LYDANLEGG

Stereo bokhyllehøyttalere

SS-CS5

Bilde av Stereo bokhyllehøyttalere

Veil. Pris

kr 2 000,00

(VAT)
Bilder av Stereo bokhyllehøyttalere

Funksjoner

Høyoppløselig lyd – lyd uten kompromisser

Ta den digitale musikksamlingen din til et nytt nivå med høyoppløselig lyd. Ved å ta opp musikk raskere enn CD og øke både lydsamplinger per sekund og nøyaktigheten på bithastighet for hver sampling får høyoppløselig lyd fanget inn musikken nesten perfekt. Nyt hvert minste innpust og subtile bevegelse for en virkelig følelsesmessig opplevelse.

Treveis høyttalere med tre driver for forbedret klarhet

Hør naturlig dybde og total klarhet fra alt du lytter til. Bokhyllehøyttalerne med tre drivere har en stiv MRC-basshøyttaler på 130 mm for dynamisk bass, i tillegg til en diskanthøyttaler på 25 mm og en superdiskanthøyttaler på 19 mm som er utformet for å spille av låter med høyoppløselig lyd. Disse høyttalerne har lite plassbehov og en effekthåndtering på opptil 100 W – perfekt for ethvert rom.

Superdiskanthøyttalere utvider lydbildet

Hør favorittmusikken bre seg ut i rommet med presisjon og balanse. Disse høyttalerne inkluderer nye superdiskanthøyttalere med bred spredning. Høyfrekvente toner gjengis presist over et bredt lydbilde – du kan til og med registrere hvor instrumentene er plassert – slik at det nesten oppleves som om du er der.

Forbedret lydtrykk med lavere vekt

Lavt lydtrykk er en vanlig svakhet ved små diskanthøyttalere, og det kan føre til ubalansert lyd. Disse høyttalerne inkluderer diskanthøyttalere med høyt lydtrykk, noe vi har oppnådd ved å redusere vekten. De har også en kraftigere magnetisk krets og en lettere kobberdekket aluminiumstråd (CCAW) i stemmespolen.

Diskanthøyttaler med høy presisjon for tro lyd

Få vokal som perfekt gjengir energien og lidenskapen til sangeren. Den 25 mm store Soft Dome-diskanthøyttaleren har polyesterfiber for mer nøyaktig og autentisk lyd. Presis akustisk innstilling med avansert lydabsorberende filt fjerner bakre lydtrykk fra diskanthøyttalerne slik at musikken får naturlig vokal.

Basshøyttaler på 130 mm forsterker lave frekvenser

Dette høyttalersystemet har en nyutviklet basshøyttaler på 130 mm for dyp og stabil bass. Den bruker en skumbelagt glimmermembran i cellulose og gir både kraftig basslyd og de finere detaljene som kreves for klar vokal og dialog i mellomtonene.

Glimmerforsterket med membran i cellulose for uforvrengt lyd

En perfekt partner for dagens bassdrevne musikk. Mange høyttalere bruker papirmembraner som strekker seg og forvitrer over tid, noe som fører til mer forvrengt lyd. Basshøyttaleren i glimmerforsterket cellulose (MRC) er stiv og holder formen selv når den beveger seg under høyt trykk og ved stor hastighet, slik at du får hardere bass uten at det går på bekostning av lydkvaliteten.

Fyldig akustikk med sterk kabinettdesign

Den gjennomhullede kassen er bygd for resonansrik akustikk. Uønskede vibrasjoner dempes og absorberes takket være en stiv konstruksjon hvor innvendige ledd er forsterket med en solid trestruktur. Designere har optimalisert typen og oppsettet av lydabsorberende materialer for å kontrollere og fininnstille kabinettets resonansvibrasjoner.

Avrundede frontpanelkanter sørger for klar lyd

Det er viktig å hindre unødig støy fra lydskjermen og kabinett hvis du vil ha ytelse med høy kvalitet. Takket være de noe avrundede frontpanelkantene undertrykkes kantdiffraksjoner for et klart og naturlig lydbilde.

Førsteklasses komponenter, førsteklasses lyd

Dårlige koblinger kan ha en betydelig innvirkning på den totale lydkvaliteten. Det er derfor disse høyttalerne kun har førsteklasses komponenter: luftkjernespoler i diskanthøyttalerne, en silikonstålplate i subwooferen, tykkest mulige spolematerialer og foliekondensatorer av høy kvalitet. Hør og nyt hver eneste nyanse av høyoppløselig lyd med de detaljene den fortjener.

Utførelse i tre for stilig utseende

Denne høyttaleren har en smart svart utførelse som passer til det meste av moderne interiør. Trefineren beholder også formen godt, noe som sikrer at lyden ikke blir påvirket av endringer i temperatur og fuktighet.

Struktur av høy kvalitet for klar musikkavspilling

Disse høyttalerne har et solid fundament. En sterk og gjennomhullet kasse gjør det mulig med rik og resonansrik akustikk. Bassreflekskanalen, som er plassert på baksiden av høyttaleren, demper uønsket støy og forbedrer gjengivelsen av lave frekvenser.

Kompakt bokhylledesign for små steder

Disse små bokhyllehøyttalere er svært kompakte og plassbesparende for enkel montering på trange steder. Til tross for den kompakte størrelsen har de bred frekvensrespons helt ned til 53 Hz, noe som gjør dem til det ideelle valget når du ikke ønsker å ofre lydkvaliteten for plassen.

Spesifikasjoner
  • Treveis bokhyllehøyttalersystem med tre drivere

  • Superdiskanthøyttalere med bred spredning får frem nyansene i høyoppløselig lyd

  • Bassreflekskabinett for basslyder uten forvrengninger

  • Stiv, førsteklasses lydkomponentkonstruksjon

  • Frekvensrespons på 53-50 000 Hz

Frekvensrespons
53 Hz–50 kHz
Fronthøyttaler
2
Senterhøyttaler
0
Omgivelseslyd
0

Hva finnes i esken?

Bruksanvisning

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet