WH-XB700

Livet med EXTRA BASS™

WH-XB700-hodetelefonene med EXTRA BASS™ kombinerer svært god basslyd med enestående klare vokaler, trådløs frihet og uslåelig komfort og bekvemmelighet.

HODETELEFONER

WH-XB700 – trådløse Bluetooth-hodetelefoner

WH-XB700

Bilde av WH-XB700 – trådløse Bluetooth-hodetelefoner

blueblack

Veil. pris

kr 1 500,00

(inkl. MVA)

Enestående bass for dyp og slagkraftig lyd

Som en del av EXTRA BASS™-serien til Sony forbedrer WH-XB700-hodetelefonene alle de lave frekvensene og gir enestående bass med klare vokaler. Dette løfter alle sangene med kraftfulle rytmer.

Få trådløs frihet med NFC og Bluetooth®

Near Field Communication (NFC) og Bluetooth®-teknologi fjerner behovet for kablede tilkoblinger og kompliserte oppsett. Bare hold den NFC-aktiverte enheten inntil hodetelefonene, så får du en rask, sømløs tilkobling og kan begynne å spille av musikken. Ikke NFC? Ikke noe problem. Koble til via Bluetooth®, så er du klar.

Ikon for 30 timers batteri

Lang batterilevetid for langvarig lytting

En lading på rundt fire timer gir deg strøm hele dagen med ca. 30 timers avspillingstid, så du kan fortsette å lytte – låt etter låt, spilleliste etter spilleliste.

Fritidsbilde av WH-XB700-hodetelefoner som hurtiglades

Hurtiglading når du har dårlig tid

Hvis hodetelefonene går tomme for batteri, kan en hurtiglading på ti minutter gi deg opptil 90 minutters avspillingstid. Det passer bra når du haster av gårde fra sted til sted.

Slankt design og langvarig lyttekomfort

WH-XB700-hodetelefonenes enkle, stilige og sofistikerte design med én levende farge på basskabinettet er helt perfekte – uansett hva slags stil du har. De myke øreputene gir langvarig komfort, slik at du kan lytte til favorittalbumene dine, om og om igjen.

Fritidsbilde av mann som ringer med håndfri ved hjelp av WH-XB700-hodetelefonene

Innebygd mikrofon for håndfrie samtaler

Bytt enkelt mellom sanger og samtaler uten å ta av hodetelefonene. Trykk på flerfunksjonsknappen på det venstre kabinettet for å foreta håndfrie anrop med utvalgte smarttelefoner ved hjelp av den innebygde mikrofonen.

Bilde av person som bruker Sony | Headphones Connect-appen på smarttelefonen sin

Tilpass lyden

Still inn den perfekte lyden for hver sang. Den nyskapende Sony | Headphones Connect-appen lar deg tilpasse bassnivåene, og den har forhåndsinnstillinger for å gjenskape lytteomgivelser som nattklubb, konsertsal, stadion og utendørs.

Google Assistant- og Amazon Alexa-logoer

Bli smartere med taleassistenten

Styr dagen din ved å koble til smarttelefonens taleassistent via hodetelefonenes innebygde mikrofon. Nyt underholdning, kom i kontakt med venner, få informasjon, lytt til musikk og varsler, angi påminnelser med mer.

Spesifikasjoner og funksjoner
Omfavn bassen. WH-XB700-hodetelefonene med EXTRA BASS™ har avansert EXTRA BASS™-lyd med klare vokaler, Bluetooth®-tilkobling, lang batterilevetid, slankt design og komfort og brukervennlighet i hverdagen.
  • EXTRA BASS™ for dyp og slagkraftig lyd

  • One touch-lytting med Bluetooth®- og NFC-teknologi

  • Opptil 30 timers batterilevetid og hurtiglading

  • Slankt design og langvarig lyttekomfort

  • Innebygd mikrofon for håndfrie samtaler

Driverenhet
30 mm (dome-type)
S-Master HX
Nei
Frekvensrespons (Bluetooth®-kommunikasjon)
20–20 000 Hz (44,1 kHz sampling)
Passiv drift
Ja
NFC
Ja
Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet