HØYTTALERE

Stereo bokhyllehøyttalere

SS-HA3
Bilde av Stereo bokhyllehøyttalere

Veil. pris

kr 3 000,00

(inkl. MVA)
Bilder av Stereo bokhyllehøyttalere
Bilder av Stereo bokhyllehøyttalere
Bilder av Stereo bokhyllehøyttalere
Bilder av Stereo bokhyllehøyttalere
Slik artisten tenkte det

Hør diskré nyanser i lyd med en kvalitet som er bedre enn på CD, med høyoppløselig lyd. En lidenskap for musikk er det som kombinerer hver minste komponent, fra signal til høyttaler, slik at det kjennes som om artisten spiller i samme rom som deg.

Detaljer som gjør seg hørt

Hør sangene i klar høyoppløselig lyd. En subwoofer i Mica-forsterket cellulose (MRC) og to Super-diskanthøyttalere med bred spredning (WD) sørger sammen med SS-HA3s unike lydskjermform for å redusere diffraksjon og gi en vidtfavnende lydopplevelse.

Musikk – slik du aldri har hørt det før

Gjenoppdag musikksamlingen din med en skarphet og klarhet du aldri har hørt før. Hvert aspekt av SS-HA3 er skreddersydd for å fremheve alle detaljene i musikkfiler med høy oppløsning, og for å få frem nyansene i MP3-lyd.

Slik fungerer høyoppløselig lyd
Slik fungerer det

Den digitale musikken din blir bedre enn CD-kvalitet

Høyoppløselig lyd konverterer analog lyd til digitalt format raskere enn CD-er, og produserer lyd ved 24 biter / 96 kHz, kontra CD-er ved 16 biter / 44,1 kHz.

Konstruert for klar lyd

For å redusere diffraksjonen i lydskjermen har SS-HA3 en solid aluminiumskonstruksjon som maksimerer høyttalervolumet og reduserer forvrengningen. Diskanthøyttalerne har en 45-graders åpen design som gir en bred lytterekkevidde og en jevn, klar lyd.

Lydskjerm i aluminium
Presis lyd

Opplev fyldig lyd som ligger tett opp mot det opprinnelige lydsporet. SS-HA3 har en MRC-basshøyttaler som gir en heftig bass, samt to Super-diskanthøyttalere med bred spredning som får frem nyansene i musikken som ellers går tapt i komprimert lyd.

Utvid lytteopplevelsen

Koble SS-HA3-høyttalerne til et HDD-lydanlegg eller til andre komponenter for høyoppløselig lyd, og opplev klar lyd – enten du hører på musikkfiler eller CD-er.

Spesifikasjoner og funksjoner

  • Toveis bassreflekssystem med tre drivere (55 Hz–50 kHz)

  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Super-diskanthøyttalere med bred spredning for livaktig høy kvalitet

  • Glimmerforsterket fiberforsterkere for dynamisk lyd

  • Stiv aluminiumskonstruksjon for redusert kabinettvibrasjon

Frekvensrespons
55 Hz–50 kHz
Fronthøyttaler
1
Senterhøyttaler
0
Omgivelseslyd
0

Hva finnes i esken?

Bruksanvisning, Garantikort, Høyttalerledning

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet