Hva er verdt å se på IFA 2018?

Finn ut hvordan de nyeste produktene våre gjør at underholdningen du liker, låter mer autentisk, ser mer naturlig ut og føles mer spennende. #SonyIFA

Mestret virkelighet

Å designe TV-er som gjengir filmskaperens budskap, er lidenskapen vår. MASTER Series-TV-er møter de strenge kravene til de ledende teknikerne våre og gjør flotte bilder til virkelighet. For første gang kan filmskapere utforske fantasien og se visjonene sine reprodusert i hjemmet. 

WH-1000XM3

ONLY MUSIC. NOTHING ELSE.

WH-1000XM3-hodetelefonene lar deg fordype deg i stillheten med ytterligere forbedringer med vår bransjeledende støyreduksjon og smart lytting som justeres etter aktiviteten du holder på med.

WF-SP900

Musikk som tar deg lenger

På løpebanen, i bassenget eller under vann – WF-SP900-øretelefonene har alt du trenger for å oppleve mer enn noen gang før. Det trådløse designet og det innebygde minnet på 4 GB gjør at du kan høre på musikk overalt.

SRS-XB01

Kompakt design, stor lyd

Legg bass til favorittmusikken din med denne høyttaleren, som leverer imponerende lyd på tross av den lille størrelsen.

FES WATCH U

Gå med klokken på din måte 

Ta mote opp på neste nivå med FES Watch U. Aktiv matrisefleksibelt e-papir i urskiven og remmen lar deg endre klokken din med et knappetrykk.

Xperia XZ3

Se mer. Hør mer. Føl mer.

Flykt fra hverdagen og inn i en verden full av underholdning med Xperia XZ3. Den har HDR-OLED-skjerm, stereohøyttalere og Dynamic Vibration System i et flott og slankt design uten kanter.

Se hovedtalen vår på IFA 2018

Se når de siste produktene og innovasjonen blir lansert for verden.

Sony på IFA 2018: pressemeldingen

Pressesiden vår gir deg nyheter, meninger og kommentarer fra IFA 2018.

Oppdag My Sony

Hold deg oppdatert på alle nyhetene fra Sony ved å opprette en My Sony-konto.