h.ear on 2 Mini Wireless

Dine farger, mer kompakte

Finn din stil og din lyd med h.ear on 2 Mini Wireless. Den høyoppløselige lyden høres svært god ut med forbedret Bluetooth®-strømming fra LDAC. Det kompakte og sammenleggbare designet gjør at musikken alltid kan bli med deg.

HODETELEFONER

WH-H800 h.ear on 2 Mini – trådløse hodetelefoner

WH-H800
Bilde av WH-H800 h.ear on 2 Mini – trådløse hodetelefoner

redgoldgreenblueblack

Veil. pris

kr 2 300,00

(inkl. MVA)
h.ear colours
Hear Your Colors

Få harmoni i livet ditt med fargene i h.ear-serien. De er tilgjengelige i fem unike nyanser, og hver av dem passer sømløst til din stil og verden.

Harmoniske farger

Den nye h.ear-serien er tilgjengelig i farger som passer perfekt til livsstilen din. Fargetonene kan kombineres med en rekke fargegraderinger og ulike farger. Kombiner dem med favorittantrekket ditt, og det kommer til å fungere. Det er enkel harmoni.

Ta en nærmere titt

Se h.ear on-serien fra alle vinkler, og oppdag designfunksjonene selv.

Passer til deg og livet ditt

Det lette hodebåndet tilpasser seg hodeformen og frisyren din og hjelper deg med å se flott ut. Og når du ikke har på deg h.ear on 2 Mini Wireless, kan den brettes sammen og enkelt transporteres.

Hør mer av musikken du liker
Helt ekte lyd

Med høyoppløselig lyd kan du høre de fine nyansene i en kvalitet som er bedre enn på CD. Lidenskapen for musikk forener alle komponentene, fra signal til høyttaler, slik at du får følelsen av at artisten fremfører musikken i samme rom som deg. 

LDAC
Bedre BLUETOOTH®-lyd

LDAC overfører mer data enn vanlig trådløs Bluetooth®-tilkobling. Dette resulterer i en enestående lydkvalitet som er tilnærmet lik høyoppløselig lyd.

DSEE HX
Gjenopprett detaljene i musikken

Ved å gjenopprette de høyfrekvente lydene som går tapt i komprimeringsprosessen, gir DSEE HX digitale musikkfiler med mye rikere og mer naturlig lyd. 

Finjuster lyden din 

Den kostnadsfrie Sony | Headphones Connect-appen lar deg endre lydinnstillingene fra smarttelefonen din. Juster equalizeren, endre bassnivået, og velg mellom forhåndsprogrammerte lydinnstillinger for å lytte til musikk på din måte.

Batterilevetid
Batteriet varer hele dagen

Med opptil 24 timers batterilevetid mellom hver lading kan du lytte fra morgen til kveld. Batteriet lades fort også – plugg det inn i bare ti minutter, og så får du nok batteri til 90 minutters avspilling.

Spesifikasjoner og funksjoner

Finn din stil og din lyd med h.ear on 2 Mini Wireless. Den høyoppløselige lyden høres svært god ut med forbedret Bluetooth®-strømming fra LDAC. Det kompakte og sammenleggbare designet gjør at musikken alltid kan bli med deg.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • DSEE HX™ oppskalerer komprimert musikk til tilnærmet høyoppløselig lyd

  • Kompakt, sammenleggbart design gjør dem enkle å bære og oppbevare

  • Enkel Bluetooth®-tilkobling med NFC™ One touch

  • Finjuster lyden med Sony | Headphones Connect-appen

Driverenhet
40 mm, kuppeltype (CCAW-stemmespole)
S-Master HX
Nei
DSEE HX
Ja
Inngang(er)
Mikro-USB, stereo minikontakt
Frekvensrespons
5 Hz–40 000Hz (JEITA)
Frekvensrespons (Bluetooth®-kommunikasjon)
20–000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20–40 000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
Passiv drift
Ja
NFC
Ja
Ledningslengde
Ca. 1,2 m

Hva finnes i esken?

Bæreveske, Hodetelefonkabel (ca. 1,2 m), USB-kabel: Mikro-USB (ca. 50 cm)

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere