Veil. pris

kr 1 700,00

(inkl. MVA)
5

3.8 basert på 5 kundeomtaler

2
1
1
1
0
Lydkvalitet

God

Funksjoner

Utmerket

Design

God

Brukervennlig

Utmerket

5 brukeromtaler

0

Grei

WH-CH700N 30.12.2019 av Ellis25

Kjøpte disse i julegave til min samboer. Min samboer reiser mye med fly å har lenge ønsket seg trådløse hodetelefoner med støyreduksjon. Da vi prøvde produktet var vi ikke særlig imponert over støyreduksjonen. Lyden på musikken var grei, men støyreduksjonen var ikke bra. Det endte med at vi dro tilbake til Elkjøp å kjøpte en annen Sony hodetelefoner.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Utrolig produkt.

WH-CH700N 27.12.2019 av Ragnarsk

Går godt over ørene, lett å koble opp, bra lyd. Meget behagelig ++++

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

1

0

Godt produkt

WH-CH700N 01.12.2019 av Romey1989

Kjøpte disse hodetelefoner pga oppgradering fra de gamle hodetlf eg hadde fra før av. Alt funker som det skal og eg er kjempefornøyd alt i alt.

Lydkvalitet

Utmerket

Funksjoner

Utmerket

Design

Utmerket

Brukervennlig

Utmerket

0

1

0

Ikke mer enn "helt OK". Litt skuffet etter å ha sett så mange fine anmeldelser.

WH-CH700N 07.08.2019 av MrUtzi

Kjøpte disse 07.08.2019 da jeg synes det var en fin pris på dem og mange fine anmeldelser. Etter litt testing hjemme fant jeg fort ut at de er muligens litt oppskrytt. Lyden er helt OK men krever justering! Bassen er for svak men etter justering av Equalizer-innstillinger på mobilen ble det bedre! Stilte inn bassen på maks, og litt opp på diskant/vokal så ble det "brukbart". Noise-cancelling (NC) synes jeg fungerer for dårlig. Hører mye på rock & metall, fin diskant men som tidligere nevnt for svak bass. For å trekke frem noe positivt så må det være battertiden, diskant fungerer greit, og veldig behagelig å ha på! Skal bruke disse i åpent kontorlandskap til telefonsamtaler og musikk til arbeid, og der gjør de sikkert nytten sin helt fint. Dette er ikke noe mer enn "helt OK" trådsløse hodetelefoner til en "helt OK" pris. Hvis man har litt krav om god bass og noise-cancelling ville jeg anbefalt å legge mer penger i noe av høyere kvalitet.

Hentet fra elkjop.no

0

0

0

Veldig bra hodesett i forhold til prisen

WH-CH700N 13.11.2018 av F2dog

Veldig bra lyd, og støyreduksjon er god i forhold til prisen. Testet i fly og tog, og selv om støydemping ikke er på samme nivå som de dyrere modellene, er det fullt funksjonelt og lar deg høre musikk i de fleste situasjoner uten plagsom støy.

Lydkvalitet

God

Funksjoner

God

Design

Gjennomsnittlig

Brukervennlig

God

0

1