WH-XB700

Livet med EXTRA BASS™

WH-XB700-hodetelefonene med EXTRA BASS™ kombinerer svært god basslyd med enestående klare vokaler, trådløs frihet og uslåelig komfort og bekvemmelighet.

HODEBÅND

WH-XB700 – trådløse hodetelefoner

WH-XB700
Bilde av WH-XB700 – trådløse hodetelefoner

blueblack

Veil. pris

kr 1 800,00

(inkl. MVA)
EXTRA BASS-logo
Enestående bass for dyp og slagkraftig lyd

Som en del av EXTRA BASS™-serien til Sony forbedrer WH-XB700-hodetelefonene alle de lave frekvensene og gir enestående bass med klare vokaler. Dette løfter alle sangene med kraftfulle rytmer.

Få trådløs frihet med NFC- og Bluetooth®-teknologi

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten inntil hodetelefonene, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å spille av musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, så er du klar.

Ikon for 30 timers batteri
Lang batterilevetid for langvarig lytting

En lading på rundt fire timer gir deg strøm hele dagen med ca. 30 timers avspillingstid, så du kan fortsette å lytte – låt etter låt, spilleliste etter spilleliste.

Fritidsbilde av WH-XB700-hodetelefoner som hurtiglades
Hurtiglading når du har dårlig tid

Hvis hodetelefonene går tomme for batteri, kan en hurtiglading på ti minutter gi deg opptil 90 minutters avspillingstid. Det passer bra når du haster av gårde fra sted til sted.

Slankt design og langvarig lyttekomfort

WH-XB700-hodetelefonenes enkle, stilige og sofistikerte design med én levende farge på basskabinettet er helt perfekte – uansett hva slags stil du har. De myke øreputene gir langvarig komfort, slik at du kan lytte til favorittalbumene dine, om og om igjen.

Fritidsbilde av mann som ringer med håndfri ved hjelp av WH-XB700-hodetelefonene
Innebygd mikrofon for håndfrie samtaler

Bytt enkelt mellom sanger og samtaler uten å ta av hodetelefonene. Trykk på flerfunksjonsknappen på det venstre kabinettet for å foreta håndfrie anrop med utvalgte smarttelefoner ved hjelp av den innebygde mikrofonen.

Sony | Headphones Connect-logo
Tilpass lyden

Still inn den perfekte lyden for hver sang. Den nyskapende Sony | Headphones Connect-appen lar deg tilpasse bassnivåene, og den har forhåndsinnstillinger for å gjenskape lytteomgivelser som nattklubb, konsertsal, stadion og utendørs.

Google Assistant- og Amazon Alexa-logoer
Bli smartere med en taleassistent – Google Assistant, Amazon Alexa og Siri

Styr dagen din ved å koble til smarttelefonens taleassistent via hodetelefonenes innebygde mikrofon. Nyt underholdning, kom i kontakt med venner, få informasjon, lytt til musikk og varsler, angi påminnelser med mer.

Sertifisert hodetelefon for personlig opplevelse

Med 360 Reality Audio-sertifiserte hodetelefoner og Sony | Headphones Connect-appen kan du gjøre opplevelsen din perfekt ved å analysere øreformen og få den ultimate oppslukende musikkopplevelsen .

En personlig kinoopplevelse

Med BRAVIA XR™ og trådløs WLA-NS7-sender

Nyt en spennende Dolby Atmos®-opplevelse og 360 Spatial Sound som tilpasser seg ørene dine med BRAVIA XR og disse hodetelefonene ved hjelp av den trådløse WLA-NS7-senderen.  

Mann som sitter på en sofa i en stue og lytter til hodetelefoner med trådløs sender
360 Spatial Sound Personalizer

Med Sony | 360 Spatial Sound Personalizer-appen får du en lydopplevelse som er optimalisert for deg. Appen registrerer og analyserer øreformen din, slik at hodetelefonene kan opprette ditt eget personlige romlige lydfelt når den er paret med BRAVIA XR™-TV-er.

Trådløs WLA-NS7-sender med hodetelefoner på et skap, koblet til en veggmontert BRAVIA TV
Dolby Atmos-opplevelse

Når en trådløs WLA-NS7-sender fra Sony er koblet til en BRAVIA XR™-TV, kan hodetelefonene dine opprette et ideelt fantomhøyttaleroppsett rundt deg slik at du kan nyte Dolby Atmos-opplevelsen. Fordyp deg i handlingen og kjenn på at du er i hjertet av handlingen.

Artist_connection
Prøv eksempelmusikk på demospilleren ved å laste ned Artist Connection-appen

Spesifikasjoner og funksjoner

Omfavn bassen. WH-XB700-hodetelefonene med EXTRA BASS™ har avansert EXTRA BASS™-lyd med klare vokaler, Bluetooth®-tilkobling, lang batterilevetid, slankt design og komfort og brukervennlighet i hverdagen.
  • EXTRA BASS™ for dyp og slagkraftig lyd

  • One touch-lytting med Bluetooth®- og NFC-teknologi

  • Opptil 30 timers batterilevetid og hurtiglading

  • Slankt design og langvarig lyttekomfort

  • Innebygd mikrofon for håndfrie samtaler

DRIVERENHET
30 mm (dome-type)
S-Master HX
Nei
FREKVENSRESPONS (BLUETOOTH®-KOMMUNIKASJON)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
PASSIV DRIFT
Ja
NFC
Ja
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere