Gå til Innhold

Walkman® med høyoppløselig lyd

Se hvilken Walkman® med høyoppløselig lyd som passer til dine lyttevaner

Forbrukere tilbringer en god del av livet på farten, og de trenger bærbare musikkdingser, som en Walkman® med høyoppløselig lyd, som kan holde tritt med denne mobile livsstilen. PR Newswire regner med at forbruket av trådløs lyd kommer til å nå 54 milliarder amerikanske dollar innen 2022. Musikkelskere og lydentusiaster vil at favorittmusikken skal fungere som lydspor til alle de store øyeblikkene i livet, og med en Walkman® med høyoppløselig lyd har musikken aldri hørtes bedre ut. Her får du vite alt du trenger å kunne om Walkman® med høyoppløselig lyd fra Sony, samt tips til hvilken modell du bør ha.

Walkman® med høyoppløselig lyd for elegante og stilbevisste lyttere

NW-A20-serien Walkman®

Den distinkte og tøffe stilen til Walkman® i NW-A20-serien med høyoppløselig lyd er for musikkelskere med stil. De sterke fargene og den taktile utførelsen går garantert godt overens med den fargerike personligheten din. NW-A20-serien leveres med eksklusive hodetelefoner med støyreduksjon som er kompatible med høyoppløselig lyd, slik at du kan lytte til musikk mens du forbereder deg til en dag på kontoret eller en natt på byen. Spar mobilbatteriet til direktemeldinger eller sosiale medier, og spill av musikk via denne enheten som har mer enn 50 timers batterilevetid og Bluetooth®-strømming. Du blir garantert festens midtpunkt. Du kan jo starte feiringen med en sang som er like bra som du er, for eksempel Style av Taylor Swift.

Walkman® med høyoppløselig lyd for lyttere på farten

NWZ-A17 Walkman®

Ta lyden fra Walkman® med høyoppløselig lyd med på farten, for NWZ-A17 får du enkelt plass til i lommen. Denne Walkman® lar ikke hverdagens kjas og mas komme i veien for lyttingen din. Enten du er travelt opptatt med å komme deg til kontoret eller skolen, får du enkelt plass til denne bærbare musikkspilleren på 65,2 gram slik at du kan ta med favorittsangene dine. Den har 30 timers batterilevetid og spor til et mikroSDXC-kort som gjør det mulig å utvide det innebygde minnet på 64 GB. Den kompakte størrelsen og det spesialutviklede grensesnittet gjør at det er svært enkelt å finne frem til musikken du er ute etter. Vil du starte en aktiv dag med et album som er like fullt av energi som du er? Prøv Art Angels fra Grimes. I høyoppløselig lyd får du høre hvert pulserende taktslag og alle de gnistrende tonene på dette kritikerroste elektronikaalbumet fra 2015. Hvis du foretrekker å lytte til dine egne spillelister, kommer DSEE HX™-funksjonen på denne enheten til å oppgradere all eksisterende musikk til nær høyoppløselig lyd. 

Walkman® med høyoppløselig lyd for lyttere som vil slappe av

Walkman® i NW-ZX100-serien 

Det har aldri vært enklere å slappe av til lyden av favorittsangen, takket være Walkman® med høyoppløselig lyd i NW-ZX100-serien. La deg oppsluke av svulstig høyoppløselig lyd, og la alt stresset fra dagen slippe taket. La lyden av Louis Armstrong som synger What a Wonderful World, gi deg ro i sjelen. Takket være det spesiallagde aluminiumhuset til NW-ZX100 kan ikke engang endringer eller vibrasjoner fra verden utenfor trenge inn. Skjem bort ørene med musikkstrømming av høy kvalitet via LDAC-teknologien til Sony, som har tre ganger så høy bithastighet som vanlig Bluetooth®, slik at du får en overlegen lytteopplevelse. Hvis du parer avspilleren med trådløse Bluetooth®-hodetelefoner som MDR-1ABT, hever du lytteopplevelsen enda et hakk og fremhever hver minste tone i favorittsangene dine. Når du har lyst til å ha litt alenetid og slappe av gjennom musikk, er det denne spilleren du er ute etter. Den har over 70 timers batterilevetid og lagringsplass på 128 GB som kan utvides – så du får plass på spillelisten til alle artistene du liker best.

Walkman® med høyoppløselig lyd for skikkelige lydentusiaster

NW-ZX2 Walkman®

NW-ZX2 Walkman® med høyoppløselig lyd er for de største lydentusiastene som nyter hvert øyeblikk av musikken. Disse lytterne vil ikke at noe skal gå på bekostning av lyden, og ZX2 gir helt nytt liv til musikken de liker best. Hør gode klassikere som Miles Davis' Kind of Blue eller nyere favoritter som Becks Sea Change i svært høy kvalitet med PCM-konvertert (Pulse Code Modulation) lyd (DSD 64/DSD128) med den samme varme lyden som originalen i DSD (Direct Stream Digital). Det gir en uovertruffen lytteopplevelse som gjør stemmer varmere og lyder klarere, slik at alle låter får enda større innvirkning på deg. Det er en drømmeenhet for enhver lydentusiast. 

NW-ZX2 har 128 GB lagringsplass, som kan utvides, så nå kan du ta alle artistene i musikksamlingen din med deg uansett hvor du drar. Til og med batteriet støtter kjærligheten din til musikk med 33 timers avspillingstid. 

Spill i vei

Uansett hvor stort musikkbibliotek du har, finnes det en Walkman® med høyoppløselig lyd som har plass. Ifølge Billboard var fjoråret første gang hvor omsetningen fra digital musikk var større enn omsetningen fra musikk på fysiske medier. Forbrukere vil gjerne lytte til musikk nesten hele tiden, enten via strømmetjenester eller digitale filer, og de mange Walkman®-modellene våre med høyoppløselig lyd er utviklet for å møte disse behovene og kundenes ulike personligheter. Og det gjelder enten du er en fargerik fashionista som følger med på trender, eller en ledende lydentusiast som er klar for å overføre den fysiske samlingen din til digitale medier. 

Musikk og livet: trender og nyheter for musikkelskere og lydentusiaster.