STEREO BOKHYLLEHØYTTALERE

Fullstendige spesifikasjoner og funksjoner

SS-HA1

Veil. pris

kr 5 100,00

(inkl. MVA)

Fronthøyttaler

Kassetype for fronthøyttaler
Bassrefleks
Modellnavn for fronthøyttaler
SS-HA1
Nominell impedans for fronthøyttaler
4 ohm
Fronthøyttalersystem
Treveis høyttalersystem med fire drivere
Inngangsterminal for fronthøyttaler
Klemme
Følsomhet for fronthøyttaler
86 dB (2,83 V, 1 m)
Mål, fronthøyttaler (B x H x D)
185 x 312 x 312 mm

Generelle funksjoner

Senterhøyttaler
0
Frekvensrespons
48 Hz – 50 kHz
Fronthøyttaler
1
Omgivelseslyd
0

Størrelse og vekt

Mål (B x H x D)
439 x 347 x 380 mm
Vekt
11 kg

Fargealternativer

silver

Hva finnes i esken?

  • Bruksanvisning
  • Garantikort
Placeholder

Funksjoner

Bilde av Stereo bokhyllehøyttalere

Høyoppløselig lyd

Høyoppløselig lyd løfter digital musikk opp på et høyere nivå. Ved å konvertere analog musikk til digitalt format raskere enn CD-er – 24 biter / 192 kHz, sammenlignet med CD-ens 16 biter / 44,1 kHz – leverer høyoppløselig lyd bedre lydkvalitet enn CD-er, slik at lyden kommer nærmere det opprinnelige studioopptaket.

Bilde av Stereo bokhyllehøyttalere

WD-superdiskanthøyttalere

Ved å montere WD-superdiskanthøyttalere på forsiden og øverst på hver høyttaler har vi skapt et stort lydfelt som bevarer kvaliteten over hele området. Det er det perfekte tillegget for den høye båndenergien i høyoppløselig lyd, uavhengig av høyttalerens posisjon og høyde. Den svært følsomme superdiskanthøyttaleren, som du finner i SS-HA1, er utstyrt med en kraftfull magnetisk krets som passer til følsomhetsnivået til den medfølgende basshøyttaleren.

MRC-subwoofer

De fleste høyttalere bruker papirmembraner som strekker seg og forvitrer over tid, noe som fører til mer forvrengt lyd. MRC-høyttalermembranen er sterkere og mer solid enn tradisjonelle høyttalermaterialer, noe som gjør at den holder på formen, selv når den beveges under hardt trykk og ved høy hastighet.

Lydskjermstruktur med diffraksjonsredusering

Høyttalerens lydskjermstruktur med diffraksjonsredusering er spesielt designet for å redusere diffraksjon i høyttalerkroppen. Ved å bruke en propellstruktur med 45-graders utskjæringer på hver side av diskanthøyttaleren og superdiskanthøyttaleren (begge på forsiden og toppmontert) sikrer vi en skarp og klar lyd som forbedrer den høyoppløselige lyden.

Bilde av Stereo bokhyllehøyttalere

Kvalitetstilkoblinger

Dårlige forbindelser mellom komponenter kan ha en betydelig innvirkning på den totale lydkvaliteten. Kvalitetsterminalene på hver høyttaler er utviklet for å maksimere hele signaturspekteret i den høyoppløselige lyden.