Bilder av Hjemmehøyttalere med høyoppløselig lyd

Funksjoner

Høyoppløselig lyd – lyd uten kompromisser

Ta den digitale musikksamlingen din til et nytt nivå med høyoppløselig lyd. Ved å ta opp musikk raskere enn CD og øke både lydsamplinger per sekund og nøyaktigheten på bithastighet for hver sampling får høyoppløselig lyd fanget inn musikken nesten perfekt. Nyt hvert minste innpust og subtile bevegelse for en virkelig følelsesmessig opplevelse.

Passer perfekt til MAP-S1

Høyttalerne SS-HW1 er finjustert for å kunne få frem det beste fra det høyoppløselige lydanlegget MAP-S1. Ved å ta det allerede forbedrede lydsignalet fra MAP-S1 og trekke det gjennom høyttalernes WD-superdiskanthøyttalere, kan SS-HW1 levere høyfrekvente toner med den klarheten og de detaljene som kreves av høyoppløselig lyd.

Koble til samlingen med høy oppløsning

Høyttalerne SS-HW1 passer perfekte til andre komponenter med høyoppløselig lyd – fra musikkfilene du har lagret på datamaskinen, til et HDD-lydanlegg eller en USB-DAC-forsterker. Bare koble høyttalerne til forsterkeren, og gi nytt liv til musikksamlingen.

Treveis høyttalersystem for omsluttende lyd

Fra sopransang til resonansrik bass – hør hver note med de detaljene den fortjener. En basshøyttaler, en diskanthøyttaler og to WD-superdiskanthøyttalere arbeider sammen for å gjengi lyd over et bredt frekvensområde – så uansett hva du lytter til, får du alltid klar og naturlig lyd.

Superdiskanthøyttaler for fine høye toner

Opplev perfekte høye toner på musikk eller tale. WD-superdiskanthøyttalere på forsiden og øverst på hver høyttaler skaper et større lydfelt som bevarer kvaliteten i hele rommet. Ultrahøyfrekvente lyder gjengis med den klarheten og de detaljene som kjennetegner høyoppløselig lyd, slik at du kan nyte realistisk og engasjerende lyd uansett hvor du sitter.

Glimmerforsterket med membran i cellulose for uforvrengt lyd

En perfekt partner for dagens bassdrevne musikk. De fleste høyttalere bruker papirmembraner som strekker seg og forvitrer over tid, noe som fører til mer forvrengt lyd. Basshøyttaleren i glimmerforsterket cellulose (MRC) er stiv og holder formen selv når den beveger seg under høyt trykk og ved stor hastighet, slik at du få hardere bass uten at det går på bekostning av lydkvaliteten.

Sterk struktur for dundrende bass

Disse høyttalerne har et solid fundament. Kabinettets lydskjerm er laget av 15 mm tykk MDF, slik at uønskede vibrasjoner unngås. Innsiden av kabinettet har blitt ytterligere styrket med en forsterkende struktur i tre. Sluttresultatet er fyldig og resonansrik akustikk.

Kjenn de lave tonene og nyt de høye tonene takket være separate kanaler

Hør færre vibrasjoner og flere detaljer fra musikken. Inni høyttaleren er det en struktur med adskilte kanaler som isolerer diskanthøyttaleren fra de andre driverne, slik at uønskede vibrasjoner ikke overføres. Dette gjør at du får en klar og naturlig lyd.

Førsteklasses komponenter, førsteklasses lyd

Dårlige koblinger kan ha en betydelig innvirkning på den totale lydkvaliteten. Det er derfor disse høyttalerne kun har førsteklasses komponenter: En foliekondensator og spole av høy kvalitet sørger for jevn signalgjennomstrømming, mens førsteklasses terminaler reduserer forvrengninger. Dette betyr at du kan høre og nyte hver minste nyanse i høyoppløselig lyd.

Utførelse i tre for stilig utseende

Høyttalerens blanke utførelse stikker seg ikke ut blant selv det mest luksuriøse interiøret. Trefineren beholder også formen godt, noe som sikrer at lyden ikke blir påvirket av endringer i temperatur og fuktighet.

Spesifikasjoner

  • Treveis bokhyllehøyttalere

  • Kompatibel med høyoppløselig lyd

  • Super-diskanthøyttalere med bred spredning for livaktig høy kvalitet

  • Glimmerforsterket fiberforsterkere for dynamisk lyd

  • Utførelse i ekte tre

Frekvensrespons
50 Hz–50 kHz
Fronthøyttaler
2

Hva finnes i esken?

Høyttalerkabel (2), Underlag til høyttaler (1), Bruksanvisning (1), Garantikort

Sony har som mål å levere produkter, tjenester og innhold som gir spennende opplevelser, og vi jobber også mot målet vårt om å bli en nullutslippsbedrift Finn ut mer om Sony og miljøet