HODETELEFONER

WH-XB700 – trådløse EXTRA BASS™-hodetelefoner

WH-XB700

Bilde av WH-XB700 – trådløse EXTRA BASS™-hodetelefoner

blueblack

Veil. Pris

kr 1 500,00

(VAT)
Bilder av WH-XB700 – trådløse EXTRA BASS™-hodetelefoner
Bilder av WH-XB700 – trådløse EXTRA BASS™-hodetelefoner
Bilder av WH-XB700 – trådløse EXTRA BASS™-hodetelefoner
Bilder av WH-XB700 – trådløse EXTRA BASS™-hodetelefoner
Bilder av WH-XB700 – trådløse EXTRA BASS™-hodetelefoner
Bilder av WH-XB700 – trådløse EXTRA BASS™-hodetelefoner

Funksjoner

EXTRA BASS™ for dyp og slagkraftig lyd

Som en del av EXTRA BASS™-serien til Sony takler WH-XB700-hodetelefonene alle de lave frekvensene for enestående bass med klare vokaler. Dette løfter alle sangene med heseblesende rytmer.

Direkte tilkobling med NFC og Bluetooth®

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten inntil hodetelefonene, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å spille av musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, så er du klar.

Lang batterilevetid for langvarig lytting

En lading på rundt fire timer gir deg strøm hele dagen med ca. 30 timers avspillingstid, så du kan fortsette å lytte – låt etter låt, spilleliste etter spilleliste.

Hurtiglading når du har dårlig tid

Hvis hodetelefonene går tomme for batteri, kan en hurtiglading på ti minutter gi deg opptil 90 minutters avspillingstid. Det passer bra når du haster av gårde fra sted til sted.

Slankt design og langvarig lyttekomfort

WH-XB700-hodetelefonenes enkle, stilige og sofistikerte design med én levende farge på basskabinettet er helt perfekte, uansett hva slags stil du har. De polstrede øreklokkene gir langvarig komfort, og det dreibare designet gjør dem ideelle til å lytte til favorittalbumene dine, om og om igjen.

Innebygd mikrofon for håndfrie samtaler

Det er enkelt å snakke, selv når du lytter til musikk. Bare trykk på flerfunksjonsknappen i midten av de tre knappene på hodetelefonene, så kan du besvare anrop fra utvalgte smarttelefoner med den innebygde mikrofonen. Bytt enkelt mellom sanger og samtaler uten at du trenger å ta av hodetelefonene.

Tilpass lyden

Få perfekt lyd til enhver sang. Den nyskapende Sony | Headphones Connect-appen lar deg tilpasse bassnivåene, og den har forhåndsinnstillinger for lydstilene klubbmusikk, konsertsal, stadion og utendørs.

Bli smartere med taleassistenten

Styr dagen din ved å koble til smarttelefonens taleassistent via hodetelefonenes innebygde mikrofon. Nyt underholdning, kom i kontakt med venner, få informasjon, lytt til musikk og varsler, angi påminnelser med mer.

Spesifikasjoner
Omfavn bassen. WH-XB700-hodetelefonene med EXTRA BASS™ har avansert EXTRA BASS™-lyd med klare vokaler, Bluetooth®-tilkobling, lang batterilevetid, slankt design og komfort og brukervennlighet i hverdagen.
  • EXTRA BASS™ for dyp og slagkraftig lyd

  • One touch-lytting med Bluetooth®- og NFC-teknologi

  • Opptil 30 timers batterilevetid og hurtiglading

  • Slankt design og langvarig lyttekomfort

  • Innebygd mikrofon for håndfrie samtaler

Driverenhet
30 mm (dome-type)
S-Master HX
Nei
Frekvensrespons
5–22 000Hz (JEITA)
Frekvensrespons (Bluetooth®-kommunikasjon)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
Passiv drift
Ja
NFC
Ja
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet