forbedres 2 3 4.

Illustrasjon av to hoder: ett uten hodetelefoner og med pause-symbol, ett med hodetelefoner og med play-symbol
Rask pause. Rask avspilling. 

Bare ta av hodetelefonene, så stopper musikken – en kapasitiv sensor vet når du har dem på deg. Den bidrar også til å forbedre nøyaktig registrering og registreringsdesign. Ta på deg hodetelefonene igjen, så gjenopptas musikken.

Logoer for OK Google og Alexa Built-in
Kontroller alt med stemmen din

Få håndfri hjelp – Bare si «Hei, Google» eller «Alexa» for å aktivere din foretrukne taleassistent. Hør på musikk, kom i kontakt med venner, få varsler, angi påminnelser og mye annet. Du kan til og med styre hodetelefonenes funksjoner med stemmen, som støyreduksjon, lytte til og samhandle med e-postene dine i Microsoft Outlook og bruke Microsoft Teams via Google Assistant eller Siri.

Lytt trygt på musikk med Sony | Headphones Connect-appen

Sjekk hvor trygt du lytter til musikk ved å sammenligne lydtrykkdata registrert av hodetelefonene dine med veiledning fra Verdens helseorganisasjon (WHO). Motta OS-varsler når lydnivåene er for høye.

Logo for Headphones Connect
Multipunktstilkobling

Disse Bluetooth®-hodetelefonene kan pares med to Bluetooth-enheter samtidig, noe som gjør dem svært praktiske. Når du mottar et anrop, vet hodetelefonene hvilken enhet som ringer og kobles automatisk til den riktige. Du vil også raskt kunne bytte hodetelefonene til hvilken som helst av de to enhetene kun ved et tastetrykk.

Logo for Fast Pair
Finn hodetelefonene dine med Fast Pair

WF-1000XM5 støtter den nye praktiske Fast Pair-funksjonen til Google. Den gjør at du enkelt kan finne hodetelefonene dine med tonelyd eller sjekke den sist kjente posisjonen deres i Googles Find My Device-app på smarttelefonen din.

Figur som viser bærbar PC med bølger for paring på høyre side
Enkel paring med datamaskin

Swift Pair gjør det raskt og enkelt å parkoble hodetelefonene med en bærbar eller stasjonær PC eller et nettbrett med Windows 10 eller Windows 11. Parkoblingsveiledning åpnes på Windows 10- eller Windows 11-enheter i nærheten når parkoblingsmodus er valgt.

Strøm hele dagen og hurtiglading

Med hele 30 timers batterilevetid får du nok strøm selv til lengre reiser. Hvis du må lade i en fei, kan du få 3 timers ladetid på bare 3 minutter med den valgfrie USB-PD-kompatible AC-adapteren.

Illustrasjon av 30 timers batterilevetid og 10 minutters hurtiglading for 5 timers avspillingstid
En kvinne på gaten med WH-1000XM5-hodetelefoner på som tar på øreklokken for å aktivere innstillingene for berøringskontroll
Du har alt ved fingertuppene

WH-1000XM5-hodetelefonene har intuitive berøringskontrollinnstillinger. Du kan for eksempel trykke på knappen på venstre side for å bytte fra støyredusering til omgivelseslyd, eller bruke berøringspanelet på høyre side for å spille av musikk eller sette den på pause, hoppe over en sang, endre volum og mye mer. 

Sammenklembar bæreveske som sparer plass

Bær hodetelefonene dine enkelt i den myke, tilhørende bærevesken. Ta dem ut av den sammenleggbare enheten, og oppbevar dem i en veske.

En kvinne med hodetelefoner på som legger en bæreveske i vesken
WH-1000XM5-hodetelefoner med bæreveske, hodetelefon-kabel og USB-ladekabel
Innholdet i esken

Når du åpner emballasjen til WH-1000XM5-hodetelefonene, vil du se en bæreveske, hodetelefon-kabel (ca. 1,2 m) og USB-ladekabel.

Bedre for miljøet

WH-1000XM5-emballasjen inneholder ikke plast og er utformet basert på designprinsipper for lav giftighet og en mer ansvarlig resirkuleringsfilosofi. Produktets eske er laget av resirkulerte og bærekraftige materialer som er spesialutviklet for Sony. WH-1000XM5 inneholder også resirkulerte plastmaterialer fra bildeler.

Bilde av WH-1000XM5-emballasje ved siden av et utvalg bærekraftige emballasjematerialer
Sertifisert hodetelefon for personlig opplevelse

Med 360 Reality Audio-sertifiserte hodetelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du gjøre opplevelsen din perfekt ved å analysere øreformen og få den ultimate oppslukende musikkopplevelsen .

Logo for Artist Connection-appen
Prøv eksempelmusikk på demospilleren ved å laste ned Artist Connection-appen
En personlig kinoopplevelse 

Med BRAVIA XR™ og trådløs WLA-NS7-sender.

Nyt en spennende Dolby Atmos®-opplevelse og 360 Spatial Sound som tilpasser seg ørene dine med BRAVIA XR og disse hodetelefonene ved hjelp av den trådløse WLA-NS7-senderen.  

Bilde av en person som lytter med lukkede øyne, en annen person som strekker seg og en tredje i et rullestolmaleri
Tilgjengelighet

Vi mener at teknologi bør gjøre verden mer interaktiv, mer kreativ, mer underholdende og mer inkluderende. Ved å ta i bruk et menneskesentrert, inkluderende design i lydproduktene våre kan vi tilby Kando-opplevelsen vår til alle brukerne våre, uansett alder, evner eller omgivelser.

Spesifikasjoner og funksjoner

Skikkelig komfortable WH-1000XM5-hodetelefoner som skriver om reglene for distraksjonsfri lytting og anropsklarhet. To prosessorer styrer flere mikrofoner for enestående støyredusering, mens Auto NC Optimizer automatisk optimaliserer støyreduksjonen basert på bruksforholdene og omgivelsene dine. Den spesialutviklede driverenheten på 30 mm leverer overlegen lydkvalitet for all underholdningen din.
  • HD-prosessor for støyreduksjon – QN1, Integrert V1-prosessor og flere mikrofoner for distraksjonsfri lytting

  • Helautomatisk, personlig optimalisering av støydemping og atmosfærisk trykk

  • 30 mm spesialutviklet driverenhet for enestående lyd

  • Overlegne, støyfrie anrop med 2x2 stråleformende mikrofoner og støyreduseringssystem (ved hjelp av AI)

  • Svært komfortabelt, lett design i «mykt, tilpasset skinn»

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere