HØYTTALERE

Dolby® Atmos-aktiverte høyttalere

SS-CSE
Bilde av Dolby® Atmos-aktiverte høyttalere

Veil. pris

kr 2 400,00

(inkl. MVA)
Bilder av Dolby® Atmos-aktiverte høyttalere
Bilder av Dolby® Atmos-aktiverte høyttalere
Bilder av Dolby® Atmos-aktiverte høyttalere
Bilder av Dolby® Atmos-aktiverte høyttalere
Bilder av Dolby® Atmos-aktiverte høyttalere
Ta det et skritt videre med Dolby Atmos®-omgivelseslyd

Opplev det nyeste innen kinolydinnovasjon til hjemmet. SS-CSE-høyttalerne er designet eksklusivt for Dolby® Atmos – kinoverdig omgivelseslydteknologi – og fungerer også godt med andre avanserte omgivelseslydformat som DTS:X™. Resultatet blir en omgivelseslyd som omfavner deg fra alle vinkler. Selv ovenfra.

Dolby Atmos®
Dolby Atmos®

Dolby® Atmos gir fantastisk realisme med 360º omgivelseslyd ved å sende lyden nøyaktig fra alle vinkler i omgivelsene dine. Resultatet blir en fyldig lyd som omslutter deg helt – og med SS-CSE-høyttalerne kommer lyden selv ovenfra.

Omsluttende omgivelseslyd

Ingen behov for komplisert høyttaleroppsett. De kompakte SS-CSE-høyttalerne fungerer med det eksisterende oppsettet ditt og stuen din for å gjenskape omgivelseslyd med kinokvalitet. 

Designet for å gi deg overlegen lyd 

Hver komponent på SS-CSE-høyttalerne har blitt laget for å redusere vibrasjon og forvrengning, slik at du kan få fyldigheten og klarheten som er Dolby® Atmos-omgivelseslyd verdig. 

Designet matcher CS-serien
CS-seriedesign   

SS-CSE-høyttalerne passer sømløst inn i interiøret og sammen med tynne TV-skjermer og AV-mottakere. Det kompakte kabinettet er laget med avanserte trearbeidsteknikker og matcher eksisterende høyttalere i CS-serien i lyd og design.

Robust MDF-kabinett
Fyldig akustikk med et sterkt MDF-kabinett

Kabinettet i tre som har blitt optimalisert av lydingeniørene våre, har en resonansrik akustikk. Uønskede vibrasjoner dempes og absorberes takket være forsterkede, innvendige MDF-ledd. Resultatet blir en klar, vid og romslig reproduksjon av lyd for TV og filmer. 

Membran i glimmerforsterket cellulose
Klar lyd med membran i glimmerforsterket cellulose

Mange høyttalere har papirmembraner som strekker seg og forvitrer over tid, noe som fører til mer forvrengt lyd. SS-CSEs MRC-basshøyttalere er stive og holder fasongen selv under høyt trykk. 

Kompakt og anvendelig   

SS-CSEs kompakte profil gjør det enkelt å montere dem diskret på eksisterende høyttalere og vegger. Uansett om du ønsker å oppgradere til kinoaktig Dolby® Atmos-lyd eller bare vil forbedre din nåværende omgivelseslyd, gir denne allsidige høyttaleren deg en komplett lydoppgradering.

Kompakt og allsidig design

D: 180 mm uten høyttalerterminal | H: 145 mm med gitter

Spesifikasjoner og funksjoner

Opplev det nyeste innen nyskapende kinolyd i hjemmet. SS-CSE-høyttalerne er designet eksklusivt for Dolby® Atmos – kinoverdig omgivelseslydteknologi – og fungerer også godt med andre avanserte omgivelseslydformater som DTS:X™. Resultatet blir en omgivelseslyd som omfavner deg fra alle vinkler. Selv ovenfra.
  • Fantastisk omgivelseslyd med kinokvalitet med Dolby® Atmos

  • Glimmerforsterket med membran i cellulose for klar lyd

  • Stiv, førsteklasses lydkomponentkonstruksjon

  • Allsidige oppsettalternativer

  • Kompakt design som passer til CS-serien

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet

Omtaler

Dette mener andre brukere