HODETELEFONER

WH-H910N h.ear on 3 trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

WH-H910N

Bilde av WH-H910N h.ear on 3 trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

redorangegreenblueblack

Veil. pris

kr 3 300,00

(inkl. MVA)
Bilder av WH-H910N h.ear on 3 trådløse hodetelefoner med støyreduksjon
Bilder av WH-H910N h.ear on 3 trådløse hodetelefoner med støyreduksjon
Bilder av WH-H910N h.ear on 3 trådløse hodetelefoner med støyreduksjon
Bilder av WH-H910N h.ear on 3 trådløse hodetelefoner med støyreduksjon
Bilder av WH-H910N h.ear on 3 trådløse hodetelefoner med støyreduksjon
Bilder av WH-H910N h.ear on 3 trådløse hodetelefoner med støyreduksjon
Bilder av WH-H910N h.ear on 3 trådløse hodetelefoner med støyreduksjon
Bilder av WH-H910N h.ear on 3 trådløse hodetelefoner med støyreduksjon

Funksjoner

Totoners farger passer til livsstilen din

Den nye h.ear-serien kommer i et utvalg av fem kombinasjoner med totonersfarger som passer perfekt til livsstilen din. Med forskjellige farger på hodetelefonene og øreputene kan du finne din egen unike stil. Kombiner dem med favorittantrekket eller tilbehøret, og det kommer til å fungere. Det er enkel harmoni.

Slank og elegant for total komfort

Disse hodetelefonene er komfortable å ha på hele dagen med svært slanke øreputer og en silikonnakkebøyle. De er lette og kompakte og kan legges sammen når de ikke er i bruk for enkel oppbevaring i et etui eller en veske.  

Dobbel støysensorteknologi

To mikrofoner med støyreduksjon, en feedforward- og en feedbackmikrofon, på hodetelefonenes overflate fanger inn flere av lydene i omgivelsene dine, uansett om det er flystøy, bytrafikk eller kontorprat.

Adaptiv lydkontroll justeres automatisk etter hva enn du gjør

Sony | Headphones Connect-appen har adaptiv lydkontroll, en smart funksjon som automatisk registrerer hva du gjør, for eksempel om du reiser, går eller venter. Deretter justerer den innstillingene for omgivelseslyden etter dette. Du kan også tilpasse innstillingene etter egne ønsker.

Rask oppmerksomhet for samtaler

Må du ta en rask samtale? Hold hånden over berøringssensoren for å dempe musikken, og forsterk lyden fra omgivelsene dine.

25 mm driverenhet

Små, men kraftige drivere på 25 mm med svært stive aluminiumskupler og myke, uretankantede membraner, gir det samme lydtrykket som konvensjonelle drivere på 40 mm. Det er ideelt for gjengivelse av hele rekkevidden med frekvenser – fra lav bass til svevende vokaler.

Helt ekte lyd

Høyoppløselig lyd gjør at du kan høre de fine nyansene i kvalitet som er bedre enn på CD. Lidenskapen for musikk forener alle komponentene, fra signal til høyttaler, slik at du får følelsen av at artisten fremfører musikken i samme rom som deg. 

Bedre BLUETOOTH®-lyd 

LDAC overfører omtrent tre ganger mer data (ved en maks. overføringshastighet på 990 kbps) enn vanlig trådløs BLUETOOTH®-lyd, noe som gjør at du kan lytte til innhold i høyoppløselig lyd med enestående kvalitet tilnærmet lyden fra en kablet tilkobling.

Oppskaler digital musikk med DSEE HX

Ved å gjenopprette de høyfrekvente lydene som går tapt i komprimeringsprosessen, gjengir Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™) musikkfiler med mye rikere og mer naturlig lyd. 

Strøm hele dagen og hurtiglading

Med hele 35 timers batterilevetid får du nok strøm til selv lengre reiser. Hvis du må lade i en fei, kan du få 2,5 timers ladetid på kun ti minutter med nettadapteren (tilleggsutstyr) eller en annen USB-adapter av god kvalitet.

Bare si det du vil, til en taleassistent

Gå gjennom dagen med hjelp fra assistenten din. Få tilgang til underholdning, hold kontakten med venner, få informasjon, lytt til musikk og meldinger, angi påminnelser og mye annet.

Trykk for å hoppe over spor

Besvar telefonanrop, styr musikk og aktiver Google Assistant eller Siri – kun ved å bruke enkle berøringskontroller.

Finjuster innstillingene fra telefonen

Du kan bruke Sony | Headphones Connect-appen til å justere equalizerinnstillinger, velge forhåndsinnstillinger for omgivelseslyd og mer.

Spesifikasjoner
Farg dagene med nydelig musikk. Disse h.ear on 3 trådløse hodetelefonene med nakkebøyle og støyreduksjon kommer i et utvalg av totonersfarger som passer perfekt til livsstilen din. Hør på mer musikk i komfort med lyd med høy kvalitet for underholdning i studiokvalitet, digital støyreduksjon med dobbel støysensorteknologi, adaptiv lydkontroll for smartere lytting og en slankere, mer lekker design.
  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Digital støyreduksjon og modus for omgivelseslyd gir deg kontrollen over hva du hører

  • Trådløs lyd av høy kvalitet med BLUETOOTH®- og LDAC™-teknologi

  • Smal, lett og komfortabel for lytting hele dagen

  • Finjuster lyden med Sony | Headphones Connect-appen

Driverenhet
25 mm (kuppeltype)
DSEE HX
Ja
Inngang(er)
Stereo minikontakt
Frekvensrespons
5–40 000Hz (JEITA)
Frekvensrespons (Bluetooth®-kommunikasjon)
20–000 Hz (44,1 kHz sampling) / 20–40 000 Hz (LDAC 96 kHz sampling, 990 kbps)
Frekvensrespons (aktiv drift) 
5 Hz–40 000 Hz
Passiv drift
Ja
NFC
Ja
Ledningslengde
Ca. 1,2 m
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet